Natalie Portman

Natalie Hershlag

8,4
106 130 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Natalie Portman

Śliczna i utalentowana.

użytkownik usunięty

Nic dodać, nic ująć. Bardzo lubię ją oglądać na ekranie.:)

W Leonie Zawodowcu stworzyła jedna z lepszych kreacji dziecięcych jakie miałam okazje ogladać. Świetna aktorka.

lorewer

Jak dla mnie To jej rola w Leonie jest NAJLEPSZĄ kreacja dziecieca, byc moze teraz nie pamietam innych dobrych. Jesli macie jakies przyklady to podajcie:) ale ja na razie Natalie jest nie do pobicia

asiek_temp

Closer,The Other Bolyen Girl,Goya Ghost ,Gdzie serce twoje,Jagodowe Noce,to moje typy

Anqxxx

nie chodziło mi o filmy z Natalie w których grała juz dojrzałe osoby, ale o filmy w których inne dzieci zagray na tyle wysmienicie żeby te role zapamietać:)

asiek_temp

Z mlodych lat to chyba tylko piekne dziewczyny i wszedzie byle nie tu

Oj tak jest boska bez niej "Leon Zawodowiec" to by nie było to samo, warto obejrzeć "Piękne dziewczyny" jako 13 dziewczyna ma więcej pojęcia o miłości od całej reszty aktorów występujących w wym filmie obejrzałbym bym sobie ten krótkometrażowy film "Developing" a poza tym pomijam takie filmy jak "Wszyscy mówią kocham cię" miusikal Woody Allena,"Marsjanie Atakują" można jeszcze obejrzeć "Wszędzie byle nie tu" dobra rola Natalie Portman Gwiezdne wojny obejrzałem tylko dla niej sam film to dno totalne.Ciekawe czy w przyszłości uda jej się stworzyć role takom jak Fenomenalny "Leon Zawodowiec" poczekamy,obejrzymy zobaczymy.............