Pomysł był świetny, choreografia jak zawsze znakomita, chórek śliczny i sympatyczny, fikający Pawełek dał czadu, a Nataszka... Co tu dużo mówić niesamowita, niepowtarzalna i kochana. Wielkie buziaki dla kochanej Nataszki <3
Z roku na rok Natasza zajmuje coraz to wyższe miejsce , może za rok jej się wreszcie uda :)
Co wy...ludzie nie pozwolą aby w końcu udało jej się wygrać za bardzo są do niej uprzedzeni,w sumie chyba było słychać jak ją wygwizdali:/ Miło się zaskoczyłam,że dostała tyle pkt. Po tym zachowaniu publiczności przekonana byłam,że daleko nie zajdzie a tu całkiem całkiem. Natasza powinna wyjechać gdzieś za granicę i tam próbować zrobić jakąś kariere bo w Polsce jej się nie uda, a szkoda.
Faktycznie. Ci totalni kretyni (TA część polaków) wybrali tą Isis Gee. I oni i te cholerne do niczego nie podobne jury zamiast swoją polkę do sucesu popychać to oni jeszcze daję punkty na amerykankę, bo ta się rozpłakała i powiedziała, że Polska to piękny kraj. U Nataszy było wszystko cudnie dopracowane, ale nie jak patrzę na tą bezmózgą, kiczowatą publiczność to mi się słabo robi...Niby to tacy wielcy patrioci, a Natasza miała zupełną rację, żeby "wybrać polaka, bo już za dużo tych obcych", ale cóż ludzie są tępi...
Jak tu się zrobiło miło ;D Przywracacie mi wiarę w ludzi ;)
<3 Dzisiejsza lista 'tej drugiej części polaków' robi się coraz dłuższa <3
AY AY, aizen, Poison Girl, Egipcjanka... mam nadzieję, że to nie koniec ;D
"Eurowizja.
Natasza: "No kochani, nareszcie Polacy mają szansę.. Dosc obcych - gdzieśtam"
Hm, ładnie to tak krytykowac rywali? :P A wogole to czemu w takim razie nie spiewala po polsku? "Polacy nie gęsi..."
Heh; ]"
Skopiowałam to z grona...no więc tak oczywiście ludzie muszą się zawsze do czegoś przyczepić. Ta osoba która to napisała skrytykowała ją za to,że zaśpiewała po ang. chociaż praktycznie wszyscy spiewali w tym języku prócz jednej osoby ale wygarnąć to trzeba Nataszy. Uważam,że Natasza bardzo dobrze powiedziała bo kurcze co to ma być? Co my nie mamy dobrych artystów w Polsce i musimy wysyłać zagraniczne "gwiazdy"? Kiedyś był Danzel rok temu Ukrainka z Amerykaninem teraz ta Isis no sory:/ To może do Opola też niech zaproszą wszystkich tylko nie polaków bo przecież my jesteśmy gorsi. Ok przepraszam rozpisałam się ale to mnie troche wkurzyło^^
Dokładnie, zgadzam się! Na forum to b. często widzi takie wypowiedzi "Polska to bagno". Sorry, ale myślę, że to lekka przesada wyzywać samych siebie i resztę Polski. Natasza jest jedną z najlepszych i najbardziej utalentowanych polskich wokalistek. Połączyła musical z piosenką (na eurowizji), zresztą jak wszędzie. To chyba lepiej niż tylko stać i machać rękami (Isis). "A wogole to czemu w takim razie nie spiewala po polsku?"- ten kto to napisał to był totalnym kretynem. Pewnie głosował na Isis, która nawet nie umie rozmawiać po polsku. A ci zagraniczni się nas uczepili, nie umieja sobie znaleźć miejsca w swoim kraju to jadą do nas. A czy my chcemy cudoziemców, żeby prezentowali Polskę???
A gdyby nawet EWENTUALNIE ta cała Isis zajeła jakies wysokie miejsce to co mamy być z tego dumni i mówić "wreszcie Polska zajeła przyzwoite miejsce!" ? No nie wydaje mi się bo ja raczej czuła bym wstyd,że My juz nie możemy nawet zaspiewac głupiej piosnki bez pomocy obcokrajowców:/
Taa... teraz to się cieszycie co? Macie co chcieliście Nataszka nie wygrała, Ale nie martwcie się jeszcze ją zobaczycie. Dręczy mnie tylko znowu jedno pytanie: ważne żeby Isis wygrała czy raczej, że Natasza przegrała?
