proszę was nie porównujcie natalie do keiry knightley! to są dwie różne aktorki!!! ja osobiście bardziej lubię keirę, ale uważam że natalie jest świetną aktorką i zupełnie nie da się jej porównać do knightley!!!!!
ja bym je porównała ale nie grą aktorską , tylko wyglądem, obydwie mają podobne rysy twarzy i to tyle.
wg mnie to raczej porównuje się Keire do Natalie a nie odwrotnie... ale wy pewnie różnicy nie widzicie... :/
Zgadzam się z Naamah. W końcu Natalie jest dłużej aktorką. Osobiście uważam, że nie powinno się je porównywać, każdy jest różny i może mu się podobać albo gra Natalie, albo Keiry. Uważam, że Keira jest świetną aktorką, ale wolę Natalie Portman, która ma wielki TALENT.
Pozdr :))))
zgadzam sie ze nie powinno sie ich porownywac (ani Keiry do Natalie, ani Natalie do Keiry), ale nie zgadzam sie z tym, ze Natalie jest dluzej aktorka. Keira zadebiutowala w Royal Celebration w 1993r. a Natalie W Leonie Zawodowcu w 1994r. Co prawda debiut Natalie byl o niebo lepszy, ale nie jets dluzej aktorka od Keiry. A tak wogole to nie wiem dlaczego ja to pisze, powinnismy skonczyc temat porownywania ich ze soba. Pzdr.