Monica Bellucci

Monica Anna Maria Bellucci

7,9
25 533 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Monica Bellucci

Bardzo mnie rozczarowała. Nic szczególnego, nie polecam!!!

nie_ma_mnie_2

Przypomina mi to Casanove z WP;)

Ktos_tam

Ten to miał chyba już każdą i każdego xD

nie_ma_mnie_2

Dlatego ja nie chciałabym być lesbijką-bo jeszcze bi mi się ta baba spodobała...brrrrr

CristineHolly

Ja jestem o normalnej orientacji seksualnej i mimo wszystko wielbię tę panią :-)

Kwestie estetyczne.

nie_ma_mnie_2

"Normalnej orientacji seksualnej". Rozumiem, że wszyscy homo czy bi powinni czuć się uważanych za nienormalnych. Nieładnie, trzeba uważać na słówka, aby kogoś nie zranić. Nie lepiej poprostu napisać-"jestem hero"?

nie_ma_mnie_2

KWESTIE ESTETYCZNE...

CristineHolly

A z was tak szczerze Bellucci się naprawdę nie podoba? Przecież to niezła dupa...

patrick_42

Ale ja jestem dziewczyną i raczej nie patrzę, która jest niezłą dupą...apropos, masz olbrzymi szacunek dla kobiet :>>>

CristineHolly

Przepraszam bardzo ale homoseksualizmu itd raczej nie można uznać za coś normalnego... Eh, świat spada na psy - skoro takie zjawiska to już normalka dla ludzi. Dla mnie nie jest to normalne i nigdy nie będzie. I tyle.

Pawuloniasty

"Eh, świat spada na psy - skoro takie zjawiska to już normalka dla ludzi"- nie, twoim zdanie bardziej normalne byłoby to gdyby heroseksualiści tępili homoseksualistów.

CristineHolly

Bo homoseksualistów trzeba tępić bo to zaraza, która roznosi HIV i choroby weneryczne.

patrick_42

No coś ty? Taki tępy jesteś? Trochę tolerancji nie zaszkodzi.

CristineHolly

Ja tego nie będę tolerował ale inni nie se robią jak chcą.

patrick_42

a może to ty ją rozczarowałeś? ;-)

homoseksualliści roznoszą hiv i choroby weneryczne? widzę że edukacja w naszym kraju jak w średniowieczu!

fenix

dobrze gadał

nie_ma_mnie_2

Taaaa miałeś ją w Bejrucie jak pojechałeś palcami po drucie (wysokiego napięcia)ale wiesz w szoku wywołanym wstrząsem elektrycznym ma się różne wizje