Czemu wy się tak jej czepiacie.Nawet jej nie znacie.A to co piszą np gwiazdunie.pl to zwykłe
plotki.Oceniacie ją po jej wyglądzie i zdjęciach.Skópcie się
na swoich zdjęciach i ubraniach.Bo poprostu jesteście zazdrośni jej talentu.
Po co 2 tematy zakładasz?
I jej nie zadroszczę NICZEGO! Ile to razy, kuźwa, można pisać?!
Chyba raczej fani jej zazdroszczą bo mają aspiracje zostania gwiazdką.
Talentu to ona nie ma, piosenki durne, gra w serialikach. Czego mam jej zazdrościć tępaku?
Mnie takie rzeczy nie bawią i nie interesują.
Po prostu pisze się oddzielnie.
"Skópcie się na swoich zdjęciach i ubraniach.Bo poprostu jesteście zazdrośni jej talentu." - czy to nie jest totalnie idiotyczne? :D
A skópcie pisze się przez u otwarte xD
Ok przepraszam za tą idiotkę i już nic do mnie nie pisz bo sie wylogowuje.Ps.jeśli napisałem bład to nic do mnie nie piszcie.
NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
AAA.Nie widzisz mnie.To dobrze.Bo jakbyś widział.YYY.Co ja gadam.Nigdy mnie nie zobaczysz.A jak zabaczysz nie będziesz wiedział,że to ja.HEHEHE!!!
A co cię to obchodzi? Po prostu kiedyś cię znajdę - niech ci to na razie wystarczy :)
Ta jasne.NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!