Natalie Portman

Natalie Hershlag

8,4
106 130 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Natalie Portman

Ona jest tak denną i sztuczną aktortką, że gdy widzę film z nią to nie weim czemu nie chcę go oglądać.Ostatnio grała w V jak Vandetta nie wiedziałem że taką rolę m ożna zepsuć-jednym słowem jest sztuczna pusta i podobno:SKROMNA!!!!!!!!!!!!!!! !!! Hoolywood się oszukuje, Natelie BRZYDAL

Desperate

Matko a więc kosmici wylądowali.. coś Ty się z księżyca urwała?? Brak mi słów na taką głupotę,,

Desperate

"Gdy widzę film z nią to nie wiem czemu nie chcę go oglądać" - zgadzam się w 100% nie mam zielonego pojęcia dlaczego nie chcesz oglądać filmów z taką utalentowaną, młodą aktorką która jeszcze ma coś do powiedzenia w Hollywood :)

Desperate

Masz prawo tak uważać a ja mam prawo uważać , że nie masz racji i ją lubie. Zdażyła jej się fajna rola w ,,leonie zowodowcu",miała wspaniały debiut,ale skoro nie lubisz to proszę bardzo nie lub.Nie robisz łaski.

wissenna

Ludzie przcież to ten pajac xyz co jedzie na wszystkie najlepsze filmy(np "Ojciec chrzestny") i się podnieca że ludzie się obuzają, tu na szczęście nikt się nie przejmuje jego szczeniackimi prowokacjami.

GIT

w Natalii jest 100% talentu i naturalności....w przeciwieństwie do jej bladej kopii Knightly