Natalie Portman

Natalie Hershlag

8,4
106 130 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Natalie Portman

Uważałam ją dotychczas za dość przeciętną aktorkę, jednak rolą w - bądź co bądź nie takich rewelacyjnych - "Kochanicach..." doprawdy wbiła mnie w fotel. Dosłownie i w przenośni. Zagrała tam po mistrzowsku, cóż więcej mówić...

Suzume

I w tym się z tobą zgodzę. Mi także bardzo podobała się jej rola w "Kochanicach Króla". Jeśli się dobrze zastanowić to jedna z lepszych ról od jakiegoś czasu.

Suzume

Ja też się zgodzę, może nie jest najwybitniejszą aktorką, ale w porównaniu ze Scarlett w Kochanicach zagrała rewelacyjnie. To zdecydowanie jej najlepsza rola.

JustLikeJoanne

Noo obie zagrały b.dobrze jednak to Nat zapadła mi bardziej w pamięć

ale to Scar dostała juz 1 nominacje w Teen Choice Awards 2008 za Kochanice...wiem wiem ze to zadna prestiżowa nagorda,,no ale ..:?

Anqxxx

Teen Choice Awards? A co to znowu? Coś w stylu Mtv Awards, czy coś takiego?

Suzume

przy niej Scarlett wogole nieistniala... nikt nie istnial! Rewelacyjna rola. Oby tak dalej. Mi sie jeszcze w Duchach Goi podobala, ale ta rola to naprawde. dobrze powiedziane "wbija w fotel':)
pozdrawiam

Suzume

noo w sumie tak,owszem nic wielkiego,ale czemu ja wszystko omija?!

przed chwila przeczytałem kto dostanie w tym roku gwiazde na alei sław,no i taka shakira czy stamos(ten od pełnej chaty) dostana a Natalie musi czkeac kolejny rok
wiem ze jest młoda i wszystko przyjdzie z czasem
ale dla mnie to ciut frustrujące ze tak zdolna akotrka musi ustępować miejsca jakims marnotom!

Anqxxx

No niestety... Ale to wszystko dlatego, że ci, którzy decydują o tych nagrodach, mierzą kompletnie innymi kategoriami. W ogóle nie patrzą na talent. A Portman nie jest zbyt 'medialną' aktorką, nie rozpowiada o swoim życiu osobistym, nie występuje w niezliczonych show, reklamach i temu podobnych bzdurach. Dlatego jest zwyczajnie ignorowana.

Suzume

nie pozostaje mi nic innego jak tylko sie podpisac
mnie tez wbilo