Miley Cyrus

Destiny Hope Cyrus

7,4
5 939 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Miley Cyrus

Ja tam się w jej twórczość nie zagłębiam, ale z tym coverowaniem to mnie wkurzyła. Że co to niby miało być? Zamiast normalnie śpiewać to ona warczała na ludzi. Żałosne. Są piosenki które nie każdy może zaśpiewać, a "Smells like teen spirit to na pewno nie ona. No i oczywiście nie zagłębiła się trochę bardziej w twórczość Nirvany tylko wzięła najbardziej znany przebój.

litwosxd

zgadzam się.. to było nietaktowne posunęcie.. jednak trochę szacunku dla Nirvany się należy;) niech sobie zrobi cover 'baby babe' Biebera to przynajmniej ta sama szuflada xD

Xandria

Sorry ale nie porównuj Biebera z Cyrus bo obrażasz ją. Swoją droga mam dosłownie jedno pytanie do autora tematu... co Twoja wypowiedź ma wspólnego z jej aktorstwem? Bo ja nie widzę żadnej zależności między tym co Ty napisałeś a aktorstwem.

parradox12

Ona nie jest tylko aktorką, lecz głównie piosenkarką. Kiedy oceniam jakichś muzyków, to myślę o ich utworach a nie o talencie aktorskim.

litwosxd

Miley zrobiła cover "smells like teen spirit" i nagle wszyscy stali sie wielkimi fanami Nirvany, którzy uważają ich za bóstwo.

ania_1121

O kim mówisz? Tzn. chodzi mi o to, czy twoja wypowiedź skierowana jest do mnie? Czy o innych Ci chodziło?