Jeśli chodzi o eurowizje, zawsze w związku z eliminacjami miałam mieszane uczucia... Jasne świetnie jest wygrać i pokazać co się potrafi, ale sami zobaczcie co dzieje się ze wszystkimi którzy tam trafiają? Ciężko jest mi sobie przypomnieć jakiegokolwiek zwycięzce oprócz Lordi (a to z muzyką niewiele wspólnego miało ;). Cieszyłabym się niemiłosiernie gdyby Nataszka wygrała, ale szukajmy w tym tej dobrej strony, może to i dobrze... Co nie zmienia faktu, że bardzo cieszę się, że Nataszka zdecydowała się na występ. Inaczej dużo by nas ominęło.
Dla mnie wygrana Isis nie będzie się niczym różniła od wygranej reprezentanta jakiegokolwiek kraju... Nie będę tu rzucać tekstów typu 'polska dla polaków' itd, bo o tym tu nikt nie mówi, ale od początku mówiłam to samo: chwalmy się swoimi gwiazdami nie obcymi, a mamy przecież czym...
Isis Gee jest beznadziejna !!!!!!!!!:)
Natasza...... Rządzi i powina wygrac bo jest wspaniala...........***
Dzisiaj byłam pierwszy dzień w szkole po feriach i już mnie koleżanki wkurzyły. One nie lubią Nataszy. Dlaczego ludzie są tacy nienormalni. Wiem!!!!! Kieruje nimi zwykla, parszywa zazdrość!!!!
Oj ja to dobrze znam ;) Dlatego wolę pogadać tu na forum z Wami. Taa mogłabym się z wami zaprzyjaźnić ;D Poza tym mam młodszą siostrę, która też Nataszę lubi no i myszka, która podpisała się na górze jest moją kochaną kuzynką ;D Mimo, że mieszkamy na dwóch końcach Polski to gust mamy podobny ;)
Ja już nie raz mówiłam, że potwornie jej zazdroszczę tego jak tańczy, śpiewa, jaka jest śliczna ;) To jednak nie powoduje u mnie takich niezdrowych paranoi jak u niektórych... Wręcz przeciwnie, im bardziej jej zazdroszczę tym bardziej ją lubię ;)
Co zazdrość potrafi zrobić z człowiekiem,kurcze Natasza to osoba która ma wiele możliwości zdolna,śliczna,utalentowana...dlaczego więć zamiast ją wspierać to ludzie wolą ją zgnębić? Powinno nam chyba zależeć aby Polacy jakoś zabłysneli w Showbiznesie. No przyznajcie to chyba bardziej ambitna osoba i bardziej wartościowa niż np. Doda:/
Heh, to chyba jest oczywiste ;)))) Ale z przykrością muszę stwierdzić, że Doda ma 514 miejsce w ToP-ie świata, a Natasza zaledwie 773 głosów, to naprawdę żałosne :///
To może tylko świadczyć o "inteligencji" Polaków skoro tak przydzielają swoje głosy:/ ehh dobra szkoda gadać...
Ja byłam za Nataszą, dlatego przykro mi, że nie wygrała. Nie mam nic do Isis, ale uważam, że Polskę powinien reprezentować Polak. Jeśli ma być to obcokrajowiec, to chociaż żeby potrafił mówić po polsku. A Isis nie umiała nawet podziękować swoim fanom za oddane głosy...
Ej ty się nie rozpędzaj. Chcesz powiedzieć swoje zdanie? Proszę bardzo, nikt nie broni, tylko może troszkę kultury co? Wybacz ale nie masz prawa jej wyzywać...
