Miley Cyrus

Destiny Hope Cyrus

7,4
5 930 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Miley Cyrus

Nie mam w zwyczaju krytykowania gwiazd, ale ostatnio bardzo rozśmieszyła mnie pewna wypowiedź. Gwiazdka udzieliła wywiadu podczas gali rozdania oscarów. Powiedziała, że ma nadzieję, iż w przyszłym roku będzie nominowana do oscara. Moje pytanie brzmi - w jakiej kategorii...? O ile się orientuję, na swoim koncie ma jedynie udział w przeciętnym serialiku produkcji disney a już niebawem będziemy mogli zobaczyć wersję kinową Hannah Montana... Czy ona naprawdę myśli, że jest gwiazdą pokroju Juli Roberts czy Angeliny Jolie...?
Pozdrawiam :)

aida_szogun

cóż dla mnie porażką wydaje się fakt, że Miley w ogóle zaproszono na galę rozdania oscarów :-( Strasznie, potwornie mnie to irytuje. A propos Twojej wypowiedzi-popieram i watpię by kiedykolwiek panna Cyrus była nominowana do oscara, a co dopiero go zdobyła :-D Przewiduję jej karierę tak: przez jakieś kolejne 10 lat będzie grywać w disney'owskich produkcjach jako nastolatka, później jako matka nastolatek, babcia i wreszcie zapomnimy o tanim marketingowym produkcie o nazwie Miley Cyrus :-))))) Może to okrutne, że materializuję człowieka, ale postawę, jaką prezentuje ta dziewczyna tylko w ten sposób można określić :-( Straszne, bo patrząc na osóbki pokroju bohaterki mojej wypowiedzi jestem coraz bardziej przekonana, iż film, kino zmierza do upadku ;_(

Pepetka

Zgadzam się. Disney ma niesamowity talent do promowania gwiazdek młodego pokolenia. Patrząc na Miley i inne małoletnie gwiazdki jestem w stanie stwierdzić, że dzisiaj robi się wszystko byle by zostać idolem nastoaltków. Prawdziwe talenty niestety nie wystarczają w dzisiejszym świecie.

aida_szogun

widziałem ten reportarz. strasznie dziwny.

mrlech

Chyba złotą malinę.

Jenks

Nie mów bo tylko 3 osoby odebrały maliny i ja ich za to podziwiam;]

aida_szogun

Rzeczywiście żałosne.

Moniia

No tak jest to troche dziwne ale nie mozna oceniac mlodych gwiazd tak pochopnie .. moze za jakis czas bedzie mozna powiedziec o niej pare dobrych slow a nawet zdan ... podobno w ameryce [bo narazei to tam jest gwiazda] wiele matek i ojcow uwaza ja za wzor dla swojich dzieci, ja naie chcialabym sie wypowiadac zle na jej temat bo zycze jej dobrze ale fak faktem jest to ze ona chce to co maja wielkie gwaizdy takie jak Angelina Joli albo Julia Roberts[czy jak to tam sie pisze :p] tak jak wyzej to bylo wymieione sory ze przyklady te same ale zadne wielkie gwiazdy do glowy mi nie przychodzi ....

wiem ze moja wypowiedz jest troche wagmatfana ale mam nadzieje ze ktos ja zrozumie :P
pozdrawiam

Lady_LaraCroft

no dokładnie gwiazda musi dorosnąć. teraz może jest gwiazdą dla nastolatek (a dla nas starszych nie bardzo) teraz jakoś na yt zacząłem oglądać Hannah Montane i uważam że dobrze gra jak ma dobrą role. jak scenarzysta się nie popisze to można się zanudzić na śmierć:]

aida_szogun

Chrzani głupoty xD. Ona sobie może pośnić... Chociaż jakby się lepiej zastanowić, to skoro organizatorzy Oscarów zdecydowali się zaprosić ją na taką galę, to za kilka lat nawet nagordy się będzie za takie gówno dostawać ;>. I wszyscy wcześniejsi laureaci pójdą się je&^%%bac i wyrzucać publicznie swoje Oscary.

użytkownik usunięty
CallMeShaddy

Tylko współczuc ludziom takiej głupoty, ale jak przeczytałam tą ciekawosktę

Podobiznę Miley można zobaczyć w Muzeum Figur Woskowych Madame Tussauds w Londynie i Nowym Jorku.

szczęka mi opadła!

