Miley Cyrus

Destiny Hope Cyrus

7,4
5 928 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Miley Cyrus

Może nie jest drugą Meryl Streep ale czy w filmach jest tak straszna? Mimikę ma ciekawą,
potrafi rozbawić. Myślę że nie zasługuję na takie obelgi.

blusterousiris

Zgadzam się, może nie jest jakaś wybitną aktorką, bo czasami miny i zachowania ma te same w filmach, ale nie jest taka, żeby nie dało się jej oglądać.Ale ja ją lubię. A większość osób od razu daje jej 1, ponieważ zagrała Montane. I co z tego? Miała szanse i ją wykorzystała, sami byśmy z takiej szansy korzystali jakby się taka pojawiła. A przez większość zazdrość przemawia, młoda laska a już znana...

blusterousiris

Wiadomo, że jakąś tam wybitną aktorką nie jest, no ale postawmy sprawę jasno. Jest z Disney'a a to nie jest raczej fabryka wielkich aktorek. Gdyby nie te seriale i wystąpiłaby od razu w np "Last Song" to na pewno nie byłaby tak za to krytykowana. Ludzie po prostu patrzą na nią przez pryzmat Hanny Montatny, co jest błędem. Grała tam gdy miała 14 lat, teraz ma 21, dorosła. Chociaż według mnie powinna śpiewać i tylko śpiewać, jest ogromnym fanem jej głosu, gdyby zmienić jej repertuar osiągnęłaby naprawdę dużo w tej dziedzinie.

Insbruck

na jej nowym albumie będą piosenki w stylu pop, country i hip-hop

blusterousiris

dziękuję, że jest ktoś kto jej nie ciśnie :D naprawdę to, że grała w serialu disneya, który na dodatek jakimś cudem wszyscy oglądali, a teraz go nie lubią, nie znaczy, że strasznie gra :) ma bardzo fajną mimikę :D

zizu444

nie mam w ogóle za co jej cisnąć... a to, że ludzie jej zazdroszczą, żę dzieki HM jest najbogatszą nastolatką na świecie i zarobiła na tym serialu setki milionów to inna sprawa. każdy głupi poszedł by na taki układ.