wow wreszcie jakies normalne osoby ktore lubia nataszke. Bylem w sobote na eurowizji i takiego chamstwa jak tam to juz dawno nie widzialem. Przed rozpoczeciem transmisji facet ktory mowil publicznosci co i jak prosil by osoby zaproszone przez poszczegolnych artystwo bili takze brawa dla innych wystepujacych i tak tez to poczatkowo wygladalo. Ja z moimi znajomymi przyszlismy na nagranie wlasnie dla nataszy ale podczas wystepow innych uczestnikow normalnie klaskalismy nie wydajac przy tym zadnych negatywnych okrzykow czy gestow. Ale gdy zapowiadali natasze a potem mial nastapic jej wystep to nagle ja i moi znajomi osłupieliśmy. Za przeproszeniem wszystkie chamy ktore przyszly dla innych wystepujacych gwiazd zaczeli tak wyć, pokazywac f*cki w strone sceny ze to bylo zwyczajnie strasznie, nie dalo sie ich w ogole przekrzyczec zeby krzyknac cos milego. Ja rozumiem ze natasza byla najwieksza faworytka eurowizji ale to nie jest powod zeby sie tak zachowywac jak zachowywali sie tamci ludzie. mam pytanie do lukasza czemu pisze o niej tak jak pisze, bo ja znam natasze osobiscie i moge powiedziec jedna jest przemila osoba ktora nigdy nie powiedzialaby do nikogo nawet spadaj. Wszyscy sie uwzieli na nią za tych "obcych" a po prostu jej sie wymsknelo i juz. gdybym jej nei znał osobiscie pomyslalbym ze jest taka egoistka ze sie smieje z jakiejs isis ale to nieprawda i to ze pogratulowala jej jak opierwsza wcale nie bylo obludne tylko bardzo mile. W ogole ja mam wrazenie ze cala nagonka mediow na natasze jest spowodowana tym iz obecnei na rynku jest najwiekszym "zagrozeniem" dla wielu niby wiekszych od neij gwiazdeczek ktore tak napprawde maja o wiele mniej niz ona (umie spiewac, moze nei tak jak jakas gorniak ale ma dobry mocny wicwiczony glos i nie falszuje przede wszystki mjak inni, swietnie sie rusza na scenie i w dodatku ma piekna naturalna urode bez zadnych operacji). Gdyby natasza na dobre weszla na polski rynek rozrywkowy to wielu innym "artystom" spadly by natychmiast notowania a ich sponsorzy zapewne tego by nie chcieli dlatego lepiej naslac na nia media za wczasu i zamydlic wszystkim oczy. A naprawde jest ona bardzo wartosciowa osoba, ktorej ciagle ktos stawia przeszkody na drodze do kariery.
To co tu piszesz brzmi co najmniej strasznie... Ich zachowanie było wprost żałosne, oj mają szczęście że mnie tam nie było ;] Niestety ale ludzie byli i zawsze będą podli.
Nas to wkurza, a pomyślcie sobie jak ona musiała się czuć... Mam tylko nadzieję, że mimo tego nie podda się i dalej będzie walczyć.
"wow wreszcie jakies normalne osoby ktore lubia nataszke" Jest nas tu dużo więcej ;) trzeba tylko dobrze trafić.
"ja znam natasze osobiscie i moge powiedziec jedna jest przemila osoba ktora nigdy nie powiedzialaby do nikogo nawet spadaj." Widzę, że Nataszka zyskuje jeszcze bardziej przy bliższym poznaniu ;) A to dobrze bo nie zniosłabym faktu, że ktoś z takim potencjałem mógłby nie być dobrym człowiekiem ;) Żeby nie było patrząc na nią nigdy nie miałam co do tego wątpliwości ;)
"Nas to wkurza, a pomyślcie sobie jak ona musiała się czuć... Mam tylko nadzieję, że mimo tego nie podda się i dalej będzie walczyć." - nie podda sie na pewno :D:D:D
Mnie również oburzyło zachowanie publiczności zgromadzonej w studiu. Zachowywali się bezczelnie. To, że nie lubią jakiegoś artysty, nie usprawiedliwia takiego zachowania.
Poprostu od jakiegoś czasu jest "moda" na nie lubienie Nataszy i ludzie robią wszystko aby to było widoczne
Niektórzy ludzie zachowują się jak kupa bydła, która idzie tam gdzie jej wskaża wodę. Taka właśnie prostacka i prymitywna kupa, niepotrzebnie marnującego powietrze sadła, wyzywała i poniżała Nataszę. Oburzające, jacy ludzie potrafią być pewni siebie. A mówią, że Nataszka taka jest.
"a ty Allison tez bylas w studiu na nagraniu?"
Niestety nie byłam, ale widziałam w tv, jak publiczność zachowywywała się. Chociażby wtedy gdy Natasza rozmawiała z tą Kasią Sowińską (czy jak jej tam:)
POZDR
Zawsze podobało mi się to imię ;) Jesteś jedyną Nataszą jaką osobiście znam... no nie tak całkiem osobiście ;P Moje dużo bardziej powszechne Ola lub Alex, jak kto woli. ;) A ile macie lat? Ja 16 ;)
O widzę,że zrobił się tu także kącik zapoznawczy;] W takim razie moje nudne i powszechne imię to Aśka a juz za kilka mięsiecy będe bardzo stara:/ <czyt. 18> pzdr;]
20 lutego skończyłam 18 :) A jeśli chodzi o imię. Ja znam nawet dużo Nataszek. Co mnie nieco smuci, bo to oznacza, że już przestaje mieć jedno z najmniej popuralnych imion :)))) Ale przynajmniej nie mylą już mnie z Natalią ;)))) Na samej naszej-klasie jest ich mnóstwo (oczywiście Natasz).
