Natalie Portman

Natalie Hershlag

8,4
106 053 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Natalie Portman

proszę was nie porównujcie natalie do keiry knightley! to są dwie różne aktorki!!! ja osobiście bardziej lubię keirę, ale uważam że natalie jest świetną aktorką i zupełnie nie da się jej porównać do knightley!!!!!

Pomyluna

ja bym je porównała ale nie grą aktorską , tylko wyglądem, obydwie mają podobne rysy twarzy i to tyle.

Pomyluna

wg mnie to raczej porównuje się Keire do Natalie a nie odwrotnie... ale wy pewnie różnicy nie widzicie... :/

Pomyluna

Zgadzam się z Naamah. W końcu Natalie jest dłużej aktorką. Osobiście uważam, że nie powinno się je porównywać, każdy jest różny i może mu się podobać albo gra Natalie, albo Keiry. Uważam, że Keira jest świetną aktorką, ale wolę Natalie Portman, która ma wielki TALENT.
Pozdr :))))

LoLita19

zgadzam sie ze nie powinno sie ich porownywac (ani Keiry do Natalie, ani Natalie do Keiry), ale nie zgadzam sie z tym, ze Natalie jest dluzej aktorka. Keira zadebiutowala w Royal Celebration w 1993r. a Natalie W Leonie Zawodowcu w 1994r. Co prawda debiut Natalie byl o niebo lepszy, ale nie jets dluzej aktorka od Keiry. A tak wogole to nie wiem dlaczego ja to pisze, powinnismy skonczyc temat porownywania ich ze soba. Pzdr.

Bloodmaster

Natalie myli mi się z zupełnie inną aktorką a nie z keirą, mianowicie z Ewą Green

bono111

Eva Green jest 100x bardziej seksowna (niecierpię tego słowa, ale co tam) od Natalie. I nie są podobne. Natalie ma bardziej urodę grzecznej dziewczynki, no chyba że na sesji oczy jej mocniej przyćmią;P I lubię ją, żeby nie było:)