Miley Cyrus

Destiny Hope Cyrus

7,4
5 913 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Miley Cyrus

Nic szczególnego swoim aktorstwem nie pokazała.Jest kiepska tak jak i te całe"Hanny Montany" czy jak to się pisze.Niech lepiej dziewczyna weźmie się za co innego.

a_kwitek

Właśnie wzięła się za co innego...i co z tego wyszło...to ,że trzeba będzie dostosowywać blokady rodzicielskie na słowo Cyrus żeby Polskim dzieciom nie wyskakiwały stronki z pipkami

leptony

Ehh.. właśnie. jest żałosna po prostu ...;/

leptony

Bez przesady a co dzieci nie widziały kobiet/dziewczyn w biustonoszu czy w stroju kąpielowym? Przecież "pipki" nie pokazała w ogóle ona nie ma NAGICH zdjęc jeżeli o tym mowa..

Miley_16

Elefirex/ no weź przemyśl to... rzuć się i zrób komuś innemu miejsce xD /Miley_16, ma prawo bronić swoją idolkę, zwłaszcza jeśli ktoś bezpodstawnie ją oskarża tylko po to aby ją wyśmiać i poniżyć. /popieram Miley_16^^ /btw, coraz bardziej interesuje się Miley Cyrus i coraz bardziej ją lubię^^

Mauricio_Esposito

Heh dzięki za wsparcie ;D W końcu ktoś kto nie jest przeciwko mnie ;]

Mauricio_Esposito

Miley_16/ nie ma za co :* /nie tylko ja jestem z Tobą, Miley ma wielu fanów na całym świecie ;) /go Miley! go Miley! xD

Mauricio_Esposito

hehe na świecie-tak, w Polsce-nie ;D Ale przynajmniej i tu jest nas troche ;);*

a_kwitek

W Hannie Montanie to jest Ok.Nawet nieźle zagrała,ale dalej to katastrofa.

Pif_Paf

A dalej czyli? Jak na razie to tylko głownie w HM [serial,film] mogliśmy ją ogladać..

Miley_16

Może chodzi o te por.o zdjęcia bo przynajmniej w tej branży by się mogła postarać.Przecież tam już nic nie trzeba robić.Już łatwiejszego zadania nigdzie nie znajdzie.

a_kwitek

Zgadzam się :/ Hannah montana to gówno w kit .... Tak samo jak sama aktorka.... Tylko w jednym głupim serialu zagrała i niby już taka znana.