"O widzę,że zrobił się tu także kącik zapoznawczy;]" A no jasne, my 'fanki' musimy łączyć siły i trzymać się razem ;)
Wow to widzę, że jestem tu na razie najmłodsza ;) Taa, a zobacz ile Oli ci tam znajdzie... :)
Nie oglądałam jej wysiłków, bo to nie moja muzyka...za to dziś już drugi raz widziałam ją jako zapchajdziurę w programie i skręca mnie...nie mam nic przeciwko niej, ale czy fakt, że ładna dziewczyna, która grała główne skrzypce w "Przebojowej nocy" bo profesjonalnie obciąga laskę Józefowiczowi, musi być teraz w każdej dziurze programowej?
"Przebojową noc" pocięto i puszczają to teraz za każdym razem, gdy mają z jakichś powodów obsuwę w programie. Naprawdę nie ma nic lepszego? Lubię stare piosenki, ale wolę oglądać je w oryginalnym wykonaniu na YT, bo co tu dużo mówić...musicalowe spendy z nieoryginalnymi wykonaniami mają sens tylko na żywo. Gdybym mogła siedzieć wśród publiczności, może odbierałabym to inaczej. Ale oglądać te tanie podróbki często robione pod playback w małym okienku TV (!).....To zwykła, mało odkrywcza i niezabawna chałtura.
Ach, i jeśli mówicie, że od jakiegoś czasu jest moda na nielubienie Nataszy, to część winy leży po stronie publicznej TV.
To piękna dziewczyna, która dobrze się rusza i przeciętnie śpiewa. I wszystko było oki, ale...nawet ja ją kojarzę, choć niewiele interesują mnie niezręczne musicalowe kalki a la Józefowicz...a to oznacza, że jest jej gdzieś za dużo.
No i napewno mnie posłuchają :>
Wkurza mnie to zdzierstwo bo ja PŁACĘ abonament, na dodatek z własnych pieniędzy a nie od mamusi. A tv powtarza to samo fikumiku pod ten sam playback w środku dnia, choć tytuł programu brzmiał "Przebojowa NOC" i widzowie już dawno go olali. Z chęcia bym to to omijała, gdyby informowano mnie o powtórkach, ale z Nataszy zrobiono [już pisałam to] ZAPCHAJDZIURĘ - jak dziś przy skokach narciarskich lub gdy jakiś program/film skończy się wcześniej i trzeba coś wstawić pomiędzy reklamami.
Widzieliście sesję Nataszki i Mateusza jako Najpiękniejszych? Polecam na viva.pl, jeśli chodzi o wywiad to też świetny. Apropos dla mnie oni tworzą śliczną parę ;***** A ty Jordan, spieprzaj z tego forum i nie płać abonamentu jak tak ci to przeszkadza. Pzdr. dla fanów Nati.
No miodzio...dzięki kochanie za radę ;>
Chciałam uzmysłowić wam, czemu Natasza może być nie lubiana. Prawdopodobnie dlatego, że uszami się już niektórym wylewa.
Pomimo tego, że ma tak "uprzejmych" fanów jak Ty, nie zamierzam jej nie lubić. Przypominam jednocześnie dupeńko, że jeśli korzystamy z tv publicznej, to niepłacenie abonamentu wg prawa jest złodziejstwem. Płacenie jest konieczne, by Natasza za każdą powtórkę programu dostawała pieniądzę, więc nie jestem pewna czy ucieszyłaby się bardzo z Twojej rady :)
Przypomnę Ci, że za Twój (i nie tylko) abonament oglądamy sobie powtórki seriali typu 'Klan'. Telewizja publiczna schodzi na psy, skoro zaraz po zakończeniu 'Gwiazdy tańczą na lodzie' puszcza powtórkę całej edycji.
I nie miej do nas pretensji, że powtarzają programy z Nataszą, bo TVP powtarza wszystko i w kółko.
Pozdrawiam.
Kolejny nudny argument typu kupiona piosenka, płacimy za jej kariere, utrzymujemy ją z abonamentu... ludzie to jest chore. TO JEST JEJ PRACA, a praca w telewizji na tym właśnie polega, płacimy jej za to co robi i ta kasa się jej należy! Czemu nie mówisz np. o Dodzie, albo chociażby Kamelu? Mi oni zupełnie nie pasują, ale nie wypisuję u nich na forum takich głupot... zarabiają na tym co robią, niektórym się to podoba, to że mi nie, nie znaczy, że trzeba ich stamtąd wywalić...
Czy nie na tym polega płacenie abonamentu? Kto chce ten płaci, przymusu nie ma... Ja wiem za co płacę, nie wszystko mi się podoba, ale niektórym to pasuje, niech więc mają co chcą...
