Miley Cyrus

Destiny Hope Cyrus

7,4
5 913 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Miley Cyrus

Często spotykam się ze zdaniem że jest kiepska, bez talentu.
Nie zgadzam się tym.Wystarczy posłuchać jak śpiewo na żywo!
Jest też dobrą aktorką, doskonale wciela się w postać Miley Stewart/Hannah Montana, sam serial jest świetny!
Pozatym gdyby była taka zła jak udało by się jej tak dużo osiągnąć?
Jedna z jej płyt jest potrójną platyną, ma jedną z największych tras koncetowych w tym momencie, kochają ją miliony.
A ona ma dopiero 15 lat.
Ja uważam że jest świetna i niech ludzie mówią co chcą.
A co wy myślicie?

Eve094

Zgadzam się. Podziwiam ją mimo że jest ona młodsza niż ja. Ma nie ładny uśmiech i tylko to mi w niej przeszkadza.

Malazaa

Ostatnio uśmiech zdecydowanie bardziej jej się poprawił.
Przez pewien czas miała okropne zęby, chyba zaczęła coś z nimi robić.

użytkownik usunięty
Eve094

"Pozatym gdyby była taka zła jak udało by się jej tak dużo osiągnąć?" sory bardzo ale co ona takiego osiagnela jako aktorka?:D jeden serial dla dzieci? oscara jej dac...

hm.
niech pomyślę.
Zarobiła 29 mln w tydzień! Jej koncert w 3d pobił największe holywoodzkie hity.Zdobycie biletu graniczyło się z cudem.
Podobnie jak jej trasa koncertowa - największa trasa w USA w minionym roku, niektóre bilety szły za 3000$
Gra w serialu, owszem, ale ten serial jest niesamowicie popularny na całym świecie, Miley dostała Kids Choice Awards za najlepszą aktorkę telewizyjną!Niedługo też ma nagrywać "Hannah Montana:The Movie"...
Ma dopiero 15 lat i nie można od niej wymagać długiej filmogrrafi jak u Meryl Streep ;)

Eve094

Dokładnie ;-) Zgadzam się w 100%.

[za krótki]

użytkownik usunięty
Eve094

ja mowilam bardziej o jej karierze aktorskiej bo to nie jest portal muzyczny lecz filmowy (zreszta no wybaczcie ale kasy i slawy U2 czy czegos takiego nie posiada a to ze w USA miliony nastolatek fanek serialu legna na jej koncerty to nie swiadczy o talencie)
a wiec wracajac do kariery aktorskiej tak serial i film oparty na serialu w ktorym gra to ho hooo... to ze jest mloda o niczym nie swiadczy... spojrz na powiedzmy dakote fanning ma 14 lat.. ona ma talent wiec posiada taki dorobek a nie inny i nie mowie ze dlugosc swiadczy o jakosci.. absolutnie nie ale u tej tutaj nawet tej jakosci nie ma
wiesz moda na sukces tez jest popularna na calym swiecie jak podobno ten serial nawet bardziej co nie swiatczy o jej jakosci

Eve094

Ekhm... Na jej koncert jedyne osoby które poszły to były dzieci. Jeśli byli jacyś dorośli to tylko żeby je przypilnować więc to chyba jednak o czymś świadczy

użytkownik usunięty
Eve094

"Bez talentu."
Jeśli chodzi o jej głos, nie jest taka zła, choć trafiają się lepsze...

"Wystarczy posłuchać, jak śpiewa na żywo."
A kiedy śpiewa na żywo? ;P Bo jakoś nie mogłam znaleźć żadnego filmu...

"Jest też dobrą aktorką, doskonale wciela się w postać Miley Stewart/Hannah Montana"
No, ten tekst mnie rozwalił. Jest dobrą aktorką, bo gra zapewne młodą dziewczynę, zwykłą nastolatkę, która ma swoje problemy, wzloty i upadki? Gra taką samą dziewczynkę, ma trochę inny charakter i inaczej wygląda. Tym się różni od swojej bohaterki. Dobry aktor to taki, który potrafi wczuć się w kogoś ZUPEŁNIE innego, a nie grać samego siebie...

