Natalie Portman

Natalie Hershlag

8,4
106 042 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Natalie Portman

Dziwne,skad wy macie taka informacje?? i Scarlett Johansson podobno reżyseruje ten film...bardzo,bardzo ciekawe:) jest moze jakies potwierdzenie na to?

Aleera_2

Noo Nat napewno wystapi w tym filmie!Ale o tym ze rezyseruje to nic nie wiem,a i filmu z Nat nie wyrezyseruje Scarlett,tylko rezyserka ktorej imienia nie pamietam.

Anqxxx

No że Nat napewno wystapi w tym filmie to wiem,ale nie wydaje mi sie zeby była reżyserką :| zobacz na forum o scarlett,tam pisze ze johansson bedzie reżyserką:P ehh ten filmweb,stek bzdur:P

Aleera_2

Nooo reżyserka napewno nie bedzie to by już było dawno wiadomo.A Scar bedzie reżyserką ale nie tej czesci z Nat

Anqxxx

Scarlett bierze sie za reżyserowanie?? pierwsze słysze...no ale ok,niech bedzie

Aleera_2

Tak Scar bedzie reżyserka i supa!
\

,

Anqxxx

no supa supa:) tylko zobaczymy czy jej film wyjdzie tez supa:P miejmy nadzieje

Aleera_2

IMDb podaje, że zarówno Natalie jak i Scarlett wyreżyserują jedną z historii składającą się na film "NY, I love You"... Natalie również zagra w filmie. Czekam z niecierpliwością - ZAKOCHANY PARYŻ był świetny. Noi ciekawy jestem debiutu reżyserskiego Natalie...

PS. Jednym z reżyserów będzie Shekhar Kapur, a elementy scenariusza napisał zmarły niedawno Anthony Minghella!

Pozdrawiam

globus

Tez to czytałem,wogole małe zamieszanie z nowymi projektami Nat,bo ponoc wyreżyseruje Ny i love u ,foty jakie krazyły po necie sa albo z planu tego filmu,alebo zupelnie innego,i jest jeszcze pare rewelacjii