Miley Cyrus

Destiny Hope Cyrus

7,4
5 930 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Miley Cyrus

Dakota Fanning, Jodelle Ferland, Abigail Breslin, Saoirse Ronan, Elle Fanning, Chloe Moretz, Sammi Hanratty, Bailee Madison To są prawdziwe, zdolne aktorki młodego pokolenia (jeszcze mógł bym wymienić kilka aktorek młodego pokolenia ale już mi się nie chciało). A te wszystkie gwiazdeczki Disneya począwszy od Miley skończywszy na Selenie Gomez mogą im buty czyścić. Taka prawda. Te wszystkie gwiazdki Disneya są takie sztuczne, takie drewniane (1-2 głupie minki na cały film) że nie da się na nie patrzeć. Nie rozumiem co te wszystkie dzieci w nich widzą.

frycek49

Święte słowa
:D

frycek49

Bo to dzieci... one się nie czepiają i nie widzą szczegółów prawdziwej gry aktorskiej tak jak Ty! Ja i tak czekam na 'So Undercover' & 'LOL' zobaczymy jak tam wypadnie, jeśli nie zaciekawie to zmienię zdanie jeśli będzie dobrze to super a myślę, że tak właśnie będzie bo nabyła od czasu "The Last Song" sporo doświadczenia :)

parradox12

Gra aktorska to nie jest kwestia doświadczenia tylko talentu, którego Miley nie ma za grosz. Popatrz na te aktorki które wymieniłem niektóre z nich nie miały nawet 5 lat gdy pierwszy raz zagrały w filmie i już w tedy grały genialnie. Miley zaczęła grać, 8-9 lat temu a i tak w "Ostatniej piosence" wypadła beznadziejnie.

frycek49

Niestety jak już wspominałam taka jest prawda... Miley nie jest dobrą aktorką... I jak już wspominałam lepiej żeby została przy muzyce... I to prawda, że w Disney Channel trudno znaleźć dobrych aktorów... Oczywiście jest kilku obiecujących aktorów i aktorek ale takich to mogłabym wyliczyć na palcach u jednej ręki. I wszyscy ci lepsi nie robią z siebie na siłę nie wiadomo jakiej gwiazdy. Rzadko się o nich mówi... A na pewno rzadziej niż o Miley, Demi i Selenie... Chodzi mi tutaj głównie o Emily Osment, Bridgit Mendler, Mitchela Musso czy braci Sprouse. W sumie są jeszcze inni, ale grają raczej role drugoplanowe. Ja jestem tylko ciekawa, skoro Miley odeszła z Disney'a, to kto zastąpi ich "największą" gwiazdę? Przecież muszą znaleźć następną osobę która stanie się kolejną idolką nastolatek i na której zarobią kolejne miliony...:/

Lola140392

Nie wiem. Jak dla mnie ostatnią zdolną osobą która przewinęła się przez tą wytwórnię jest Lindsay Lohan która może i jest skandalistką, ale przynajmniej grać umie.

frycek49

Fakt Lindsay umie grać:D Ja wymieniłam parę tych nazwisk ale ktoś może się ze mną nie zgodzić:)