Nicole Kidman

Nicole Mary Kidman

8,2
79 957 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Nicole Kidman

wczoraj zdarzyyło mi sie znów obejrzeć "martwą ciszę". Jedyna refleksja, do jakiej zmusił mnie ten film to myśl, że swój obecny wygląd Kidman zawdzięcza tylko i wyłącznie operacjom plastycznym. Nie ma już mordy o powierzchni 1mx1m i ogromnego nosa. Co?, raptem wszystkie wady jej znikły???

Kaczka_Kamil

nigdy nie miala wielkiego nosa...;/

Bounty

miała w porównaniu do jej dzisiejszego nosa

Kaczka_Kamil

Weź ty nie masz nic lepszego do roboty tylko zastanawiac się kto miał operację? Co podnieciłeś się, że miała operację plastycznę. TAK, MIAŁA i czego jeszcze chcesz. Nikt nigdy tym zabiegom nie przyczył tylko ty wiecznie drzesz mordę.

CristineHolly

Nie, nie drę mordy, nie jestem osobą, która podlega sfrustrowaniu takimi rzeczami jak kolejna operacja kidman, ale nie mówcie później jaka to ona piękna i naturalna bo to g**no prawda.
Poza tym uważam, że nic co związane z kidman nie może nikogo podniecić

Kaczka_Kamil

Nikt nie mówi ze jest w pełni naturalna ;/ tylko się mówi ze jest ładna...bo to prawda.

Ale np. w "Malice" była ładna i naturalna. Nie mówię ze piękna, ale była ładna.

http://republika.pl/blog_em_492015/858397/tr/malice.jpg

Bounty

W "Martwej ciszy" jakoś mi sie niezbyt spodobała...może dlatego ze nie przepadam za tym filmem.

Bounty

zachowujecie się jak głupie nastolatki. co to kogo obchodzi czy miała operację czy nie. ważne jaką jest aktorką i jak ukazuje emocje w filmach.

SatineNic

Virginia-Satine - masz rację ;/ najważniejsze jaki ma talent aktorski, a nie wygląd...

Bounty

gdyby to było (dla niej) najważniejsze to by se operacji nie robiła

Kaczka_Kamil

Zrobiła je dla siebie albo z jakiegoś innego powodu, którego twój mózg nie chce przyjąc. Poza tym, gdyby się nie karmił "kto ile miał operacji" lub innymi kretynizmami to byś o tym nie pisał. A przed zabiegami i tak była piękna.