Mówisz niepłacenie nielegalne? A ściągałaś coś kiedyś z internetu, bo wiesz, to też jest nielegalne ;)
Ja płacę abonament, a właściwie to moja mamusia ;) Jedynymi programami jakie oglądałam w ciągu ostatniego roku w tvp były Przebojowa noc i Złota Sobota... Jakbym nie płaciła tvp nie stać byłoby na żadne porządne programy, ciągle więc powtarzaliby klan, plebanie itp. Dzięki nam tv kupuje prawa do kolejnych serii takich hitów jak CSI, Lost... Są strasznie drogie i nie koniecznie wszystkie biją rekordy popularności (np. CSI), ale nie widziałam jakoś żeby ktokolwiek pisał, że to pożeracze naszego abonamentu.
Ale się rozpisałam... Pozdrowienia dla fanów Nataszki i wszystkich tych którzy również i na jej program płacą abonament ;)
Oj...CSI bije rekordy popularności, ale nie u nas, bo w najlepszej porze puszczają "Przebojową noc" :D...to tak na marginesie...i, NIE, nie ściągam z internetu czegoś, co jest dostępne legalnie, bo wiem, że to kradzież.
O Dodzie nie piszę, bo nie warto - Natasza jest przynajmniej ładna i nie musi chałturzyć.
Tak sobie przeczytałam mój pierwszy post i widzę, że był napisany pod wpływem frustracji - obrażanie fanów Nataszy nie było zaś moim celem...i chyba tego nie zrobiłam, choć z tym czytaniem ze zrozumieniem u ludzi to tak różnie jest. Niby wszystko jest oki, a potem człowiek sprawdza egzaminy gimnazjalistów i nadziwić się nie może, jakie to debilne wnioski potrafi młody człowiek wyciągnąć z jasnego (wydawałoby się) tekstu.
I tak zabawiłam tu zbyt długo...pozdrawiam :)
"Chciałam uzmysłowić wam, czemu Natasza może być nie lubiana. Prawdopodobnie dlatego, że uszami się już niektórym wylewa. "- a, i to jest ten powód???
"Dupeńko"- ojoj, jak mój post musiał ciebie zdenerwować(tylko za to, że radziłam ci spieprzać), że aż zaczęłaś mnie wyzywać(od dup? haha).
"korzystamy z tv publicznej, to niepłacenie abonamentu wg prawa jest złodziejstwem."- "olśniłaś mnie", chodzi o to, że jeżeli tak bardzo przeszkadza ci Natasza to nawet nie płać abonamentu, lub odłącz sobie kablówkę :>>>> A teraz wybacz **peńko( liczę się z tym, że czytają to małe dzieci), ale muszę kończyć.
Nie zaczęłam "się wyzywać", tylko piszę jezykiem, który wydajesz się rozumieć żeby łatwiej było Ci zrozumieć.
Nie wiem dlaczego wykropkowałaś to **peńko skoro wcześniej użyłaś przekleństwa. Zresztą "dzieci" to chyba Ty, więc o co Ci chodzi? Sądzisz, że czytają to jeszcze młodsi?
"Ja wiem za co płacę, nie wszystko mi się podoba, ale niektórym to pasuje, niech więc mają co chcą..."
Święta racja. Jeszcze się taki nie urodził, co by wszystkim dogodził :P
Mamy inne gusta, każdy lubi co innego. Ja na przykład nie interesuję się sportem, ale nie narzekam kiedy wszystko przekładają w tv, po to by pokazać skoki narciarskie czy jakiś mecz.
pozdrowienia
"Nie zaczęłam "się wyzywać", tylko piszę jezykiem, który wydajesz się rozumieć żeby łatwiej było Ci zrozumieć. "- oj, chyba się trochę pogubiłaś z tym "zrozumieć". Co do sensu...nie musisz mówić do mnie prostacko i prymitywnie bym cię mogła zrozumieć. Naprawdę.
"Nie wiem dlaczego wykropkowałaś to **peńko "- bo to nie miało być "dupeńko" :>>>>
" Zresztą "dzieci" to chyba Ty,"- oj nie, mylisz się. Według prawa nie jestem już dzieckiem. Wiem, że prawo to nie dojrzałość psychiczna i emocjonalna, ale ty mojej psychiki nie badałaś, więc pozostajemy przy prawie :>>>>
"Sądzisz, że czytają to jeszcze młodsi? "- Tak. Np. ostatnio znalazłam 10-latka. Cyjanki, pozdrawiam :>>>>> To tak na marginesie. Pzdr. dla Fanów Nataszki :*****