Natalie Portman

Natalie Hershlag

8,4
106 130 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Natalie Portman

Nie chciałbym urazac fanów,ale musze stwierdzic ze mi się Natalie Portman nie podoba.Lubie film "leon zawodowiec",ale nie dlatego ze ona tam gra ;).Natalie Portman nie ma talentu,ona gra tylko dla kasy nie dla przyjemnosci.Widac ze jak sie ma nadzianych rodzicow to mozna byc slawnym...Mogla zostac w mlodosci modelką na zawsze a nie pchac sie w aktorstwo...Po co opuszczala Jerozolime :(...Mogla tam zostac i nie wpychac sie tam gdzie nie trzeba...

To jest po prostu moje zdanie.Nie musicie komentowac tego.Kazdy ma swoje zdanie o jakims aktorze,ja mam wlasnie takie zdanie o Natalie Portman...Jesli zamierzacie udawac fajnusów pisząc,ze nie mam racji ze jestem idiotą czy coś to prosze bardzo,podliżcie się innym!

Ja jej daje 3/10

Bobey

Ona gra dla kasy? Dobra, może za Gwiezdne Wojny dostała dużo kasy, ale większość filmów Natalie nie osiąga sukcesów kasowych - ona gra raczej w niezależnych produkcjach.

Bobey

Hahahahahahh,bardzo zabawna wypowiedz
Ona gra tylko dla kasy??gdyby tak robila to gralaby w kazdym badziewnym filmie a tak nie jest ,wkoncu nominacja do oscara i zloty glob mowia same za siebie.Co do jej rodzicow,kto ci powiedzial ze sa nadziani,pewnie zyje im sie dobrze ale bez przesady,chyba pomylilo ci sie z paris!!!.po trzecie ona nawet nie byla zawodowa modelka =/Radze ci wiec zebys nie opuszczal swojej wsi bo po co masz pchac sie tam gdzie nie trzeba....

Bobey

jezu ona gra dla kasy>?! wiesz co moze lepiej troche niej poczytaj najpierw zanim palniesz cos takiego... natalie to najcudownijsza istota jaka kroczla po ziemi!

Bobey

"...podliżcie się innym! " - ej o co ci z tym chodzi...
niemowie ze jestes idiota czy takie tam ale .. wiesz... piszac ze natalie gra dla kasy i walas tekst ktory zacytowalem na poczatku.. hm.. to niezadobrze o tobie swiadczy... ok moge zrozumiec jescze ze mowisz ze gra dla kasy ale moze podaj jakie argumenty,..? bo jak dla mnie to jesli mowisz cos takiego to niemozesz o niej wiele wiedzic...

wedluk mnie natalie nie gra dla kasy poniewaz:

->wybrala studia a nie "pielegnowanie swojej kariery" , jak sama powiedziala woli byc mondra niz slawna

->grala w filmach ktore raczej nie mialy byc zgarnac kupy szmalu.. (no oczywiscie poza gwiezdnymi wojnami)

->scenariusze ktore byly bardziej obiecujace pienieznie odzucala na kozysc scenariuszy ktore jej sie podobaly (przy doboze filmow konsultowala sie z rodzicami)

->natalie nie gra w filmach z "odwaznymi scenami" co raczej swiadczy o tym ze nie jest osoba ktoej zalezy na pieniadzach...

-> ect ect

a tak poza tym miala ona szanse zostac modelka albo aktorka... (a nie byla mdelka...)

Daisy_Duke_2

i twoja matke tez

Bobey

biedactwo! problemy z osobowoscia? wspolczuje :)

użytkownik usunięty
Bobey

bełkot tu widzę i nic więcej...

że niby nie ma talentu????... ojjj nie pisz nic więcej...

stary jeśli Natalia ci się nie podoba to musze zakwestionować fakt czy aby na pewno jesteś facetem????? nie widze innej opcji...

nie no moze byc facetem ale w takim razie pewnie woli chlopcow.....

gigant90

Agnitum masz racje jest złą aktorką ja dałam 1/10.

Dorothy_Duff

taaak przytoczenie (sensownych)argumentow to w dzisiejszych czasach wielki problem:/. nic tylko siasc i plakac...

Dorothy_Duff

Dziewczyno ty dałas 10/10 hilary duuf,wiec twoje oceny są chyba odwrotnieproporcjonalne do talnetu danej osoby