Natalie zajela 22 miejsce w plebiscycie na najseksowniesze kobiety swiata,konkurs wygrala Beyonce ktora awansowala az z 50 pozycji
Na dodatek w Czechach odbyla sie premiera Duchów Goi na ktorej Natalie wygladala BOSKO,napawde wygladala przeslicznie
Tylko ciekawe dlaczego do czech przyjechali a do nas nie??a moze wpadna ja jestem za.
No tak ostatnio bylo 9 ale i tak jest niezle=)ostatnio rzadzily aktorki a teraz wiekszosc to modelki,no i wiekszosc pospadala ze swoich miejsc np Alba z 1 na 3 lub Amerie ostatnio byla 8 a teraz gdzies okolo 90 miejsca!wiec 22 jest niezle
Sprawdź pochodzenie reżysera Milosa Formana, może rozjaśni Ci to twoje rozważania.
No tak Juz wiem ,dzieki,ostatnio mnie olsnilo=)ale ja bym sie nie obrazil jakby i do nas przyjechali=)zawsze mozliwosc zobaczenia NAtalie na zywo to jest cos!
jak beyonce zajela 1 miejsce to ja nie mam pytan ... widze ze konkurs jest tak niski klasa jak filmowe oscary ...
No przepraszam Beyonce jest bardzo seksowna i piękna xD i to nawet nie bardzo...tylko bardzo bardzo:P Ale Natalka nie jest wogle seksowna,jest piękna i naprawde wspaniała ale seksowna wogle nie jest:) za to jak bedzie plebiscyt na najpiekniejsze kobitki to Natalie powinna zająć 1 miejsce,bo jest zdecydowanie jedną z najpiekniejszych aktorek...:)
pozdrawiam