Zapraszam do zabawy w powiązania Natalie Portman z innym człowikiem filmu (aktorem, reżyserem, kopozytorem, itp). Osoba, która połączy "łańcuszkiem" wyznaczoną postać z Natalie, proponuje następną.
Np.
Robert Rodriquez
Wyreżyserował SIN CITY, w którym grał Clive Owen, który pojawił się także w CLOSER z Natalie Portman.
Oczywiście takie "łańcuszki" mogą być dłuższe!
PODAJĘ OSOBĘ I ŻYCZĘ MIŁEJ ZABAWY:
HUGH GRANT
Lindsay Lohan zagrała w 'Zakręconym piątku' z Chadem Michaelem Murrayem, który zagrał w 'Domu woskowych ciał' z Elishą Cutchbert, która grała w 'To właśnie miłość' gdzie wystąpiła też Keira Knightley, którą widzieliśmy z Natalie w 'SW'
I ja go lubię więc tak Isaacs grał w Smokingu z Jackie Chanem tem grał w Medalionie z Claire Forlani ta z kolei grała w Black Joe z Brattem \pittem te brał w pan i pani Smith z Jolie Angelina Jolie grała z Winoną Raider w "Przerwanej lekcji muzyki" Winona grała w "Edwardzie Nożycorekim" z Johnnym Deppem który grał w Piratach z karaibów z Keirą Knightley, która grała w "Gwiezdnych Wojnach" z Natalie nie wiem kogo teraz może Ben Kingsley
Ben Kingsley z Jennifer Connely w 'Domu z piasku i mgły', ona w 'Requiem dla snu' z Jared'em Leto, który zagrał z Winoną Ryder w 'Przerwanej lekcji muzyki'. Ona zagrała w 'Edwardzie Nożycorękim' z Johnnym Deppem, który zagrał, dla utrudnienia z Heleną Bonham Carter w 'Charlie i fabryka czekolady', ona w 'Big Fish' z Ewanem McGregor'em, który grał w 'SW'
Maguire grał z Dunst w Spidermanie, Dunst z Bloomem w Elizabeth town, Bloom z Keira w Piratach, Keira z Natalie w SW.
Humprey Boggart;)
pójdziemy na około :). Tobey Maguire grał w 'Niepokonany Seabiscuit' razem z Jeff'em Bridges'em, który zagrał w 'Drzwiach w podłodze' z Kim Basinger. Ona grała w 'Batmanie' reżyserii Tima Burtona, w wielu jego filmach grał Johnny Depp, chociażby w 'Jeźdźcu bez głowy'. Zagrał też w Piratach z Keirą Knightley, ona z Portman w 'SW'.
A tak swoją drogą to Keira Knightley też grała w Moulin Rouge, co prawda widać ją było jakieś 3 sekundy, ale była! jestem pewna :D
hie...Jamie Lee Curtis
oj, nie zauwazylam wczesniejszej odpowiedzi :)
Humphrey Bogart zagrał w 'Casablance' razem z Paulem Henreidem, który wyreżyserował 'Mavericka' z Jamesem Garnerem, który z kolei zagrał w 'Pamiętniku' z Heather Wahlquist. Ona zagrała w 'John Q', gdzie zagrał Ray Liotta, który występował też w 'Tozsamości' z Alfredem Moliną. Molina zagrał we 'Fridzie' gdzie grała też Ashley Judd, która z Natalie zagrała w 'Gdzie serce twoje'
uufff...chyba moznabylo prosciej, ale bez sensu sprowadzac ciagle do tych samych filmow.
Jamie Lee Curtis :)
Jamie Lee Curtis grała z Lindsay Lohan w Zakręconym Piątku Lohan grała we wrednych dziewczynach z Rachel McAdams ta grała z Owenem Wilsonem w polowanie na druchny Wilson grał z Portman w Zoolanderze
Maciej Zakościelny :)
Maciej Zakościelny dubbingował kogoś tam w polskiej wersji Harrego Pottera 3 a w Harrym grał Gary Oldman a Natalie z Gary'm w Leonie...
Anthony Hopkins!!!