"Pozatym gdyby była taka zła jak udało by się jej tak dużo osiągnąć?
Jedna z jej płyt jest potrójną platyną, ma jedną z największych tras koncetowych w tym momencie, kochają ją miliony."
Kochają ją miliony DZIECIAKóW. Choć po prostu logicznym jest, że być może mnóstwo ludzi lubi jej słuchać, bo ma melodyjne piosenki, łatwo się przy nich tańczy, teksty łatwe do zrozumienia, to każdy mógłby się na tyle wysilić, żeby osiagnąć coś takiego... Byleby miał w miarę głos i dobrą promocję...

Eve094

Kiedyś przez przypadek będąc u małoletniej kuzynki widziłam kawałek jakiegoś jej koncertu i musze stwierdzić fakt iż wszystkie jej piosenki są takie same, podobna tematyka, melodia i ten jej ciągły sztuczny uśmiech...i ona ma niby talent? Nawet gdyby go miała to z pewnością brakuje jej ambicji...

frruktozowa

A skąd wiesz, że brakuje jej ambicji ?
Znasz ją? rozmawiałaś z nią? Wiesz jaka jest bo może to jest np bardzo bystra dziewczyna z ambicją właśnie.
Nie wiem tak sobie gdybam, ale ja w przeciwieństwie do większości z was nie zakładam, że jest bardzo zła be i ogólnie do bani.
Nie mogę zrozumieć też zachowania niektórych z Was, dziewczyna osiągnęła sukces przynajmniej w liczbach na miarę wielkich gwiazd muzyki. Jest już teraz obrzydliwie bogata, ma mnóstwo fanów, czyli osiągnęła sukces.
To prawda, że jej fani to niemal wyłącznie nastolatki, ale czy to jej w jakiś sposób ubliża jako artyście? Jak dla mnie nie. Bo jej muzyka skierowana jest właśnie do nastolatków. Mówicie, że nie ma talentu, a moim zdaniem kilka niezłych piosenek ma, ale to tylko moje zdanie. Wkurza mnie bardzo, co innego jak widzę ja niektórzy ją atakują tak dla zasady, bo ona osiągnęła jakiś sukces. To się nazywa typowa Polska zawiść, aby tylko skrytykować, bo ona coś ma. Ale kto wam broni starać się do czegoś dochodzić o coś tam walczyć, rozwijać swoje umiejętności? Może kiedyś osiągniecie nawet wyższy poziom niż ona. Ale nie Wy wolicie trzaskać anonimowo w klawiaturę i marudzić, że ona do czegoś tam doszła i jej muzyka podoba się pewnej grupie odbiorców. Wniosek z tego jest oczywisty, zazdrość przez większość z Was przemawia. Ale jak mówię zamiast pukać anonimowo w klawiaturę, starajcie się sami odnieść jakiś sukces, a dopiero później krytykujcie nie na odwrót.
Co do jej aktorstwa ona gra w serialu dla młodzieży i gra przyzwoicie oczywiście jakiegoś wielkiego talentu nie posiada, ale jest nieźle . Ważne, że odbiorcą serialu się podoba zresztą ona zna się na śpiewie nie na graniu. Serial to tylko forma promocjii.
I co Wy się tak czepiacie, że większość jej fanów to nastolatki, przecież młodzi ludzie, to też ludzie jak wszyscy.

borewicz68

Niczego jej nie zazdroszczę wręcz przeciwnie, szkoda mi jej bo za niedługo okaże się czy to kolejna gwiazda na chwile, która równie szybko rozbłyska i gaśnie...oby to nie było dla Was rozczarowanie. I wcale nie zakładam, że jest bardzo zła, siedmio i dwunastolatkom się podoba jej ,,muzyka'' i serial, w którym gra więc widocznie na razie taka publika jej odpowiada:)

użytkownik usunięty
borewicz68

ja rowniez niczego jej nie zazdroszcze... bo niby czego? teraz szczegolnie w ameryce plyte nagrac moze kazdy nie musi miec talentu a cala jej slawa to zasluga dobrego marketingu rownie dobrze mogli wziac kogos innego dac jej te same piosenki itd i bys teraz zachwycala sie tym kims innym... to wszystko to jest jeden wielki marketing ktory wpajaja malolatom na calym swiecie.. jej sie poszczescilo albo miala wtyki co nie znaczy ze jest wielce utalentowana.. jedna z milionow na ktora padlo jest popularna (w swoich kregach) ok zgodze sie ale nie wielce utalentowana...

