Natasza Urbańska

3,5
4 485 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Natasza Urbańska

Pomysł był świetny, choreografia jak zawsze znakomita, chórek śliczny i sympatyczny, fikający Pawełek dał czadu, a Nataszka... Co tu dużo mówić niesamowita, niepowtarzalna i kochana. Wielkie buziaki dla kochanej Nataszki <3

CristineHolly

<oj, chyba się trochę pogubiłaś z tym "zrozumieć">
Nie doczytałam postu przed wysłaniem, ale od razu domyśliłam się, że właśnie ten fragment podnieci Cię najbardziej.

A jeśli chodzi o Twój wiek, na forum można to ocenić jedynie po stylu pisania. Ja wyceniłam Cię na klasę okołogimnazjalną - skoro się pomyliłam, przepraszam, choć w zasadzie to nie moja wina. Twój styl - twój wiek "domniemany" :>

[wpadłam tu jeszcze raz tylko po to by Ci odpowiedzieć, bo grzeczność tego wymaga...ale nie musisz się zamartwiać...prawdopodobnie nie posiadam Twoich wysublimowanych gustów, więc na innych forach raczej się nie spotkamy i nie będziesz miała okazji stykania się z moimi rażącymi błędami językowymi :>]

Jorjan

Oj ależ się podnieciłam. A swoją drogą, ciekawa jestem ilu jeszcze na FW nazbieram sobie "wrogów". Ty jesteś już chyba piątym. Dlatego staram się unikać nieprzyjemnych kłótni, ale z tobą się nie da, więc:

"<oj, chyba się trochę pogubiłaś z tym "zrozumieć">
Nie doczytałam postu przed wysłaniem, ale od razu domyśliłam się, że właśnie ten fragment podnieci Cię najbardziej. "- to śmieszne co piszesz :>>>>> Twoim zdaniem aż się trzęsę na widok każdej twojej pomyłki, no ale to jest w końcu twoja opinia, która kompletnie mnie nie interesuje. Ale w sumie to gdzie można tak płakać ze śmiechu, jak na twoich wypowiedziach? To pytanie jest oczywiście retoryczne :>>>>>

"A jeśli chodzi o Twój wiek, na forum można to ocenić jedynie po stylu pisania. Ja wyceniłam Cię na klasę okołogimnazjalną - skoro się pomyliłam, przepraszam, choć w zasadzie to nie moja wina. Twój styl - twój wiek "domniemany" :>"- czytałaś gdzieś indziej moje wypowiedzi? Jestem poprostu zmęczona po całym dniu na forum...innej aktorki, za którą nie przepadam. Jeśli chcesz wiedzieć, jednym z tych 10-latków równie dobrze mogłabyś być ty :>>>>

"wpadłam tu jeszcze raz tylko po to by Ci odpowiedzieć, bo grzeczność tego wymaga...ale nie musisz się zamartwiać...prawdopodobnie nie posiadam Twoich wysublimowanych gustów, więc na innych forach raczej się nie spotkamy i nie będziesz miała okazji stykania się z moimi rażącymi błędami językowymi :>]"- mam nadzieję :>>>>>>>>

CristineHolly

Nie czytałam całej 'waszej' rozmowy, tylko początek, i mam taka malutka prośbę, moglabys mnie nie obrażać??, bo ja nie glosowałam na Natasze - dla mnie to dno... kibicowałam Isis bo uważam ze ona ma największe szanse na Eurowizji, mimo iż za nie jestem jej fanką.

XXXXXXXXXXXXXX

Dobra, widzę, że się trochę rozgadałam, niepotrzebnie zresztą. Mam nadzieję, że Jorian tu niewróci. (choć nadzieja, matką głupich)

CristineHolly

Hello ;D

Mam nowy temacik nie wiem czy już widzieliście, ale nasza młodsza koleżanka Zuzia (którą serdecznie pozdrawiam) wpadła na ciekawy pomysł ;) http://natasza-gwiazda-nasza.blog.onet.pl/2,ID299291734,SL299971968,index.html
Zawsze uważałam, że autografy to nic ciekawego... Tak mnie jednak natknęło, że fajnie byłoby mieć taki namacalny, materialny dowód jej istnienia;)

Co mi szkodzi spróbuje ;D

XXXXXXXXXXXXXX

Dobry pomysł! Warto spróbować, tym bardziej, że co to za problem wysłać list:)
pozdrawiam

Allison

Muszę się zastanowić, ale nie wiem czy wytrzymam, bo to strasznie kusząca propozycja ;))) Ciekawe co by napisała "Dla Nataszy z pozdrowieniami od Nataszy" ;))))

CristineHolly

hmm ja nie będe wysyłała ale jak będę w buffo i akurat ją zastane to może wtedy wysępie autografik xD

Poison_Girl

Ty to masz farta, że tam czasem bywasz ;) Ja muszę zadowolić się tym... ;D

XXXXXXXXXXXXXX

nie lubie Urbańskiej ale to przesada żeby wysyłac na Eurowizję kogoś kogo nawet kraj który tego kogos wysyła nie zna.Isis Gee słyszałam tylko w Tańcu z Gwiazdami.z takimi ludźmi to my nigdy nie dojdziemy wysoko^^
czemu nie mogą wysłać na EURO takiej np. COMY ? mają dobre teksty rock albo metal jak widac bo Finach sie rpzyjął to i nasi by tam zaszli wysoko ale ofc Polska woli jakiś zagrniczniaków

XXXXXXXXXXXXXX

Hm...kiedyś się tu wkurzyłam, że ciągle powtarzają do usrania "Przebojową noc" z częściowo playbackową Urbańską. A od kilku dni słucham sobie jej nagrań robionych na żywo (na YT), i jak wcześniej była dla mnie neutralna z nutką lekko irytującą, teraz nawet zaczynam dziewczynę lubić. No proszę, proszę, co to się dzieje ;PPP

Jorjan

Rzeczywiście, co to się dzieje ;P

Z własnego doświadczenie powiem Ci, że im więcej się jej ogląda czy słucha tym bardziej się ją lubi.

nie ma jak to YT ;D