Natalie Portman

Natalie Hershlag

8,4
106 130 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Natalie Portman

Ostatnio natknelam sie na pewne zdjecie Natalie. Spostrzeglam, ze u prawej nogi ma 6 palców... na serio. dlugo patrzylam na to zdjecie i wydaje mi sie ze to prawda!

ewka_4

haha podaj linka bo nie uwierzę łehehehe :D

ewka_4

jeżeli by tak było to media i tak już dawno by to spostrzegły i cały świat uważałby ją za kosmitkę...poza tym jest to raczej fizycznie nierealne :D

Pomyluna

fizycznie jest calkiem mozliwe hehe bo np zobacz: Ashton Kuther ma zrosniete palce u nogi...

fan_Brada_Pitta

grała w gwiezdnych wojnach moze tam sie zarazila od jakiego aliena:P

ewka_4

no to chetnie bym sobie popatrzyla na to zdjecie. sama mam 15 głów i 20... nie, 40 palców u rąk... człowiek sie w tym gubi *__*

ewka_4

Eee 6? Interesujące. Ale daj linka do tej fotki bo Ci nikt nie uwierzy i bedą się z Cebie śmieli - ja już się śmieję buhahaah :D

Aldo_Martinez

troche wydaje mi sie to dziwne bo przeciez laska ma forsy jak lodu wiec jakby nie patrzec to pewnie juz dawno by se plastyka zapodala co nie???

ewka_4

dobra niewazne xDDD dawac tego linka ^__^

chinese_bomb

Heheh...jest to możliwe, bo Halle Berry ma to samo. Kupcie sobie Tele Tydzień z programami od 19-25 sierpnia i na stronie 72 jest tam zdjęcie...jak dorwę u kogoś skaner to tu wrzucę!!

Kristofer

haha nie uwierze dopóki nie zobacze tego na własne oczy :x

Kristofer

haha co za ściemy. Ludzie, ja już tyle zdjęć widziałem ze stopami Natalie i na każdym było wszystko OK więc się nie dajcie nabrać!

Daniello_

Zeus :)))))) jakiś fetysz ze stopkami Natalie?xD

chinese_bomb

Licho kręcisz... Skoro to prawda to daj to zdjęcie i nie pytaj sie czy dać.

TheChronic

co? :PPPPPPPPPPPP ale to nie ja ja miałam dac.... tylko ta Ewka, nie? xDDD

tarantula86msn_com

komentarz zamieszczony wyzej nalezy do mnie jest napisany acz z profilu mojej siostry xD

chinese_bomb

banda idiotow... !