Naomi WattsI

Naomi Ellen Watts

8,1
46 153 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Naomi Watts

Ta aktorka zasluguje n amiejsce przynajmniej w pierwszej 30!! No tak przeciez gwiazdki: Hillary Duff, Orlando Bloom musza byc wyzej, bo przeciez sa lepsi od jakiejs Naomi WAtts nominowanej do Oskara, no nie??
Żenada

Mona

Widzisz Mona, tak właśnie głosują na FW...na przykład taki Wentworth Miller
(czy jak to sie tam pisze) który zagrał "aż" w Prison Break jest znacznie wyżej od Naomi...przecież z niego wielki aktor jest! Grą wybija się ponad wszystkich! ;/ Wystarczy że zagrał w jakimś hicie a już wskoczył wyżej od porządnych aktorów, żałosne...

Skylaria

Witaj Mandy, jak leci? Taa to zalosne, nawet nie ogladam Skazanego na smierc-wole Lost, Naomi jest wspaniala aktorka z bogata filmografia i wieloma nagrodami, a jest tak nisko-to ponizajace ;/ :( Kolejnym szokiem jest Ewan Mcgregor-150 miejsce, no sorry ludzie...może w ostatnim czasie filmy z Naomi i Ewanem nie trafily do polskich kin(bo jak zawsze opoznienie) to nie znaczy ze sie o nich zapomina...skonczy sie Prison Break to o wszystkim zapomnicie, a Naomi i Ewan pozostawia po sobie wele wspanialych filmow, doskonalym przykladem jest Marlon Brando-po smierci 1 miejsce na filmwebie<brawo>

Mona

To opinia indywidualna. Dla mnie na ten przykład żałosne jest, że dałaś tą samą ocene Adrienowi Brody'emu i Hilary Duff. To jest dopiero porażające. Ale masz do tego prawo więc co się innych czepiasz.
Każdy może dac jaką tylko chce ocenę i to nie powód to głupich komentarzy tego typu.

Mona

statystyki są kuriozalne
gdybym miał na nie patrzeć, to gdzie bym znalazł swój ulubiony film 19 (to taki japoński film, można go było zobaczyć na ale!kino)?

Mona

To niesprawiedliwe, że tak wspaniała

aktorka jest tak nisko!!!!

no ale niestety nic nie zrobimy,

tak sie głosuje na FW...:(

Mona

Przecież te rankingi Top-100 tylko i wyłacznie pokazują kto jest popularny teraz. Ludzie głosują na Wentwortha Millera, bo jest wszędzie, w prasie i w TV, więc się o nim pamięta. Jeśli Naoimi by zagrała w czymś popularnycm (jak choćby Piraci z Karaibów), to jej noty też by podskoczyły.

Pinokio1983

eh ta wypowiedz jest bezpodstawna. Taka Lindsay Lohan też jest wszędzie, w tv, w prasie, ostatnio została najseksowniejsza kobietą wg maxima. I co? jest 399, to jest dopiero niesprawiedliwość! A ja sam osobiście zgadzam się z osobami, którzy mówią, że Naomi jest za nisko. Oczywiście, że za nisko, ona powinna być przynajmniej w pierwszej 100. Tak to już jest, że każdy ocenia wg swoich poglądów dla niektórych Naomi jest cipą która nie umie grać, zaś inni uważają na odwrót i nic z tym nie zrobimy. To samo dotyczy się Linds. Pozdrowienia.

Mona

Zgadzam się. Naomi to dla mnie jedna z najlepszych aktorek. A gdybym miał ustalić najlepszą aktorkę i każdej przydzielić punkty za umiejętności aktorskie i wygląda Naomi byłaby pierwsza :) Dla mnie powinna być przynajmniej w pierwszej 30.
Zapraszam wszystkich na mojego bloga. Głosowanie na najlepszą aktorkę z moich ulubionych.