Piękna, subtelna, utalentowana - czego chcieć więcej? Jednak jedna rzecz mnie martwi. Dlaczego jest tak przeraźliwie chuda? Nie mówie, że ma anorekcje, ale kobita mogła by rzucić ten wegetarianizm i zacząć jeść. Polecam włoską i meksykańską kuchnie, bo wyśmienita i tucząca. Nawet gdyby przytyła za dużo niż planowała wyszłoby jej to na dobre. Nie tylko lepiej by się czuła, ale i lepiej wyglądała, w bardziej widocznych krągłościach. Myślę, że panna Portman jest zdecydowanie najlepszą aktorką młodego pochodzenia.
Nie jestem jej fanem. Myślę, że jest najwspanialszą i najpiękniejszą aktorką urodzoną w latach 80-tych. Kobiety powinne być dumne, że są tacy mężczyźni, którzy stawiają na naturalność, elegancję i subtelność, a nie wielgaśne cycki, hę? ;)
No nie wiem...właśnie coś pisałeś o "bardziej widocznych krągłościach"...a jeśli ona jest z natury płaska jak deska, to co, ma się z urwiska rzucić, bo ty sadełko uważasz za "naturalny" wygląd?
ona jest chuda od kiedy pamiętam, dostała też tytuł Najseksowniejszej Wegetarianki i coś tam jeszcze, poza tym dla niektórych wegetarianizm to nie kaprys, ale wręcz światopogląd, jak np. dla mojej koleżanki
Przeraźliwie chuda? Ona po prostu ma filigranową budowę ciała i tyle. Nie wiem co by jadła i ile by jadła, to i tak zawsze będzie szczupłą kobietą.
Ona nie jest chuda!!!! tylko szczupła!!
chuda to jest keira! a to,że Natalie ma mały
biust nie oznacza,ze ma anoreksje...:|:|:|
Bosshhhe...a poza tym posiadam wiele zdjątek,gdzie
porti jest naprawde nieźle utuczona;) ale zazwyczaj
wygląda szczupło-napewno nie chudo!!
A i jeszcze jedno.
Natalie powiedziała "Nie mogłabym być wegetarianką-za bardzo kocham jeść"
coś więc się komuś pomyliło...;]
Jeżeli kobieta jest szczupła, to odrazu zarzuca się jej, że jest za chuda, albo ma anoreksję i powinna przytyć [nota bene mój odwieczny problem...]
Ale z drugiej strony, nie wypada, żeby się utyczyła i była znowu 'za gruba' (cokolwieg teraz to oznacza). Wszystkim nigdy nie dogodzisz.
A ja czytałam, że z miłości do zwierząt została wegetarianką w wieku 8 lat. Jest tak na pisane w kwietniowym InStyle.
Powiem więcej...
Ona nie tylko jest wegetarianką, ale weganką;D
Dołączam sie do poprzedników. Natalie nie jest chuda, ma drobna budowę ciała... Z natury ;D
zauważcie jedną rzecz - praktycznie pod każdą znaną aktorką na filmwebie jest masa jakichś takich dla mnie przedziwnych postów typu brzydka, gruba, chuda, krzywe nogi, wielka dupa itd. o co tu chodzi? wiadomo, że nie wszystkim podobają się takie same kobiety, zresztą świat byłby nudny ;) ale nie kumam po co to uzewnętrzniać - leczenie kompleksów czy jak?