według was, która z tych młodych utalenowanych aktorek jest lepsza podwzględem aktorstwa, i która wam się bardziej podoba? Ja osobiście stawiam na Mische, świetna rola w Zagubionych, OH in Ohio i oczywiście the OC.
M I S C H A , M I S C H A I J E S Z C Z E R A Z M I S C H A !!
U W I E L B I A M J Ą !!
A W P O R Ó W N A N I U D O L I N D S A Y T O J E S T O S T O K R O Ć L E P S Z A M I S C H A !!
moim zdaniem jako aktorka lepsza jest Lindsay natomiast pod względem wyglądu to zdecydowanie ładniejsza jest Mischa.
Żadna z nich? Jakie utalentowane, ja nie zauważyłem w ich rolach nic wyjątkowego... to są tylko seriale, raczej się niczym nie wykazują... grają po prostu nastolatki... Nie mają skomplikowanych psychicznie osobowości, nie muszą się niczym specjalnym wykazywać. Jej obecność na tej liście według mnie jest całkowicie przesadzona.
Ładniejsza Lindsay. O aktorstwie się nie wypowiem, gdyż żadnych filmów z nimi nie widziałam.
i mischa i lohan są suuper;)misza jest za to ładnijsza;pale lohan tez niczego sobie tylko ma niezle jazdy i do tego ta kochanka fuujjj ale mischa jest chyba lepsza;p;)
Żadna z nich obydwie moim zdaniem to beztalencia
Ona zagrala swietnie w Lost and delirious przeciez strasznie tam byla sztuczna i nudna stokroc lepsza byla Piper Perabo .
Pod wzgęldem aktorstwa musze przyznac ze Lindsay,ją widziałam w wielu filmach i jest jak najbardziej ok a Mische tylko w The O.C-tez mi sie podoba.Pod względem urody-Mischa,jest ładniejsza:)