Tak, to prawda. Sama widziałam i była to jedyna figura, z którą nie robiłam sobie zdjęcia :)

Bo widocznie nie jest taka..zła? Nie wiem czemu ale większość nastolatek i nie tylko z Polski po niej jeździ.Nie wiem czy to zazdrość czy co ale to jest żenujące.W USA jest gwiazdą.

Miley_16

ja nie jeżdże;] nie tylko w usa jest gwiazdą ja ją lubie obejrzeć choć nie zagrała swojej idealnej roli jeszcze

Miley_16

Tak, to może być zazdrość, bo czemu nie zazdrościć nastolatce, która zarobiła tyle pieniędzy, nie posiadając specjalnie talentu...? Jeśli w USA Miley jest gwiazdką, to to słowo znacząco straciło na wartości.

aida_szogun

No to widocznie wg.ciebie straciło no wartości.Nie wiem czy słyszałaś jej prawdziwy głos jak śpiewa, bo z tego co widzę to nie.A jeżeli tak to widocznie nie umiesz rozpoznac prawdziwego talentu i świetnego głosu.I nie chodzi mi tu juz o talent aktorski.

Miley_16

Rikki09 krytykować jest łatwo. to wg. ciebie mandaryna ma głos? czy może uważasz nas za (***) mało krytycznych. Powiedz mi co oprócz jej "słabego" głosu ci się nie podoba. że ma pieniądze? że jest sławna?

mrlech

Nie, wg.mnie mandaryna nie ma głosu, ale Miley owszem ma.Co mi się NIE podoba ? Skoro ją lubie i jestem jej fanką to raczej takich rzeczy nie ma, które by mi się nie podobały w niej.

Miley_16

Rikki09,
Ludzie stawiają sobie różne osoby za autorytety. Jedni papieża, rodziców, gwiazdy, które coś w życiu osiągnęły a inni taką Miley. I widzę, że ty właśnie do takich osó należysz. Nie wnikam ile masz lat, bo to mało istotne, ale nie powiesz mi chyba, że dla osób, które mają 20 lat i więcej, Miley jest gwiazdą i cenioną aktorką oraz piosenkarką. Nie każę ci przestać jej lubić, dodałam ten temat, gdyż zainteresował mnie poziom jej wypowiedzi a właściwie jego brak... Disney ma niesamowity talent do promocjii nastolatnich gwiazdek, ale zapewniam cię, że robią to jedynie dla pieniędzy i zauważ, że wszystkie mają ten sam styl. Nawet nie chodzi mi o ubieranie się, ale o muzykę i to ich "aktorstwo". Poszukaj sobie raczej idoli na poziomie, które znają sie na rzeczy, bo uwierz mi - z odpowiednią charakteryzacją i promocją z ciebie również zrobimy drugą Miley Cyrus.

aida_szogun

Nie, ja nie stawiam sobie Miley za autorytet i nie próbuję jej naśladowac.Podobają mi się jej piosenki więc jej słucham i ją lubię.
A wracając do tego Oscara to skąd wiesz że załużmy za 20 lat nie bedzie gwiazdą i cenioną aktorką dla osób które mają powyzej 20 lat?Ona mówiła że chciałaby zdobyc Oscara więc może KIEDYŚ zdobedzie i nie musi być to teraz.Teraz ma 16 lat więc wiadomo że jej główną publicznością są dzieci i młodzież.

Miley_16

I w tym cały sęk droga koleżanko :) Dokładnie o to mi chodzi. Może być cenioną aktorką czy piosenkarką za te 20 lat niech będzie, ale ona dokładnie powiedziała, że chce zdobyć oskara w przyszłym roku, za kinową produkcję Hannah Montana, która jest podobno czymś innym co do tej pory osiągnęła.

aida_szogun

ta gówno dostanie nie oscara gupia baba...

aida_szogun

jak to czytam to stwierdzam, że TWÓJ poziom inteligencji, sięga dna.. hmm, a żeby nie obrażac dna, to powiem, że jeszcze niżej ;-)).
wiesz, jak się to co, napisałaś nazywa?

nie wiesz? to Ci powiem- ZAZDROSC!;-D
a skąd wiesz, czy za rok, albo za dwa Miley Cyrus -dostanie OSCARA ;D?

na pewno, szybciej niż TY ;-D..
ehehe, żałosne ;D
zazdrościsz, jej bo jest sławna, ładna, iii booogata ;DDDDD.

