Jest bardzo niska. W LOL i Ostatniej piosence grała nieźle, powinna mieć min. 5,5
Raczej ją wszyscy oceniają za Hannę Montanę, bo z tym niestety będzie wiązana jeszcze bardzo długo :P
Ale jak zacznie grywać w lepszych filmach jak LOL czy Last Song to może podskoczy do góry ;D
no mam nadzieję. bo to trochę nie fair. wszyscy są do niej uprzedzeni. nie to żebym była jej fanką.. ale średnią to ma za niską
Zgadzam się. Wszyscy oceniają ją z rolą Hanny Montanny.
Ona jest naprawdę dobrą aktorką, ale cóż.
Miejmy nadzieje że za niedługo zapomną o Hanie Montanie xd
Ona jest dobrą aktorką? Czy wy sobie jaja robicie czy macie po 16, 17,18 lat ? Porównajcie ją do Meryl Streep chociażby. To jakby biały z czarnym porównywać.
na 5,5 (jak chciałaby/chciałby cresendoo) trzeba sobie zasłużyć. zaś Meryl a Miley to jak niebo a Ziemia
Pomimo, że jestem ogromną fanką to uważam, że też nie jest jakąś fantastyczną aktorką, ale czego tu się można spodziewać? Wystąpiła jak na razie w trzech "poważniejszych" filmach, bo cała reszta to Hannah Montana. Ma mały staż i jest bardzo młoda, ma jeszcze czas, by się poduczyć. Najbardziej wkurzają mnie gadki w stylu "zniechęcił mnie, bo Miley", oceniacie jej gre aktorską tylko i wyłącznie po Hannie Montanie, który pochodzi z Disneya, a jak wiemy, tam te seriale za bardzo inteligentne nie są. Poza tym jest to komedia, a tutaj dramat, więc po obejrzeniu HM nie macie pojęcia jak ona mogłaby zagrać w czymś innym niż w sumie głupiej komedii..
A zastanawia mnie dlaczego np. Demi Lovato ma średnią 6,7? Ona na swoim koncie nie ma żadnej większej roli prócz Disneya, m.in. w najgłupszym chyba serialu tej stacji.
Bo oni tylko widzą w niej Hanne Montane ,która miała swoje show w Disneyu . Dlatego Demi czy Sel mają wyższe średnie dlatego ,że Hannah Montana była najsławniejsza