Miley Cyrus

Destiny Hope Cyrus

7,4
5 930 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Miley Cyrus

Jest bardzo niska. W LOL i Ostatniej piosence grała nieźle, powinna mieć min. 5,5

cresendoo

Raczej ją wszyscy oceniają za Hannę Montanę, bo z tym niestety będzie wiązana jeszcze bardzo długo :P
Ale jak zacznie grywać w lepszych filmach jak LOL czy Last Song to może podskoczy do góry ;D

ColdAsYou

no mam nadzieję. bo to trochę nie fair. wszyscy są do niej uprzedzeni. nie to żebym była jej fanką.. ale średnią to ma za niską

cresendoo

Zgadzam się. Wszyscy oceniają ją z rolą Hanny Montanny.
Ona jest naprawdę dobrą aktorką, ale cóż.
Miejmy nadzieje że za niedługo zapomną o Hanie Montanie xd

BelieveInMe

Ona jest dobrą aktorką? Czy wy sobie jaja robicie czy macie po 16, 17,18 lat ? Porównajcie ją do Meryl Streep chociażby. To jakby biały z czarnym porównywać.

Wariat23

na 5,5 (jak chciałaby/chciałby cresendoo) trzeba sobie zasłużyć. zaś Meryl a Miley to jak niebo a Ziemia

kryslav

Dobrą aktorką to ona jest. Oczywiście nie idealną , jest stworzona do bycia tym kim jest :)

swagonyou

Pomimo, że jestem ogromną fanką to uważam, że też nie jest jakąś fantastyczną aktorką, ale czego tu się można spodziewać? Wystąpiła jak na razie w trzech "poważniejszych" filmach, bo cała reszta to Hannah Montana. Ma mały staż i jest bardzo młoda, ma jeszcze czas, by się poduczyć. Najbardziej wkurzają mnie gadki w stylu "zniechęcił mnie, bo Miley", oceniacie jej gre aktorską tylko i wyłącznie po Hannie Montanie, który pochodzi z Disneya, a jak wiemy, tam te seriale za bardzo inteligentne nie są. Poza tym jest to komedia, a tutaj dramat, więc po obejrzeniu HM nie macie pojęcia jak ona mogłaby zagrać w czymś innym niż w sumie głupiej komedii..

nightmareday

A zastanawia mnie dlaczego np. Demi Lovato ma średnią 6,7? Ona na swoim koncie nie ma żadnej większej roli prócz Disneya, m.in. w najgłupszym chyba serialu tej stacji.

nightmareday

Bo oni tylko widzą w niej Hanne Montane ,która miała swoje show w Disneyu . Dlatego Demi czy Sel mają wyższe średnie dlatego ,że Hannah Montana była najsławniejsza

swagonyou

miało być *bo sry:)

cresendoo

Zgadzam sie chociaż 5,5 .. mi się bardzo podobała w Lol

Vito36

Mi również. Gra przeciętnie, nie powala ale też dobrze się ją ogląda