Ojejku!!!Jest co raz bardziej seksualna!!!Nawet Britney Spears poszła w jej
ślady!!!Pogorszyła sie i to bardzo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
Nie, dziękuję ;p Trochę za dużo by mnie to kosztowało :P Na twój koszt albo wcale - wybieraj mądrze xD
Nie pasi, idę do Bilba, koleś ma pełne spiżarnie :D Wiesz, blisko mam bo on w Hobbitonie mieszka a ja w Michel Delving XD
Miałeś pseudonim? Bo nie przypominam sobie żeby był tam jakiś Gotrek a Tomusia też nie pamiętam XD
Bo do dupy czytałeś, widać że brak umiejętności czytania ze zrozumieniem to u ciebie pięta Achillesowa xD
No to do dupy myślisz, nie ma tam tam Gotreka ani Tomusia, może jakąś inną książkę czytałeś - pewnie kucharską xD
Był jeszcze jeden co powoduje znikanie? Chyba nawet Tolkien o tym nie wiedział xD
Pogratulować ;p Ale sprowadzisz na świat gniew Saurona przez to cuś - ZNISZCZ ! ;P
Nie... Pierścień jest MÓJ [i z lubością na ryju wkładam Pierscień na palec. xD [Irish stoi i kręci w rozpaczy głową: Nie...],
Gotrek, nie bierz mnie za jakiegoś kuglarza od tanich sztuczek! Nie zamierzam cię okraść. Próbuję ci pomóc. xD (takie mam tłumaczenie w napisach do filmu ;P)
Ty to zniszcz przypomniało mi motyw z filmu gdy imć Frodo ma już zlecieć do lawy ale Sam krzyczy CHWYĆ !!!
Sięgnij mam w rozszerzonej wersji z lektorem, chwyć mam w wersji z napisami nie rozszerzonej xP,
Ciemność się pogłębia, czuje to w wodzie, czuję to w ziemi, większość z tego co kiedyś istniało poszło w nie pamięć, but Isildur son of the king took up his father sword!!! xD
http://www.filmweb.pl/film/Tajemnica+Brokeback+Mountain-2005-116327/discussion/G ey+to+wynaturzenie%2C+jak+mo%C5%BCna+tworzy%C4%87+film+o+zezwierz%C4%99ceniu+gat unku+ludzkiego,1469751
Chodź tu bo na forum bibera gówno się dzieje, teraz trzeba powalczyć tam :D