(chciałam jeszcze napisać ze ostatnio jak zapomniałam napisac osoby to chciałam potem w nastepnym poście napisac ale sie nie dalo dodac wiec to nie moja wina)
Anthony Hopkins grał z Pittem w Joe Black Pitt z Roberts w Ocean's Eleven ona grała z Portman w Closer hmmm może Katarzyna Cichopek :P
Katarzyna Cichopek gra w 'M jak Miłość' z ałgorzata Kożuchowska, która podkładała głos w 'Madagaskarze' tak jak i Ben Stiller, który z Owenem Wilsonem zagrał w 'Stursky'm i Hutch'u', który grał z Natalie w 'Zoolanderze'
Też racja :) No to tak (pewnie można krócej ale dobra :) Magdalena mielcarz grała w Quo vadis z Pawłem Delągiem ten grał z Jabłczyńską w Na wspólnej Joanna podkładała głos do Dawno temu w trawie a w wersji oryginalnej jednego z bochaterów dubbingował Kevin Spacey który grał w Austin Powers i złoty Członek w tym filmie grał też Steven Spielberg który wyreżyserował Terminal z Catherine Zeta-Jones CAtherine grała z Owenem Wilsonem w Nawiedzonym a Wilson z Portman w Zoolanderze Może ulubiony reżyser wszystkich filmwebowiczów Uwe Boll :):P
Uwe nakręcił Alone in the dark, w którym grał Slater, który w Zoolander grał z Natalie. Proste to było :)
Teraz powiedzmy Omri Katz
Omri Katz grał w Hokus Pokus z Sarah Jessicą Parker ta grała z Rachel McAdams w Family Stone McAdams grała z Wilsonem w Polowanie na Druchny Wilson z Portman w Zoolanderze kończą mi się pomysły :P Mark Isham:)
Omri Katz grał w Hokus Pokus z Sarah Jessicą Parker ta grała z Rachel McAdams w Family Stone McAdams grała z Wilsonem w Polowanie na Druchny Wilson z Portman w Zoolanderze kończą mi się pomysły :P Mark Isham:)
Mark Isham komponował muzykę do 'Kolekcjonera' gdzie zagrała Ashley Judd, która razem z Natalie grała w 'Gdzie serce twoje'
hmmm...Henryk Gołębiewski
Henryk Gołębiewski grał z Figurą w Wiedżmach pani KAtarzyna grała w Pianiście Romana Polańskiego którt nakręcił też dziewiąte wrota w który gra Depp jak wiadomo Depp grał z Keirą w Piratach z Karaibów a ona z Portman w SW:)
moze Judy Garland
Judy Garland zagrała w 'Czarnoksiężniku z Oz' z Frankiem Morganem, który grał w 'Saratodze' z Clark'iem Gable'm, który z kolei zagrał w 'Skłóceni z życiem' u boku Marilyn Monroe, ona zagrała w 'Pół żartem, pół serio' z Tonym Curtisem, który zagrał w 'Nieśmiertelnych' z Chrisem Rockiem, który dubbingował w 'Madagaskarze' gdzie głos podkładał także Ben Stiller, który z Natalie zagrał w Zoolanderze.
Walter Matthau :)
Walter Matthau grał obok Daryl Hannah w Dwaj zgryżliwi tetrycy Hannah grała w Kill Bill 2 razem z Samuelem l. Jacksonem a Jackson z Portman w SW :)
Diane Ladd
Diane Ladd zagrała w '28 dniach' z Viggiem Mortensenem, który wystopil 'LOTR' razem z Orlisiem Bloomem, który w 'Piratach...' partnerował Keirze Knightley, a ona Natlie Portman w 'SW'
może James Purefoy
James Purefoy grał w Obłędnym rycerzu z Heathem Ledgerem Ledgarw Patriocie do Patrioty muzyke skomponował Williams tak samo jak w SW ajak wiadomo Natalie była jedną z bochaterek tego filmu:)
Dosłownie nie wiem moze Jet Li:)
to jest proste, bo Jet grał 'W człowieku psie', którego reżyserował Luc Besson, a on nakręcił też, jak wiadomo, 'Leona Zawodowca'.
