Smutne jest to, że nie umie zwrócić na siebie uwagi swoim talentem (może aktorskiego nie posiada, ale głos to ona ma), tylko musi zakręcić dupskiem by ją zauważono ...
Ja to jej nie rozumiem. Skoro chciała się pozbyć disneyowskiego wizerunku, to dlaczego nie zagra w jakimś poważnym filmie? A tak to ciągle gra rozpieszczoną nastolatkę, którą z resztą jest. Mogła by wtedy udowodnić, że jest warta więcej od świecenia gołym tyłkiem i pokazywania krowiego języka.
Jessie Society! Bez wzgledu na to jak zle zdanie mam o tej dziewczynie, Twoj wpis jest (uzywajac Twojego jezyka) "zenadny":P Chyba nikt powazny tu nie zaglada, gdyz juz dawno ktos skomentowalby te wypowiedz dajac Ci do zrozumienia, ze byla dalece niepoprawna. Zaloze sie, ze pozostale komentarze naleza do mlodziezy. Prosze popracujcie nad gramatyka, ortografia, stylistyka. Mieszkam poza granicami kraju od osmiu lat, pisze z malenkiego telefonu, ale staram sie miec szacunek do naszej spuscizny narodowej oraz
do rodakow. Wybacz ostre slowa, zwykle taka nie bywam, ale Twoja wypowiedz zmusila mnie do tego. Tak przy okazji, ciekawa jestem ile masz lat....
wybacz mi proszę że uraziłem tak drogą nam istotę, tak drogie istnienie. potrafię się wysławić z klasę ale cóż, ktoś musi tworzyć piekło aby niebo mogło mieć sens
Podszkol się trochę w pisowni języka polskiego. Dam ci kilka rad:
1. Zdanie oznajmujące zaczynamy z wielkiej litery i kończymy kropką.
2. Cytuję cię: "potrafię się wysławić z klasę". Chyba jednak nie potrafisz, bo powinno być: potrafię się wysłowić z klasą.
3. W języku polskim używamy przecinków np. przed "że".
4. Popracuj też nad składnią, bo masz z nią spore problemy.
Moja wypowiedź nie ma na celu cię obrazić, lecz zwrócić ci uwagę na to, że nadal piszesz z błędami. Polska gramatyka jest trudna, ale można jej się nauczyć. Nie musisz pisać perfekcyjnie, mi też zdarzają się błędy, ale spróbuj ograniczyć je do minimum. Aż bolą oczy od tak niepoprawnych gramatycznie wpisów.
Przykro mi bardzo że sprawiam CI taką przykrość ;p. Cóż rzec mogę. Zluzujcie ludzie troche... wierzcie nikt nie cierpi na kilku mniej składnych wypowiedziach, zdaje sobię sprawie z błedów które robie, jednak nie bardzo zwracam na nie uwagi. Czy to naprawde takie istotne? Czy musimy się dopuszczać zbrodni nienawiści wobec ludzi którzy mają gdzieś tego typu konwenanse? Czy to naprawde takie istotne/?
Widzę, że wcieliłeś moje rady w życie :) . Wiesz, tu nie chodzi o jakąś nienawiść, czy coś. Uwierz mi, że poprawność pisowni jest ważna. Jak napiszesz jakieś zdanie ze złą składnią, to czasami aż nie można je zrozumieć. To jest najgorsze. Tak jak pisałem nie musisz pisać idealnie, ale istnieją jakieś granice w popełnianiu błędów. Martwi mnie dzisiejszy trend na olewanie wszystkiego.
A co do Miley, to ona naprawdę kreuję się na jakąś wariatkę. Widziałeś jej tort urodzinowy :)