Natalie Portman

Natalie Hershlag

8,4
106 130 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Natalie Portman

Zobaczcie,naprawdę bardzo fajny filmik,zdjęcia i muzyka super!Uwielbiam Natalie ,niektórzy mówią,że gorsza od Keiry Knightley,cóż za absurd.W porównaniu do Keiry gra wybitnie(moim zdaniem).O urodzie nie wspomnę( wyobrażcie se pannę Knightley łysą,wyglądałaby odrażająco!)Pozdrawiam fanów Portman:)

użytkownik usunięty
_Tanya_

Wiesz może (jeżeli to twoja prezentacja-wiedz że świetna), jakie są Uwielbiam francuską muzykę, a te piosenki są rewelacyjne!

użytkownik usunięty

Poprawka! *Wcięło mi wyrazy!* Miało być:
Wiesz może (jeżeli to twoja prezentacja-wiedz że świetna), jakie są tytuły piosenek. Uwielbiam francuską muzykę, a te piosenki są rewelacyjne!

To przepiękne piosenki Vanessy Paradis,La La La Song i L'incendie .Wszystkie jej utwory są rewelacyjne,serdecznie polecam :-}

użytkownik usunięty
_Tanya_

O super, dzięki wielkie!!!

Prezentacja super! Bardzo lubie zdjecia Natalie jeśli jest z kimś z kim wystepowała w filmie np Gary oldman, Jean Reno (chodzi tu o takie zdjeica pozafilmowe, nie kadry z filmu) Masz moze takie? Szukałam tez wywiadu Natalie na temat filmu "Leon zawodowiec" ale nic za bardzo nie znalazłam:( Może ktoś z was ma jakis wywyad na temat tego filmu? Proszę o odpowiedz!