No wiesz nikt nie twierdzi, że wyrośnie z niej druga Aretha Franklin.
Ja bym jej jednak tak bardzo nie skreślał, powiem tak ja dostrzegam ziarno jakiegoś talentu. Tylko czy ziarno wykiełkuje to inna sprawa. Jeśli nie da się ponieść tej całej otoczce związanej ze sławą w tak młodym wieku dla mnie już jest kimś:)
Wiem, że płytę może nagrać totalne beztalencie, moi dwaj znajomi muzycy to potwierdzają. W studio wszystko można ustawić i zdaje sobie z tego doskonale sprawę.
No cóż chyba mam do niej "słabość" i w związku z tym dam jej czas na rozwój, od jakiegoś czasu bacznie ją obserwuje i osobiście uważam, że potencjał ma. Trzeba to wszystko jeszcze wykorzystać. Jeśli przetrzyma następnych kilka lat bez większego negatywnego szumu wokół siebie czytaj skandali, ma szansę stać się naprawdę zawodniczką najwyższej ligi i wzorem "amerykańskiego snu".
Jeśli natomiast w którymś momencie "pęknie" nie wytrzyma tej otoczki i będzie zbyt rządna rozgłosu nie zważając na jakość tego co ma do powiedzenia czy wyśpiewania, wtedy w mojej ocenie wyrośnie z niej druga B. Spears.

Eve094

Miley jest świetna, ma telent, uwielbiaja ją miliony nastolatek. Wątpie zeby tak szybko o niej zapomnieli.A ja będe jej fanka nawet jak zapomną ;p Tak naprawdę to powiedzieć jaka jast może tylko ktoś kto ją zna my wiemy o niej tyle co pokazuje w mediach.

Eve094

No nic, kurwa, tylko zabić.

za krótki
za krótki

squeeze2

"uwielbiają ją miliony nastolatek". Dziwne. Czy to znaczy, że jesteście lesbami? Według mnie to ona jest kaszalotem :/

skurwol

Nie przesadzaj, ładna jest. Ale jak to powiedział Cygan? "Pipa na wierzchu, as mózg zamknięty".

squeeze2

ona nie jest ładna, ma 2kg tynku na ryju i jest tłusta .

skurwol

Jest śliczna. Hmm... te oczy! Ale pusta, przyznaję.

skurwol

http://www29.patrz.pl/u/f/56/90/76/569076.jpg
ona jest tłusta?
cholera, to ja zaczynam mieć poważne kompleksy..

skurwol

ja juz powoli nie wytrzymuje ;/
uwielbiać to nie koniecznie znaczy to co kochac , pożądac itp.
A jezeli powiem ze np. bardzo lubie (synonim do uwielbiac) Britney Spears to tez posadzisz mnie o to , ze jestem lesba?

nicolah

no bo zauważyłem, że tylko dziewczyny ją ubóstwiają

skurwol

moze nie tylko ale większosc.to prawda
no ale to chyba nic dziwnego.
Jej muzyka to raczej taka typowa dla dziewczyn chociaz znam pare wyjatków.

nicolah

Nic Dziwnego?! wręcz przeciwnie dziewczyno. Jak słyszę w tv jej smęty to mam ochotę pierdolnąć pilotem w tv. Ma już 17 lat, a gra filmach dla dzieci by się już zajęła czymś bardziej poważnym.Założę się że jak będzie miała 40 lat to nadal będzie grała w HM.Piosenki jej też są na poziomie dziewczynek w wieku od 8 do 12. Niech już skończy image'm małej dziewczynki. Choć w sumie talentu aktorskiego zbytnio to nie ma. Dla mnie to mała rozpieszczona dziwka, która udaję wieczną dziewicę. Za pewne zaraz mnie z tyra stado fanek miley cyrus :)

Maniek85

Dla twojej wiadomości ona nie ma jeszcze 17 lat,a gra w HM bo ma KONTRAKT z disneyem .Chyba mozna się domyśleć że jak go zerwie to bedzie musiała sporo zapłacić i nawet chciała kiedyś doprowadzić do tego ezby disney pierwszy zerwał ale jak widac nie udało się.A z image'm małej dziewczynki już dawno skonczyła jakbys nie zauwarzył.