;P a Ty taka na pewno NIGDY nie będziesz- i tu Cię boli ;D.

pauleska2

niestety polacy są strasznie zazdrośni.
nie lubimy ludzi którzy są młodsi od nas albo z tego samego roku i im zazdrościmy taka jest prawda. i tego będziemy się trzymać;]

mrlech

hehe dokładnie ;] dobrze że jeszcze nie wszyscy Polacy tacy są ;P (np.ja xD) w przyszłości pomyślę nad zmianą obywatelstwa :D

pauleska2

Twój komentarz to jedno wielkie chamstwo. Nie widzę nic złego w wypowiedzi autorki tego wątku. Nic, po czym mogłabyś stwierdzić, że jej poziom inteligenci sięga dna. Całe to forum to po prostu ciekawostka, że coś tam ktoś powiedział. Zapewne obrażając innych, uwarzasz się za lepszą, ale pisząc taki komentarz jest zupełnie odwrotnie.

zibi55

Zgadzam się. Ale jak tu dyskutować z dziećmi, które świata nie widzą poza swoją idolką. Plus dla autorki tego wątku, że wdała się w głupie pyskówki.

david257

miley 16 zmień obywatelstwo, proszę cię, wtedy za granicą nie będą mówić, że polacy są głupi, a Miley Cyrus zasługuje na śmierć a nie na oscara

skurwol

człowieku ty chyba chory jesteś...własnie dowiodłeś to tymi swoimi "mądrymi" komentarzami na forum ;/Za granica i tak juz mówią ze Polacy są głupi dzięki takim ludziom jak ty.I chetnie bym zmieniła obywatelstwo bo tak swoja drogą nienawidzę naszego kraju.

Miley_16

to wyjedź w pizdu, a najlepiej to byłoby gdyby rodzice odłączyli tobie internet, nie będziesz musiała czytać moich głupich komentarzy i co ważniejsze nikt nie będzie musiał czytać twoich

skurwol

1)a czemu uważasz że zasługuje na śmierć?
2)czemu nienawidzisz naszego kraju?
tak jak poprzednik napisał wyjedź. wyjedź. WYJEDŹ.
a ja i tak zostanę bo ciesze się z tego powodu że urodziłem się polakiem (a nie jakimś Włochem bo nie znam włoskiego). A tak serio. CZEMU NIE ZABIERZESZ SWOICH GRATÓW I NIE WYJEDZIESZ? z powodu wieku. nie ma znaczenia ile masz lat i tak możesz uciec z tego kraju.!!

zibi55

ludzie, jak się Was czyta, to po prostu człowiek może naprawdę się załamać. i o co ta cała afera? założycielka tematu w sposób normalny (ba, nawet kulturalny), nie obrażając specjalnie nikogo, przytoczyła "nowinę" i wyraziła swoją opinię, zresztą słuszną (bo póki co, Miley Cyrus nie zasługuje na Oscara). jakby tego było mało, w dalszej części dyskusji, bez żadnych wyzwisk i obelg, podała logiczne argumenty, dlaczego tak uważa. a Wy się na nią rzuciliście jak jakieś buldogi na surowe mięso... naprawdę, przepraszam za takie porównanie, ale gdybyście byli na miejscu osoby trzeciej, która czyta te bzdury, które tu są powypisywane, to też by Was coś trafiło. a z takimi wartościami jakie sobą prezentujecie (sądząc po komentarzach typu: "ktoś tam zasługuje na śmierć" albo "nienawidzę swojego kraju"), raczej daleko nie zajedziecie. dla Waszego własnego dobra radziłabym się trochę zastanowić nad Waszymi osobami.

kitket555

+5
To wytłumacz mi gdzie My zwykli śmiertelnicy mamy się wypowiadać:]

kitket555

a co jak ktoś nie darzy swojego kraju pozytywnymi uczuciami to daleko nie zajedzie? niby dlaczego?

Miley_16

Skoro nie darzysz swojej ojczyzny pozytywnymi uczuciami to czemu nie wyjedziesz? Np do anglii, tam jest pełno takich inteligentnych inaczej polaczków, takich jak ty.

skurwol

Chętnie bym wyjechała jakbym mogła ale jest pare rzeczy które mnie tu trzyma a miedzy innymi to rodzina(nie jestem pełnoletnia a sama nie wyjade przecież) i szkoła,nie mogłabym teraz wszystkiego rzucić.

Miley_16

ja nie napisałem że daleko nie zajdziesz

mrlech

Bo to nie było do ciebie.

Miley_16

to namów rodziców, żeby cię stąd zabrali, uargumentuj to tym, że nienawidzisz swojego kraju i uwielbiasz miley cyrus, powinni to zrozumieć