Pytam, bo mam swoje przemyślenia, a po przestudiowaniu całego forum nie znalazłam u nikogo uwag na ten temat - MOŻE O TAKICH KWESTIACH TU NIE DYSKUTUJECIE...?
Ale dla mnie jest to interesujące. I chciałabym poznać Wasze - większych znawców talentu Nicole - zdanie.
Sama od kilku dni przeszukuje e-net w poszukiwaniu info, wywiadów- nagrań (video, fono) z nią , o niej i filmie Moulen Rouge - którym właśnie na dniach zostałam "ustrzelona", [jak wielu innych przede mną zresztą, jak czytam :)) ].
Z tych kilku dniowych obserwacji mam wrazenie , że Nicole to osoba bardzo kulturalna, kurtuazyjna, na poziomie, z klasą.
Dlaczego? - O aktorach , z którymi gra wypowiada się zawsze bardzo pozytywnie, wymienia zalety; jeśli nie może powiedzieć czegoś dobrego, to milczy. Nie wyciąga brudów, nie zniża się do rywalizacyjnych "gierek"pomiędzy gwiazdami, itp.; nie wypowiada się źle o ex-mężu i całej historii ich małżeństwa i rozstania, rozwód - jak przeczytałam - przebiegł "szybko i kulturalnie", bez uwłaczającego procesowania się o kasę i majątek; ma też poczucie humoru, z uśmiechem i siłą potrafi stawić czoła ciosom, jakie jej życie przyniosło (rozwód, samotność, poronienie- podobno).
Co Wy na to?
Chciałabym poznać Wasze zdanie, jako fanów jej aktorstwa, a przez to z pewnością większych znawców jej osoby ode mnie.
Czekam na opinie i pozdrawiam - Kaśka :)
trudna kwestia bo tak naprawde to nigdy nie poznasz osoby czytając jej wywiady czy przez ogladanie jej filmów.
Wydaje mi się ze żadna gwiazda nie otwiera się an tyle byśmy ją chodz w małym stopniu poznali . To co widzmy to to co nam chcą pokazac to czego nei cha i tak się nie dowiemy mozemy co najwyzej sie tylko domyslać.
Za jedną rzecz bardzo cenię i podziwniam Nicole . To jak zachowała sie po odejsciu Tom do Penelope . Mogła ją zniszczyć i tak przez dłuszy okres Penelope nie pracowała w stanach własnie przez nagonke prasy na nią . Nicole ani słowej jej nie obraziła , nawet gdy poroniła .Ma klasę by nie prać swoich bródów publicznie . Prawdą jest ze wszycy stali po jej stronie i mogła to wykorzystać .
za mało o niej wiemy zeby dyskutowac o jej osobowosci. Mozemy jedynie stwierdzić ze prezentując się na czerwonym dywanie i w televizji pokazuje największą klase i ma niesamowity urok osobisty :) Jest inteligentna to widac... mysle ze nie może być osobiscie jakas złą kobieta, ktoś potrafi zagrac tyle ról i to tak znakomicie napewno ma ciekawe wnętrze...
ps. to zdjęcie jest świetne...