Miley Cyrus

Destiny Hope Cyrus

7,4
5 951 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Miley Cyrus

Gdzieś ostatnio słyszałam, że Miley chciała by grać grunge'a, tylko wytwórnia jej nie pozwala (xD) No i, że Kurt Cobain jest jej ideałem mężczyzny( xDD) Wyobraża sobie może ktoś Cyrus, która gra grunge'a?! Już dawno się tak nie uśmiałam :D

użytkownik usunięty
Sophie1926

On miał love do kobiety polskiej raczej ( prababci )xD Folk rocka jeszcze nie było wtedy, był sam folk :)

Chodziło mi o to, że oboje z miłości ;) Pradziadek do kobiety a Ty do rocka.

użytkownik usunięty
Sophie1926

Wiem, rozumiem, ale ja tam jadę głównie z miłości do tego kraju a do muzyki to przy okazji ;)

łał , inteligentne wypowiedzi na temat.
nie ekscytujcie się tak, bo zasnąć nie będzieci mogli.
LoveKiller nie śpi, tylko ma na tyle bogate życie towarzyskie, że nie musi wysiadaywać przed komputerem na filmwebie i czatować, co to by tu się z kogoś nie ponabijać.

użytkownik usunięty
LoveKiller

Hahahahaha xD Ja się chętnie z ciebie ponabijam żałosna kobitko :D
"inteligentne wypowiedzi na temat." - za to ty piszesz wręcz "za bardzo inteligentne wypowiedzi" rozpoczynane małymi literami - nie myśl już tyle bo się zmęczysz :D
"LoveKiller nie śpi, tylko ma na tyle bogate życie towarzyskie" - Patrząc na twój poziom to zastanawiam się jakie xD - ale nie dociekam bardziej hehehe xD P.S. Ja też mam bogate ale raczej w dzień a nie w nocy loveboberze xD

LoveKiller

LoveKiller - mnie nie ekscytuje przesiadywanie ze znajomymi pod sklepem całodobowym z piwem, wybacz. :D (a propos życia towarzyskiego).
Nie martw się o mnie, nie przesiaduję cały czas na filmweb.

Sophie1926

ale mnie nie interesuje co wy robicie.
a poza tym żałośnie jesteście wy, bo się uczepiliście jednego i nie możecie znaleźć nic więcej.
dobrała się dwójka niedopieszczonych panienek i myślą, że szaleją bo jakaś dziewczyna robi sobie z nich jaja {tak, to ja}.
teraz macie podnietę, bo będzie więcej tematu do obgadania.
miłego zajmowania się cudzym życiem dzieciaczki ;*

użytkownik usunięty
LoveKiller

Ja nie jestem panienką ;) Brawo za kolejną głupotę :D

Brawo, brawo ;D

LoveKiller

Tym bardziej Nas nie interesuje co Ty robisz.
Ty jaja? Hahaha... Nie rozśmieszaj mnie, błagam.
Idź sobie i nie wracaj bo sama zaczęłaś a teraz pokazujesz jaka jesteś cool. Kozak przed monitorem. Ech...
Papa. I dziękujemy za życzenia. A dzieciaczki to zachowaj dla siebie i swoich koleżaneczek a nie do mnie, ok?
pzdr.

użytkownik usunięty
Sophie1926

Takich cwaniaków jak ona siedzi dużo przed monitorami a wolę nawet nie myśleć co robią w realu, może nawet nic nie robią xD

Jestem ciekawa jej tego bogatego życia towarzyskiego...
Ech... xD

użytkownik usunięty
Sophie1926

Pewnie i tak nic o nim nie powie ;)

"Niewiarygodne historie spod budki z piwem" :D

użytkownik usunięty
Sophie1926

Lovekiler się obraziła - długo nie przychodzi xD Albo dotarła do niej bolesna prawda o tym, że przewyższamy ją inteligencją :D

Napewno ;D
Lub knuje znów kolejnego, błyskotliwego posta w którym nazwie Nas "dzieciaczkami" lub "dziewczynkami"...