Natalie Portman

Natalie Hershlag

8,4
106 053 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Natalie Portman

Zauważyliście, że praktycznie każdy film, w którym pojawia się ta pani jest klapą? Zadebiutowała dobrze w ?Leonie zawodowcu?, ale potem to już tylko spadek w dół. ?Gwiezdne wojny?, ?V jak Vendetta? to filmy, które miały być hitami, a przeszły w niebyt. Może za mocno starano się tam wyeksponować te ?drewnianą? aktorkę i dlatego filmy potraciły wszelkie atuty.

witkacyut

koles idz do drewutni!... ok moze gwiezdne wony nie byly najlepsze.. hm.. powiem nwet ze byly beznadziejne... ale w nich wszysty dobrzi aktozy dali dupy... co do v jak vandetta se niezgodze.. bo to nie byla klapa... a tak pozaty t podales tylko dwa jakies marne przyklady.. eh natalie jest swietna i tyle... moze kiedys to zrozumiesz:p

Daisy_Duke_2

Może kiedyś zrozumiem, póki co widziałem ją w Leonie (na plus) i w gw. wojnach oraz V. Właśnie w V dała ?znakomity? popis aktorstwa, stąd moje zdanie na temat tej pseudoaktorki. O walorach zewnętrznych (bo to zapewne jej główny atut w mniemaniu fanów) nie rozmawiam, bo o gustach się nie dyskutuje.

Daisy_Duke_2

Masz racje koeś się nie zna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

witkacyut

Szkoda tylko że nie wspomniałeś o "Bliżej" bo tam zagrała świetnie, a film nie był klapą... ale i tak czekam na rolę jej życia bo uważam że jest dobrą aktorką =) A Ty obejrzyj sobie właśnie Closer albo Powrót do Garden State, to zmienisz zdanie...

witkacyut

Jak mozna kogos ocenic po 3 filmach??Natalie jest swietna aktorka i udowodnila to w wielu filamch ktorych ty zapewnie nie widziales
A co do tego ze filmy z nia odnosza klape to totalne glupstwo bo gwiezdne wojny owszem nie byly wysokich lotów ale zarobily mnostwo hajsu(a pewnie o to chodzilo producentom)a v jak vendetta zadebiutowala na 1 miejscu Box Officu w Usa a co do reaszty produkcji to poprostu Natalie wybiera filmy o dobrym scenariuszu nie patrzac czy to wielka produkcja czy nie(np. Blizej, dosc kameralna produkcja ale za to jaki efekt)bo ona nie jest pusta "gwiazdeczka " ktora leci na popularnosc i to czy jej filmik bedzie hitem ,no ale jak ty oceniasz filmy czy byly hitami czy nie to wspólczuje

użytkownik usunięty
witkacyut

wara mości panie mi od Natalie... GW klapa??? jak to niby mam rozumieć, zarobiły więcej cyferek niż jesteś w stanie wklepać w kalkulatorze, pomijając V jak Vendetta... the rest is the best tak jak i Natalie, kapewu??

witkacyut

Wsadziłem kij w mrowisko i fani Natalie zlecieli się jak sępy :) Owszem znam tę aktorkę z 3 filmów. W jednym była zbyt mała, aby obiektywnie ją oceniać, w dwóch pozostałych grała tak sztucznie i nieprzekonująco, iż nikt nie wmówi mi, że to dobra aktorka. Nie muszę oglądać wszystkich filmów z jej udziałem skoro w dwóch mnie zirytowała. Zresztą nie po to rozpoczynałem owy wątek, aby atakować zwolenników tej aktorki, ale po to, aby odreagować jej rolę i ogólnie słaby film, jakim był V jak Vendetta, a który to oglądałem wczoraj. Tak czy siak pozdrawiam fanów Natalie, a same aktorce życzę bardziej sugestywnego aktorstwa.

użytkownik usunięty
witkacyut

taaa tez nie wiem co Natalia robiła u Wachowskich, może skusiła się po sukcesie Matrixa?, eh trudno wybaczamy:), prosze nie mów mi że Natalie gra słabo, sztucznie i nieprzekonywająco, tak wyszło że widziałes akurat te dwa chłamy z jej udziałem które trzeba jak najszybciej zapomnieć ale musisz... po prostu musisz zobaczyć ją w innych filmach i zapewniam że zmienisz o niej zdanie natychmiastowo... pzdr.

Moje marzenie: Portman nie była na liście top100 ludzie. Kto by ją chciał?