Ja tu sie spodziewałam co najmniej z 7.0
Za co jej nie lubice?
Moim zdaniem ma ładny i oryginalny głos i nawet nieźle gra w hannie monntanie, umie człowieka rozbawić. Dla mnie jest spoko za co taka nienawiść w niektórych komentarzach, to jest trochę wnerwiające darujce sobie niemiłe teksty na jej temat bo jej nie znacie.
Zgadzam się z tobą powinna miec przynajmniej ocene 7.70 myśle że poprostu złośliwi dają jej takie złe oceny ja tam daje jej 8/10
Złośliwi, czyli dający 1/10 - osoby, które myślą, że będą strasznie dorośli, jak tak ocenią. Ja dałam dużo (może za dużo), ale to moje zdanie. Jest młoda i wszystkie lepsze role przed nią :).
Pozdrawiam :D
P.S. Zgadzam się z założycielką tematu :D
Niby jakim prawem ma mieć wysoką średnią? Jest gwiazdką jednego serialu. Czego się spodziewacie, że będzie miała ocenę 10?! Otóż nie! Tak się nie stanie, ponieważ inni maja bardziej wyrafinowany gust i nie dają jakiejś słabej ‘aktorce’ 10/10 za to że jest ładna.
Chyba trochę was popierdoliło z tymi ocenami.
Szczerze mówiąc każdy z nas jest aktorem,bo nie wierzę,że nikt z was nigdy czegoś nie zagrał(choćby jakieś kłamstwo przed kimś).Ale problem tkwi w tym czy widz uwierzy w grę.Jeżeli tak to można nazwać kogoś dobrym aktorem,a jeżeli nie-złym.Cyrus jest złym aktorem ponieważ nie wierzę w jej grę.To,że założy perukę i 'superciuchy' nie znaczy,że ludzie jej nie rozpoznają.Głosu aż tak przeciętnego nie ma,za to ma kiepskie piosenki.I prawdą jest taka,że robi na siłę z siebie wielką gwiazdę,a tak naprawdę jest zwykłą nastolatką,jakich wiele chodzi po tej ziemi.Z tym szczegółem,że wiele z nich ma naprawdę talent,a nie są zauważone,bo nie mają sławnego tatusia,który załatwił by jej rolę w serialiku.Pozdrawiam i życzę szczęśliwego Nowego Roku ;)
Zgadzam się z tobą też jąlubie i nie mogę pojąć czemu ludzie tak głupio piszą jak jej wcale nie znają
Oceniają ją tak bo się znają. Na filmwebie ocenia się aktorów/aktorki. Ona po pierwsze nie jest aktorką jeśli nie zamierza pójść do jakiejs szkoły aktorskiej to nią nie jest. Nie gra dobrze. W porównaniu do Johnny'ego Deppa, Meryl Streep, itd. Ma przeciętny głos. Wypromowana jest przez disneya. Gdyby nie miała sławnego taty i gdyby nie disney nigdy by się nie wybiła. Nie jest specjalnie piękna. Wszędzie się pcha, ma pół nagie fotki, nie jest dobrym wzorem dla dzieci a i tak ją uwielbiają...
nickola190 : To że Miley nie skończyła szkoły aktorskiej nie znaczy że nie może być dobrą aktorką.Przecież można mieć od urodzenia talent do gry aktorskiej, który Miley ma.
Nie porównuj jej do takich doświadczonych aktorów jak np Meryl Streep bo jednak Miley ma tylko 17 lat i poprzez granie w filmach może się jeszcze wiele nauczyć.
Nie ma przeciętnego głosu, wręcz przeciwnie śpiewa ładnie, ale najważniejsze że jest on bardzo ogyrinalny.
Niekoniecznie dzięki swojemu tacie osiągneła sukces: oglądałam wywiad w którym Miley mówiła że sama chciała pójść na casting do HM, a gdy ją przyjeli zaproponowali też role jej tacie, Miley bała się właśnie tego że ludzie tacy jak ty pomyślą że dostała swoją rolę dzięki tacie, a to nie prawda.
Może przez te pół nagie fotki nie jest do końca wzorem do naśladowania dla dzieci ale jak każda nastolatka Miley popełnia błędy.
Pozdrawiam^^
Ok w takim razie porównam ją do Dakoty Fanning ona ma 15 lat i zagrała w wielu filmach. I teraz słuchaj skoro Miley może być super aktorką to czemu nie ma tylu propozycji? Hmmm może dlatego że nie gra zbyt wybitnie. Każda nastolatka popełnia błędy ale nie TAKIE. I co do jej głosu uważam że nie ma wybitnego gdyż masz tu link do piosenki Amy Diamond która jest w jej wieku i ma naprawdę talent : http://www.youtube.com/watch?v=bjOAv9Esyfs
Pozdrawiam również ^^^^
Nie wiadomo czy nie dostaje wielu propozycji, a poza tym miley się powoli "wydostaje" z Disneya przecież niedługo w kinach będzie nowy film z Miley w roli głównej "Last Song".