Miley_16

Dobra...nie chce mi się kłócić a zwłaszcza z dziewczyną :)) Jeżeli chcesz możemy pogadać normalnie, bez żadnych wulgaryzmów i to nie tylko na temat Miley :)) Co ty na to?? :))

Maniek85

Oczywiście jeżeli jesteś ładna ;D jeżeli jesteś kaszalotem to nie dzięki, wole się wtedy z Tobą kłócić ;D

Maniek85

no jasne, że skończyła z wizerunkiem dziecka, teraz przyszedł czas na image małej kurwy :D

Maniek85

Tez nie chce się kłócić..nawet tego nie lubię.A jezeli chodzi o wulgaryzymy to nie ja tutaj z nimi wyjeżdżałam ;]

Eve094

skoro ma taki WIELKI "talent"aktorski<inaczej nie mogę tego słowa napisać przykro mi>to czemu ma na koncie ma tylko jeden film produkcji disneya? Dakota Fanning jest młodsza i prędzej ją można nazwać aktorką bo grała w wielu filmach. I jeśli Cyrus nie zamierza nie wiem zdać do jakiejś szkoły aktorskiej to przepraszam ale aktorką jej nie można nazwać. To że ma potrójną platynę wiesz czemu?? Dzieci z rocznika 1999-1995 przełączą np. na vivę usłyszą piosenkę która jest niczym, od razu się im podoba, przełączą na disney zobaczą brzydką Cyrus są nią zachwycone i uważają że jest najfajniejszym człowiekiem na świecie. A czy zauważyłaś że fanami Cyrus są osoby do max. 14 lat? Przecież jest taką "świetną aktorką" to czemu nie lubią jej normalnie ludzie? Chciałabym znać twoje zdanie na temat tego i liczę że mi odpowiesz.

nickola190

Miley Cyrus to małe beztalencie ;P i ma gruby ryj, gdyby na ryju miała worek to by dało się ją bzyknąć :D

Maniek85

Z takim podejsciem do kobiet to ty nikogo nie bzykniesz, nawet za reke nie potrzymasz :)

dolce8

Oj Ty się o mnie nie martw Koteczku ;** :)) Takie podejście mam tylko do plastikowych dzi*** :))

Maniek85

Kurde sorki ;D nick mnie zmylił sorki za tego kotka ;DD

Maniek85

haha no nie, ja sie ciebie zaczynam bac ;x

nickola190

Ma tylko jeden film produkcji Disneya bo ona dopiero zaczyna z tym aktorstwem, a głównie jest piosenkarka sama to kiedyś mówiła.
A normalni ludzie to jacy twoim zdaniem? Normalnym człowiekiem jest 10-latka,14-latka jak i 70-latka więc w czym problem? Co w tym złego że słuchają ją i 10-latki i nastolatki przecież ona sama jest nastolatką to dla kogo ma śpiewać jak nie dla nich? Co może od razu ma miec jakieś nie wiadomo jakie teksty 40-latki...Ten przykład mozna porównać do Britney Spears ja jak miałam 10 lat to jej słuchałam gdzie ona miała powyżej 20 i nadal ją lubię i tak jest wszędzie..Miley również słuchają i starsi i ja znam takie osoby a to że została wypromowana przez Disneya to chyba tłumaczy że tak wiele dzieci ją lubi skoro Disney tworzy z myślą o dzieciach i nastolatkach i jej program "Hannah Montana" właśnie oni ogladają.....