Peter Zelenka (czy Piotr?, w każdym razie o tego Czecha chodzi);)
Dokładnie Petr Zelenka:) jest on reżyserem filmu Guzikowcy w którym grał Richard Toth ten występował też w Dark Confessions tam grał Petra Spindler jeden z bochaterów filmu Diuna w diunie grał William Hurt który grał z Georgem Clooneyem w Syrianie Clooney grał w Oceans.. z Roberts a Julia grała z portman w Closer
Nie wiem Andrew Hawkins
Andrew Hawkins grał w 'Jutro nie umiera nigdy' z Piercem Brosnanem, który razem z Salmą Hayek zagrał w 'Po zachodzie słońca', ona z Ashley Judd we 'Fridzie', a ta z Natalie w 'Gdzie serce twoje'
:)
Vivien Leigh
Vivien Leigh grała w filmie Beyond Tara: The Extraordinary Life of Hattie McDaniel z Whoopi Goldberg która podkładała głos w zebrze z klasą podobnie jak Joshua Jackson który grał z Christiną Ricci w Przeklętej Ricci grała w Jedżcu bez głowy z Deppem Depp z Keirą w Piratach a ona z portman W SW
Dam łatwe Alexz Johnson:)
Vivien Leigh grała w filmie Beyond Tara: The Extraordinary Life of Hattie McDaniel z Whoopi Goldberg która podkładała głos w zebrze z klasą podobnie jak Joshua Jackson który grał z Christiną Ricci w Przeklętej Ricci grała w Jedżcu bez głowy z Deppem Depp z Keirą w Piratach a ona z portman W SW
Dam łatwe Alexz Johnson:)
Alexz Johnson zagrała w 'Oszukać przeznaczenie 3', który to film wyreżyserował James Wong, który był jednym z współtwórców scenariusza serialu 21 Jump Street gdzie grał Johnny Depp, który zagrał też w 'Piratach...' razem z Knightley, a ona razem z Portman w 'SW'
A jest któs taki?? John Cleese jest założycielem grupy Monty Pythona, więc myślałam, że jeśli już to jego właśnie pseudonim...
No ale jeśli jest tak jak myślę to będzie tak:
John Cleese zagrał w 'Nowych Miastowych' razem ze Stevem Martinem, ten w 'Różowej Panterze' z Jeanem Reno, a on, jak wiemy w 'Leonie zawodowcu' z Natalie Portman
John Wells
Też się nad tym głowiłam czy nie chodzi tu o Cleesa a jeśli chodzi o Wellsa to jest reżyserem Ostrego Dyżuru w którym grał Clooney, George grał razem z Roberts w ceans AJulia z Portman w Closer niemiem:)Julia Wróblewska
hmm... myślałam, że Monthy Python to jest pseudonim jednej osoby... chociażby ze względu na tłumaczenia, np, 'Sens życia wg Monthy Pythona', nie 'kabaretu Monthy Pythona', czy coś w tym stylu... przepraszam, jeśli się pomyliłam;), po prostu w grupie moich znajomych zawsze mowiło się, jakby to była osoba...
haha! :D Julcia Wróblewska zagrała w 'Tylko mnie kochaj' z Marcinem Bosakiem, który w 'M jak miłość' występował między innymi z Małgorzatą Kożuchowską, ona podkładała głos w polskiej wersji językowej 'Madagaskaru', natomiast w oryginalnej robił to m.in. Ben Stiller, który z Natalie wystąpił w Zoolanderze :D
Michael Keaton
Keaton grał z Lindsay Lohan w Garbi Lohan z Chadem michaelem Murreyem w FF Chad z Alexis Bledel w Kochanych kłopotach Alexis z Owenem w Sin City Owen z Portman w Closer:) Znow łatwe Nicole Kidman:)
Meg White jest byłą żoną Jacka White White grał jak i komponował muzykę we Wzgórzu |Nadziei w którym grała potrman skończyły mi się pomysły :(Richard Donner
Bertolucci-reżyser Małego buddy w którym grał Keanu Reeves ten z kolei grał u boku Charlize Theron w Słodki listopad Theron grała razem z Ricci w Monster Ricci z Deppem w Jeżdżcu bez Głowy Depp z Keirą w Piratach.. Keira z Portman w SW Jennifer Lopez
Lopez - Cela - Vince Vaughn - remake Psychozy - Julianne Moore - Godziny - Kidman - Wzgórze nadziei - Natalie
Neil Gaiman