Ostatnio natknelam sie na pewne zdjecie Natalie. Spostrzeglam, ze u prawej nogi ma 6 palców... na serio. dlugo patrzylam na to zdjecie i wydaje mi sie ze to prawda!
jeżeli by tak było to media i tak już dawno by to spostrzegły i cały świat uważałby ją za kosmitkę...poza tym jest to raczej fizycznie nierealne :D
no to chetnie bym sobie popatrzyla na to zdjecie. sama mam 15 głów i 20... nie, 40 palców u rąk... człowiek sie w tym gubi *__*
Eee 6? Interesujące. Ale daj linka do tej fotki bo Ci nikt nie uwierzy i bedą się z Cebie śmieli - ja już się śmieję buhahaah :D
troche wydaje mi sie to dziwne bo przeciez laska ma forsy jak lodu wiec jakby nie patrzec to pewnie juz dawno by se plastyka zapodala co nie???
Heheh...jest to możliwe, bo Halle Berry ma to samo. Kupcie sobie Tele Tydzień z programami od 19-25 sierpnia i na stronie 72 jest tam zdjęcie...jak dorwę u kogoś skaner to tu wrzucę!!
haha co za ściemy. Ludzie, ja już tyle zdjęć widziałem ze stopami Natalie i na każdym było wszystko OK więc się nie dajcie nabrać!