Zależy od gustu, dla mnie Miley może nie lepiej śpiewa od Amy bo obie śpiewają pięknie, ale jej głos jest moim zdaniem oryginalniejszy.
Pozdro xd
Jej glos nie ma w sobie nic oryginalnego, ani tym bardziej ladnego. Gdy pierwszy raz wysluchalam piosenke "When I look at you" pomyslalam ze to jakis zart. Sluchanie tej piosenki meczylo mnie, z powodu wielu dysonansow oraz nieumiejetnego wydobywania wysokich dzwiekow.
Co do jej aktorstwa, to jej rola w HM ogranicza sie do glupich i oblesnych min, ktore mnie w zaden sposob nie rozsmieszaja a wrecz przeciwnie.
Pozdrawiam i zycze lepszego gustu muzycznego oraz aktorskiego ... ;)
Mi tam piosenka When I look at you się podobała i nie słyszałam by miley w niektórych momentach wydobywała nieumiejętnie wysokie dźwięki.\
Może i Miley robi w najnowszych odcinkach czasem głupie miny ale obleśne? Z której strony?
Pozdrawiam i dzięki za życzonka, ale cieszę się z mojego gustu.;) ;)
Zgadzam sie z Cyganka w 100 %. To czy ktoś słyszy dysonanse zalezy juz od sluchu muzycznego. Nie znam Cie i nie moge powiedziec czy mialas kontakt z muzyka (wnioskuje, ze nie). Oczywiscie "De gustibus non est disputandum".
Co do jej umiejetnosci aktorskich, zachowam swoja opinie dla siebie...
a co powiecie o katy perry która w porównaniu do miley na żywo wypada
znacznie gorzej... wystarczy posłuchać HOT&COLD na MTV Music Awards 2008
... porażka
Nie wiem za co niektórzy jej tak bardzo nienawidzą... co do propozycji
to wydaje mi się że nie dostaje ich zbyt wiele bo producenci boją się że
w każdej swej roli będzie porównywana do HM co jest prawdą bo niestety
jest zawsze kojarzona z tą jedną rolą (w końcu innych jeszcze nie miała
xD)... oczywiście nie można jej porównać do Dakoty ponieważ ta zagrała w
wielu filmach i mimo że jest młodsza to na pewno bardziej
doświadczona... lecz miley jest dopiero początkującą aktorką a wszyscy
ją krytykują nawet jeśli nie widzieli nigdy HM xD
mam wrażenie że ludzie ją krytykują ponieważ uważają ją za dziecko i
myślą że jak ją skrytykują to będą sprawiali wrażanie kogoś dorosłego i
dojrzałego ale tak na prawdę to się ludzie pogrążacie ... Taki jest
polski naród :) cudze krytykujecie a własne dużo gorsze... co do tego
wypowiedzi DZIWNATAKA że powinniśmy słuchać porządnych, rocowych
zespołów to po prostu powiem że nie wszyscy lubią rock... i że fani POPu
(przynajmniej ja) nie krytykują gustu tych co słuchają rocka...
Co do oceny to prawda jest taka że gdyby nie ci co udają dorosłych to
była by wyższa ... myślę że ok. 7 i oczywiście też nie pochwalam dawania
miley 10/10 bo po prostu nie ma za co :)
co do jej głosu to już mówiłem ... są gwiazdy dużo bardziej znane od
niej które fałszują o wiele wiele bardziej...
podsumowując miley nie jest wybitna ale także nie zasługuje na taką
krytykę... to że jest sławna dzięki jednej roli nie znaczy że jest
beztalenciem.... i na prawde nie krytykujcie gustów innych bo na prawde
to wam nic nie da ... myślicie że jak skrytykujecie ją to jej fani
przestaną ją lubieć?? bo ja myśle że tak się nie stanie i się
zastanawiam dlaczego to robicie :) każdy ma prawo do własnego zdania
Co ma głos do gry aktorskiej !? A Ty ją niby znasz? Wiesz czy jest taka milutka i słodziutka? Każdy tutaj wyraża własne zdanie na temat filmów i aktorów ( Miley aktorką ? Bo w HSM zagrała stojącą obok basenu?)
Wlasnie na filmweb ocenia sie talent aktorski ktorego miley nie ma!!! tak jak ona gra w tej hannie montanie to jest takie sztuczne ze nie moge........ A jesli chcecie oceniac jej spiew to wejdzie sobie na jakas strone gdzie sie ocenia talenty wokoalne i tyle (mnie ta miley swoimi talentami wokalnymi nie zaskoczyla)
A jaka ma być przy takiej osobie !!! Ona i ta cała Hanka Montanka to powinni sie schować i ............ Jak dla mnie to dla niej 1 jest za wysoka !!! Dałbym jej -10 jak by można było !!! Nie wiem co dzieci w niej widzą !