Miley_16

Ok. Jest piosenkarką. Normalnie ludzie źle się wyraziłam. Ale pomyśl o tym że jest naprawdę mało ludzi dorosłych którzy jej słuchają. Ale ja myślę że prawdziwi piosenkarze umieją do każdego skierować swoją muzykę. Zauważ że jakikolwiek serial powstanie na Disneyu dzieci pokochają główną bohaterkę i nie będzie ważne czy ona ma talent czy nie. Chciałam ci jeszcze napisać że gdyby miała talent to więcej ludzi by ją słuchało. Bo to tak jak Klaudia Kulawik u której łatwo było stwierdzić że ma talent. A u Miley Cyrus tak nie jest. Gdyby miała talent odpowiedź byłaby prosta tak. Ale nie ma.

nickola190

Klaudia Kulawik H@H@, zeby zablysnac i miec 'talent' w "Mam talent" trzeba miec 10lat, ladna buzke i zaspiewac wzruszajaca piosenke Niemena. Sukces gwarantowany. Jest wiele osob ktore maja talent i spiewaja pieknie,ale tylko nielicznym udaje sie wybic.

nickola190

Nie wystarczy mieć talent żeby od razu wszyscy słuchali danej osoby..To rzecz gustu,rodzaju muzyki jaki się lubi itd..Jennifer Lopez czy Céline Dion też mają talent ale akurat JA ich nie słucham i tak jest z każdym.A co do śpiewania to ona na prawdę ma talent i nikt mi nie wmówi że nie ma wystarczy posłuchać jak śpiewa na żywo.
Proponuje: http://www.youtube.com/watch?v=H0gJhPobzjw gdzie doskonale słychać jak potrafi śpiewać.

Miley_16

No ale jaki ona ma głos?Mocny? Nie... Ona ma taki dziwny głos. Ale to nie znaczy że dlatego ma talent.

użytkownik usunięty
nickola190

Nosowy...

No właśnie. Jak ona śpiewa wydaje mi się że przez nos...

użytkownik usunięty
nickola190

Mówi również... Może ma krzywą przegrodę...

Całkiem możliwe... ale ogólnie nie można stwierdzić że ktoś ma talent tylko dla tego że ma głoś taki niespotykany...

nickola190

Już mi się nie chce nawet odpowiadać bo to nie ma sensu..nawet jak daje pewne dowody i argumenty to i tak dalej ona ma "dziwny" głos, dalej "nie ma talentu", dalej "nie potrafi śpiewać" a teraz ma skrzywioną przegrodę nosową, ciekawe co jeszcze? A nawet pomimo tego jeżeli jakimś trafem miałaby ją skrzywioną to tak czy siak ma bardzo dobry głos.A co do talentu to właśnie o to chodzi że ma niespotykany głos o ciekawej barwie,umie fajnie nim się "posługiwać" i dobrze śpiewa więc niczego nie brakuje żeby stwierdzić że talent ma.

użytkownik usunięty
Miley_16

Jezu nikt nie mówi, że ma krzywą przegrodę.. jednak ma wyraźnie (jak dla mnie) nosowy nos czego przyczyną może być krzywa przegroda. To chyba lepiej niz twierdzic,ze ma brzydki glos bo to moze sobie operacje zrobic.

Miley_16

Ale ona właśnie nie umie go fajnie wykorzystywać jedyna jej piosenka w której można było usłyszeć jej głos to The Climb. Na dodatek wca;e ładnie go nie wykorzystała...

Eve094

Nie rozumiem czym wy się tak ekscytujecie, że Ona ma wielu fanów, że produkcje z jej udziałem się sprzedają, phiitam...
Przecież ta laleczka jest dla masowego odbiorcy, zajadacza hot-dogów i miłośników spędzania czasu na zakupach w hipermarkecie lub butiku :( Nie wymaga od swojego fana, odbiorcy wyrafinowanej gimnastyki intelektualnej i wysokiego 'iq'. Niestety większość społeczeństwa zawsze ma tendencję do pójścia drogą na skróty bez umysłowego wysiłku.
Jeżeli już się ktoś dziwi jej popularności, lub co gorsza oburza, wówczas powinien raczej zacząć narzekać, a może i walczyć z otaczającą nas dookoła magdonaldyzacją i tabloidyzacją życia społecznego.