Mówie naprawdę serio...Widziałem ją wraz z aktorką grającą Summer w OC! Byłem na wakacjach w Paryżu...Były na Rue de Rivoli- ulicy z drogimi sklepami,ale siedzały w kawiarni i...jadły lody xD Więc pomyślałem sobie, iż to jedyna szansa i podeszłem i poprosiłem o autograf obie panie oraz mam z nimi fotkę :D Były bardzo miłe i grzeczne :)
robią na prawdę wrażenie miłych i sympatyczych postaci. Miejmy nadzieje, że moze kiedyś odwiedzą Polskę.
Pytałem je o to ;) Oczywiście po angielsku xD Śmiały sie i powiedziały,że może kiedyś xD Powiedziałem też,że do Summer, iz na Last Kiss wszyscy jej fani czekaja z niecierpliwościa :)
Zdjęcie mam na komórce, a irdy na kompie nie mam :> Więc zdjęcie odpada :) Autograf, też z tego oto powodu, iż ja we własnej osobie nie mam skanera, ani nic czym mógłbym to umieścieć na kompie...A pozatym na serwerze nie umiem niczego umieszczać, bo moje zdolności informatyczne ograniczają sie do pracy na Wordzie ;)
dla chcącego nic trudnego :) na pweno jakaś twoja koleżanka lub kolega moze mieć skaneer :) a może przesłać zdjećia na poczete sobie i masz je na kompie :)albo poprosić zanjomego lub zanjomą żeby ci pomogli :)
Chłopie jest XXI wiek, jakbyś ją naprawdę widział to potrafiłbyś udowodnić. Poza tym mówisz o zdjęciach, autografach ja sam nie mam ani irdy, ani żadnego kabla do kompa, nie mam także skanera, co mieszkasz na końcu świata i to w dodatku sam. lepiej się przyznaj że jej nie widziałeś i sprawa będzie zamknięta, a tak ośmieszasz się.
Ja wiem swoje wy mi wierzyć nie musicie... Mam ich autograf i mam ich zdjęcie... Wy się ośmieszaci próbując udowodnić,że nie mam racji... Czyżby zawiść, że mnie udało się zobaczyć Mischa i Rachel i zamienić z nimi może, aż całe 5 zdań... xD Wali mnie co myślicie... Powiedziałem co wiedziałem :) Ci co mi uwierzą to luz, a ci co nie... no cóż widocznie mają ku temu powody
ale wy ludzie jestescie beznadziejni. Przeciez nie zyjemy w komosie, czy to tak trudno pojac ze ktos mogl spotkac kogos slawnego? Mniejsza z tym czy ją spotkał czy nie. Ja mu tam wierze. jak ja bylam au pair w Londynie to dostalam od rodziny tamtej bilet na przedstawienie w teatrze na West Endzie w ktorym gral Michael Landes (ten co grał w oszukac przeznaczenie 2) i tez mam jego autograf.
Ja wierzę, koledze, po prostu nie widzę powodów, aby koloryzował albo zmyślał. Przecież gwiazdy to też ludzie, którzy podróżuja a nie siedzą tylko w Hollywood
ja tez koledze wierze, bo nie raz spotkałam jakies 'hot stars' xD w Paryzu czy Londynie <bo moja rodzina tam mieszka stad moje wizyty tam, zeby nie było> np. w galerii Lafayette czy jak to sie pisze, spotkałam Ume Thurman i kurde to naprawde sympatyczna babka :) ludzie jak ludzie, nie? Tylko ze im sie jakos udało wybić, a my sie pocieszamy siedzac na forum czy innym gówienku :]
no to tyle.
Lafayette, tak się to chyba pisze :) No byłem tam fajne miejsce... Można spotkac tam parę Vip-ów... ja osobiście tam nikogo nie widziałem,ale mam też rodzinkę we francji (nie w Paryżu,ale w okolicach)... i jeśli ma się szczęście można spotkac :) Moja ciocia spotkała Meryl Streep jak był kręcony "Diabeł ubiera się Prady"... A w jakiej dzielnicy mieszka twoja rodzinka :>:)??
Lafayette, tak się to chyba pisze :) No byłem tam fajne miejsce... Można spotkac tam parę Vip-ów... ja osobiście tam nikogo nie widziałem,ale mam też rodzinkę we francji (nie w Paryżu,ale w okolicach)... i jeśli ma się szczęście można spotkac :) Moja ciocia spotkała Meryl Streep jak był kręcony "Diabeł ubiera się Prady"... A w jakiej dzielnicy mieszka twoja rodzinka :>:)??
jej jak ja bym chciala spotkac Meryl Streep Twoja Ciotka to szczęścira.. spotkać tak niesamowita aktorke Meryl rzadzi.. a w Twoja historie da sie uwierzyc bo przeciez strasznie duzo gwaiazd jezdzi Paryża na pokazy mody..
Czy były na pokazie, czy na wakacjach... Tego już nie wiem... No bo przeciesz to są normalne osoby, którym udało się zagrać w serialu, który cieszy się dużą popularnością... Czy nie mają prawa wyjechać na wakację... To,że nie umiem dodać fotek na serwer no to juz nie moja wina;/
W dupie mam to czy ja widziales !! Ona jest jak kazdy inny czlowiek!! A ja widzialem ksiedza w kosciele i tez z nim gadalem...!! też mi cos..Pffff
Chyba ktoś tu komuś zazdrości że miał szczęscie i widział aktorke to nie oznacza że musisz się tak żucać,ale w sumie masz troche racji bo gwiazda jest jak normalny człowiek je,pije,sra,dłubie w nosi tylko że stale musi to ukrywać bo jest na świczniku jedno poknięcie i już jest na dnie i każdy mowi to ta .... no a widziałes co zrobiła.... jak ona mogła.....To chyba jeden minus 5 minut a tak bycie gwiazdą jest napewno zarąbiste.