Muse

10
1 ocena gry aktorskiej
powrót do forum osoby Muse

Słyszeliście że muse ma być na openerze?!!! co o tym sądzicie ?:D ja chyba zaraz umrę :P mam do przejechania całą polskę ale jak tylko rodzice się zgodzą to jade xd
No ale czemu akurat w Gdyni? musi być tak daleko, eh :(

Bela09

http://koncertyyy.pl/koncert/heineken-opener-festival-2011-gdynia/15732/

Bela09

wróć... będą też w krakowie :P
http://koncertyyy.pl/koncert/coke-live-music-festival-2011-krakow/16636/

Bela09

no chyba że to tylko nominowani a ja już się podjarałam :P

Bela09

nominowani... a też już się tak ucieszyłam:) byłam w tym roku na CLMF na MUSE i to było niesamowite! Po prostu nie da się opisać słowami tych emocji. Strasznie fajnie by było gdyby znowu przyjechali, bez wahania pojade!:) Wpisujcie w komentarzach na stronie to może akurat się uda;))

retro_diva

Ja już wpisałam ;p muszą przyjechać ;d
no ale jak zwykle musiałam nie doczytać i przedwcześnie się ucieszyć :(((
jak nie przyjadą to nie wiem :(((
też byłam na coke!:P dobrze mówisz bo nie da sie tego opisać słowami, było zajebiście ;p
a gdzie stałaś ? :D
ja chce jeszcze raz!:P

Bela09

No niestety daleko od sceny, po prawej stronie ;) nie dało się dopchać bliżej taki tłum był;p
chociaż i tak się troche pchaliśmy do przodu;p
ale wrażenia niesamowite:) klimat, emocje.. no bajka :)
Do tej pory jak sobie przypomne to mam "banana" na buzi :P
i "bardzo dziękujeMI" Matta :D haha
a Ty gdzie stałaś?;) też chce jeszcze raz:)

retro_diva

a ja stałam dokładnie naprzeciwko sceny (przepraszam że się wtrącam) i to całkiem od niej niedaleko! na wszelki wypadek się tam ustawiłam jeszcze przed występem Panic! at the Disco, więc na Muse miałam całe szczęście bardzo dobry widok :D nie będe tu pisać jakie wrażenia po tym koncercie, bo same wiecie a poza tym tego się nie da opisać słowami ;) i zaraz też tam wpisze na tej stronie, że chcę jeszcze raz Muse! jak nie przyjadą to ja nie wiem co zrobie organizatorom ale naprawdę za siebie nie ręczę ;P no i OCZYWIŚCIE też się przedwcześnie ucieszyłam ;P

zaMUSEowana

ale super!:P ja stałam tak gdzieś po lewej stronie, też w miare blisko ale ja chcę jeszcze raz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! muszą przyjechać ;p zresztą jak tyle fanów przybyło to nie ma wątpliwości ;p
w ogóle to ja chce nową płyte!!! :D

Bela09

boże jak zobaczyłam tytuł tego tematu to myślałam że nie wyrobie! myślałam ze to juz potwierdzone!!
no, cóż też na Coke'u byłam i oczywiście czekam na ich powrót...
myśle że to raczej nierealne zeby przyjechali, bo to by było zbyt piękne...dwa lata z rzędu...po za tym nie szykują trasy koncertowej, więc to musiałby być cud jakby wybrali polskę z tylu krajów....
żeby zobaczyć Bellamy'ego jeszcze raz....ahhh....>)

mila_cool

No właśnie chciałam to usunąć żeby ludzi nie straszyć ale się nie da ;p
kurde, muszą przyjechac :P
zresztą wydaję mi sie że teraz w polsce jest więcej fanów mjusa i oni chyba też to zauwazyli więc kto wie ;p
jestem dobrej myśli bo innej opcji nie przyjmuję :D

Bela09

no w polsce sie narobiło troche fanów, ale w innych krajach nadal jest więcej...
też mam nadzieje ze przyjadą!!!!!!!!!!!!!!!!

mila_cool

Kurde, ja chce jeszcze raz tyłeczek matta zobaczyć ;p haha :d

Bela09

hehe, co jakiś czas aż musze na yoytubie to obejrzeć....:)
jestem totalnie uzależniona..:)

mila_cool

Nie chcę roztrzaskiwać waszych marzeń, ale widzę, że nie macie pojęcia o kilku rzeczach. Po pierwsze Open'er i Coke. Są to festiwale Alter Artu (jak i Selector) i artystów na te właśnie festiwale "ściąga" Mikołaj Ziółkowski. A dla niego te festiwale są bardzo powiązane.
Coke odpada bo Muse ma tzw. karencję - jest to okres czasu (który trwa dwa sezony po koncercie, czyli dwa lata), w którym dany artysta raczej się nie pojawi. Mówię raczej, bo są wyjątki jak z z Massive Attack na HOFie2010, ale to już raczej subiektywny wybór Ziółkowskiego. Powiecie pewnie, ale w takim razie karencja obowiązuje tylko Coke. Otóż w związku z tym, że Muse było tam ostatnio, na HOFie ich nie będzie. Najwcześniej w 2012 roku, oczywiście z nowym materiałem. I co najważniejsze zespół Muse nie ma ustalonej letniej trasy koncertowej, nie wiem czy będą wtedy grać czy nie, bo nie interesuje mnie to tak bardzo, ale skoro inne zespoły już są zapowiadane na duże festiwale, a Muse nie, więc pewnie robią przerwę (może pracują nad nowym materiałem). No bo ile może trwać promocja The Resistance?
To wszystko może brzmi wrednie, ale po prostu nie róbcie sobie nadziei. Jest mnóstwo innych świetnych zespołów, którymi warto się zainteresować, a ich koncert jest bardziej prawdopodobny.

Bela09

Plota. Chłopaki robią sobie przerwę, pozatym w lipcu Matt zostanie tatusiem :3