Jedni mówią że Bellucci, Jolie czy Catherine Zeta Jones są brzydkie, a uważają że Jennifer
Aniston albo taka Kristen Steward są piękne. Brak słów żeby to opisać.
Jolie jest ładna? To koszmar, nigdy mi się nie podobała, nawet jak miała "niezłą" sylwetke, bo teraz to ona człowieka nie przypomina.
Piękny kobiety to: Holly Hunter, Catherine Deneuve, Faye Dunaway, Kirstie Alley, Beverly D'Angelo i można by wymieniać dalej.
Wg mnie Jolie jest jest wyjątkowo piękna, o gustach się nie dyskutuje, szanuje twoja wypowiedz. Racja jest wiele pięknych kobiet i nawet gdyby się chciało, to i tak się wszystkich nie wymieni, o większości nawet nie wiemy ;).
hmm może pomówmy lepiej o umiejętnościach, a nie urodzie
wiadomo, że każdy ma swój gust, to normalne ze komus sie podoba Jennifer.
a tobie brak slow by to opisac. moze lepiej nie pisz nic
Ja uważam że Jennifer nie jest piękna. Jest za to bardzo zgrabna, aktorką też jest bardzo dobrą.
Skoro o gustach się nie dyskutuje, jak sama napisałaś, to po co w ogóle zaczynać temat pt 'Ludzie mają dziwne gusta' ? : )
Każdy ma prawo wypowiadać swoje zdanie, ja jedynie określiłam swoje zdegustowanie na ten temat ;P
Nie musisz ciągle tak podkreślać tego prawa, myślę że każdy słyszał, że mamy wolność słowa.
Ale to nie zmienia tego, że to prawo nie służy wypowiadaniu każdej możliwej opinii, w każdym możliwym miejscu. To jest forum filmowe z tego co wiem, a nie miejsce porównywania urody aktorek, a w dodatku wyrażania 'zdegustowania' odnośnie tego, że... ktoś ma inny gust? Jeśli Ty masz prawo 'wyrażać' swoje zdanie (a tak de facto to to jest opinia) to i inni mają je by posiadać inną opinię. Nie bardzo rozumiem więc, czemu ma służyć ten temat.
Sama sobie zaprzeczasz, a w dodatku zaśmiecasz forum.