Nancy AllenI

Nancy Anne Allen

7,1
2 550 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Nancy Allen

Carrie Fisher niestety zmarła... moim zdaniem gdy powstanie IX część SW to pani Nancy powinna wcielić się w rolę Lei. Jest w sumie lekko podobna, a resztę to można CGI załatwić.

Andrzejcoolziomek

Podobno była nawet jedną z kandydatek do roli księżniczki Lei w 1977 roku do filmu Nowa nadzieja, więc to ona mogłaby być dzisiaj kojarzona z tą rolą, ale wątpię czy zagrała by tę role w zastępstwie, już od dawna wycofała się z aktorstwa nie pojawia się nawet gościnnie w żadnym filmie czy serialu. Jej najbardziej rozpoznawalną rolą była Oficer Anne Lewis w Robocopie i tak może już niech zostanie, chociaż ciekawie byłoby ją zobaczyć w tej roli.

arkadius_4

A szkoda że się wycofała :(. Już pomijając tą rolę w Robocopie którą dobrze zagrała. Ale pani Nancy faktyczne przypomina lekko Carrie Fisher, więc efekt CGI byłby raczej udany...

Andrzejcoolziomek

Jej udział w serii Gwiezdne wojny należy włożyć między bajki, raczej nie ma szans na jej powrót w ogóle na ekran,
twórcy Star wars z pewnością na pewno nie biorą opcji roi Lei z jej udziałem pod uwagę, ale co do efektów CGI to myślę że w jej przypadku nie byłyby potrzebne, wystarczy trochę charakteryzacji, chociaż Nancy Allen jest starsza od Carrie Fisher o 6 lat i tę różnicę wieku niestety już widać.

arkadius_4

Odkopuje stary temat ale chciałem zapytać czy widziałeś jakieś obecne zdjęcie Nancy? Przecież Ona super się trzyma i wygląda znacznie młodziej niż Fisher. Carrie była fajną babeczką ale lata uzależnienia od narkotyków i alkoholu zrobiły swoje. W wieku 60 lat wyglądała na przynajmniej 10 lat starszą.