Miley Cyrus

Destiny Hope Cyrus

7,4
5 913 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Miley Cyrus

Zdjęcie

użytkownik usunięty

Zmieńcie jej to OKROPNE zdjęcie !!!!

Lepsze takie niż w aktualnej fryzurze.

użytkownik usunięty
yvonneD

Jak dla mnie to fajnie teraz wygląda. Pasuję jej ten rockowy styl.

Co kto woli ;)

Zmienić zdjęcie? Ja bym ją całą USUNĘŁA z tego forum.
Zniszczyła wizerunek Dinseya, parszywy pustak. Nawet śpiewać nie potrafi, a te jej wszystkie miny, jakie odwalała w tym swoim serialiku doprowadzały mnie do stanu, którego konkretnej nazwy nie przytoczę. Zresztą, nie tylko mnie. Fuuuj... I nie mówcie mi do cholery, że jej zazdroszczę, głosu, wyglądu, że ten i tamten... śmieszą mnie takie rzeczy.
Od razu mi ulżyło.

użytkownik usunięty
Moonlight21

Szczerze ? Kiedyś się na Niej wzorowałam gdy jeszcze była naprawdę "normalna".
Wydawało się że, najbardziej kulturalna ze wszystkich tych gwiazdeczek.
Ale, teraz nie dziwię się Tobie.
Chociaż ja za wiele do Niej nie mam, każdy ma kogoś kogo uważa beztalenciem i że niby za co go wszyscy tak kochają i żyje jak w raju kiedy inni oszczędzają na fajną bluzkę i ciężko pracują. :(
Niestety takie życie, my jedynie możemy osiągnąć to co ona wiarą w to że, Nam się uda i ciężką pracą. :)

Nie rozumiem was, To ze jest czy tam była gwiazdą Disneya to znaczy ze teraz ma grac w fimach dla dzieci i tak sie zachowywać do sześćdziesiątki ?

kathej

No właśnie!
Miley nie musi grać w filmach dla dzieci tylko po to, aby zadowolić takie bachory jak wy.
Jak to Miley powiedziała do swoich antyfanów : pieprzcie się idioci!

BelieveInMe

popieram

Moonlight21

Idiotko to nie ona zniszczyła disneya!
Na pewno jest lepsza od Selenki i umie grać oraz śpiewać.
Jesteś po prostu idiotką i zazdrościsz.
Parszywa to ty jesteś i masz ryj nie powiem jaki, chociaż nie widziałam, ale oceniam.
Chamska jesteś!

BelieveInMe

Tylko się nie posikaj ze złości, szczylu ;)

BelieveInMe

Selena jest o wiele lepszą aktorką! Miley kompletnie nie umie grać! moja ocena jest obiektywna, nie jestem fanką Seleny! przejrzyj na oczy dziecko!