Ojejku!!!Jest co raz bardziej seksualna!!!Nawet Britney Spears poszła w jej
ślady!!!Pogorszyła sie i to bardzo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
Oj dzieciaczki dzieciaczki, zamiast do szkółki to trollować się wam zachciało z samego rana? Nie ładnie nie ładnie.
"Trochę sie pogorszyła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" - xD, "Ojejku!!!Jest co raz bardziej seksualna!!!Nawet Britney Spears poszła w jej ślady!!!" xD, "Pogorszyła sie i to bardzo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" - xD - Nie rób kabaretu o takiej porze ;)
Może mam, ciekawość to pierwszy stopień do piekła kolego ;P Mówię kolego bo tak mi się podoba, ale jak nie chcesz to zaprzestanę xD
PS: muwisz przez ó ;)
Do piekła ciekawość tyle to ja wiem!!!I se mów na mnie jak chcesz!!!PS:mówie przez ó bo tak mi sie podoba!!!
A słyszałeś kto napisał Władcę Pierścieni, Hobbita, Dzieci Hurina, Silmarillion itd ?
Jesteś za młodziutki na takie coś, uwierz mi - podrośniesz to docenisz, póki co oceniasz koncert hanny montany na 10 xD
Irish daj spokój jeszcze sierota zamknie się w sobie potem wieszają się pojebusy na lampach biedne niedoceniane dzieci :D
No to poważna hańba rzeczywiście ;p Dobrze, że chociaż czujesz coś takiego jak hańba, bo sam wiesz jak to w tych czasach jest, ogólnie rzecz biorąc ;P
tylko wezmę kompa i spierdalam ku memu wstydowi na pustynię ale trzeba się zaopatrzyć w dodatkowe baterie do laptopa bo kto będzie dalej walczył z pedalstwem xD
No to powodzenia na pustyni ;P Najbliższa to Błędowska, nie musisz nawet paszportu zabierać xD
Co do pedalstwa, to są jeszcze prawi i szlachetni ludzie na tym ziemskim padole, którzy dzielnie, bez lęku i z godnością stawiają opór coraz to bardziej rosnącym w siłę plugawym hordom wroga :D