Miley Cyrus

Destiny Hope Cyrus

7,4
5 951 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Miley Cyrus

Czemu wy się tak jej czepiacie.Nawet jej nie znacie.A to co piszą np gwiazdunie.pl to zwykłe
plotki.Oceniacie ją po jej wyglądzie i zdjęciach.Skópcie się
na swoich zdjęciach i ubraniach.Bo poprostu jesteście zazdrośni jej talentu.

Dopadnę go.

Sophie1926

Nieeeeeeeee

mc2310

Cześć, w co się bawicie?

mc2310

Nie wiem co to za laska jest nawet i w czym grała ale nazwisko jej i imie z Internetu znam . . . a z mordy nie kojarzę! To zapewne jakieś celebryciątko biedne na dorobku?

aniolek1234

Hannah Montana... więc chyba masz rację...

Kiedyś Cię znajdę... Znajdę Cię... po prostu znajdę... Jestem coraz bliżej... xD

Sophie1926

HEHEHE Nie znajdziesz mnie nigdy w życiu.

Sophie1926

Predzej wyjade do Chin.

Sophie1926

Może a może nie.

Sophie1926

Na żartach się nie znasz chyba xD

Sophie1926

A wiesz,że znam mam humor po tacie.Ja wiem,że mnie nie będziesz szukała.

mc2310

Brawo.

Sophie1926

Nawzajem.

użytkownik usunięty
mc2310

Wasza mądrość mnie powala. Po co wy ją zaczepiacie? Ma swoje zdanie, i niech je ma. Ja nie mam nic do tego! A Sophie... - teraz to ty zaczynasz. I za bardzo śmieszne to to nie jest wiecie...

użytkownik usunięty

Kubusiu, do tego przecież służą fora - żeby się wypowiadać, argumentować, kłócić itp..., nie tylko po to żeby pokazać filmwebowi swoje "arcyważne" zdanie :P

A to "swoje zdanie" kto ma? cyrus czy mc-ek? Jak mc-ek to przechrzciłeś go na dziewczynkę xD

Co ja niby zaczynam?!

mc2310

Dla takich przyszłych dzeci takich jak MC2310 Wiesz czym ta Miley Cyrus rózni się od innych aktorów?

http://demotywatory.pl/99860/Aktor---Aktorzyna

Spinel

To nie rozmowa przedszkolaków przy drugim śniadaniu żeby pisać "cięty riposty" w stylu "nawzajem".

Vinrael

wiecie co się myśli czytając waszą "inteligentną konwersację"?-żenada i przedszkole.

trixon1

haha, dokładnie takie wrażenie odniosłem czytając te posty.