Nicole Kidman

Nicole Mary Kidman

8,2
80 920 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Nicole Kidman

Jak dla mnie to ona jest strasznie plastikowa i wymuskana,twarz cała od botoksu i sztuczna jak u porcelanowej lalki,oczy tez nie najładniejsze,a włosy ufarbowane na mdły blond,uh....Nie wiem co w niej takiego pięknego...

Śliczna aryjska uroda.

Ona jest elegancka, krucha, stylowa, porcelanowa...po prostu PIĘKNA.
Błękit oczu, mlecznobiała cera, blond włosy i wysoka, smukła sylewtka. Ja zawsze chciałam taka być. Niestety jestem zielonooką brunetką :(
Ty pewnie wolisz takie sztuczne, pospolite Jessici Alby.
Ale Twoja sprawa. Twój gust i Twoje zdanie :)
Pozdrawiam :)

Stacy

Ja mam właśnie taki typ urody jak Nicole. A zielone oczy są sliczne :))
Nicole można porównac do pięknego posągu, założyciel tematu najwyraźniej nie wie co do znaczy byc sztucznym.

CristineHolly

O widzę, że świetnie się rozumiemy :) Zazdroszczę Ci w takim razie porcelanowej skóry i błękitnych oczu :) Noo wiem, zielone oczy są nawet ładne ;) Heh
Pozdrawiam serdecznie :)

użytkownik usunięty
Stacy

Do Chanel -i tu się mylisz skarbie :) Ja lubię osoby o niespotykanej,szlachetnej urodzie jak i tzw.oryginalnej.Uważam za piękne np:Helenę Bonham Carter,Laetitię Castę,Marion cotillard,Rose McGowan czy Nataschę McElhone.Mam prawo nie uważać Nicole za piękną i takie jest moje zdanie.A co do Jessici Alby,to nie jestem fanką jej urody,też uważam,m że to jeszcze jedna plastikowa laleczka made in Holywood,bez wdzięku i wyrazu.To tyle :)

Rose McGowan jak najbardziej, ale Helena? Cóż...też na swój sposób jest ładna i oryginalna. Ale Nicole to na pewno posiada szlachetną urodę.
Ale czy ja Ci zabraniam tak mówić? Napisałam że Twoja sprawa i tyle. Ja sie nie wtrącam, tylko się dziwie jak Kidman można uznać za brzydką ;) ale widocznie można

Widzę, że bardziej podobają ci się kobiety o raczej ostrych rysach twarzy. Nic dziwnego, że mamy zupełnie inny gust.

Jak to? Ona plastikowa?! Plastikowa to jest Jessica Alba i.. nie wiem no kto jeszcze ale nie Nicole! ja rozumiem własne zdanie... ale... Nicole lubie właśne za tą nietypową urode, która jest symolem piękna i niepowtarzalności! Jak dla mnie.
Pozdrawiam.

lyra18

A ja uważam ze Nicole jest piękna. Ma taką chłodną, i jednocześnie delikatną urodę. Bardzo oryginaqlną ;) Ale szczerze, to Alba tez nie jest brzydka, uwazam ze jest ładną gwiazdką hollywood.

Te aktorki które wymienił założyciel też nie sa brzydkie (najbardziej lubię helenę), ale właśie one mają bardzo wyrażniste rysy, jak ktoś juz wcześniej wspomniał ;)

Jezeli chodzi o mnie to ja mam jasne blond włosy, karnacje-zwykłą, nie porcelanową, po prstu normalną, niebiesko-zielone oczy i dosyć ciemne usta...i niestety dziurke w brodzie. Ale najbardziej to lubię swoje policzki ;) podobne do nicole, gdy się uśmiecham tez robią mi sie takie "byłeczki". No i jestem bardzo wysoka (176cm)

Pozdrawiam -- Chanel i znów się spotykamy ;) Ps. Zielone oczy sa sliczne !!!

Bounty

Nicole jest piękna. Aż promieniuje od niej klasa i uroda. Jest jak brylant. Co prawda bardziej podobała mi się ze swoim naturalnym, rudym kolorem włosów, ale jako blondynka też świetnie się prezentuje. Jedna z najpiękniejszych kobiet na świecie. Która wcale nie musi mieć C w biuście i 90 w biodrach, żeby być uznawana za ideał.

flexia

Właśnie !! Zgadzam sie w 100% ;) <za krótki><za krótki><za krótki>

Bounty

Ja też się zgadzam!

Stacy

jest brzydka wygląda jak wybryk natury .... co to ma być w ogóle jakiś grzyb na gębie .... co do zdjęcia to niech lepiej kupi paste z fluorem jak ktoś nie wie o co chodzi to niech sie domyśla ...........
aktorka z niej taka że aż mi DVD wysiada jak z nią film oglądam .... wygląda jak marsjanka z jowisza ...

Vivienne

Zgadzam sie z Vivienne, tyle że mi odtwarzacz dvd wogle z nią filmów nie chce odtwarzać. Czasami zastanawiam sie jak byłoby wspaniale jakby Kidman nie wyjeżdżała z tej swojej Australii albo jakby sie wcale nie urodziła.

Swoją drogą to jak myślicie ile Kidman miała operacji plastycznych??? Ja przeglądając zdjęcia naliczyłem chyba z milion, a to prawie tyle co Cher.

Kaczka_Kamil

Mam wrażenie, że dwie ostatnie wypowiedzi zostały napisane przez zwykłych niewychowanych idiotów i tak
chyba jest naprawdę (bez obrazy). Mi np. DVD nie chce odtwarzać filmów z Kajol. Dziwne...
Myślę, że lepiej by było gdybyście wy tutaj nie w chodzili i palmnęli tych niezgrabnych komentów, gdzie brak
KULTURY i UZASADSNIENIA. Jeżeli chcecie w jakiś kulturalny sposób wyrazić o niej swoje zdanie to proszę
bardzo, tylko się dziwię czemu te wypowiedzi były napisane w sposób bezczelny i obraźliwy.
Radzę Drodzy użytkownicy popracować nad gramatyką, kulturą i sposobem wyrażania własnego zdania na
dany temat.

PS Nie sądzę żeby Kidman miała tyle operacji co Cher. Ale w Hollywood to chyba normalne, że gwiazdy
fundują sobie operacji...no chyba, że im zabronicie :D
A Nicole w przeciwieństwie do Cher ma klasę i styl więc to jednak nie jest zbyt udane i trafne porównanie :)

Aha: Kaczka_Kamil gratuluję. 1 pkt. dla Meryl...ale w końcu Twój gust .

Stacy

Ten 1 pkt. to było tak dla jaj, żeby dla Meryl obniżyć pozycję w top100ludzie i wnerwić moją siostrę, która jest jej wielką fanką. Dzięki za przypomnienie, zmieniam punktacje na 10, bo tak naprawdę na tyle zasługuje.
Taka mała dygresja a propos twojego komentarza. Otóż póki co nie znalazłem bezczelnego, ani obraźliwego komentarza na tym forum. Ale cóż jeśli bierzesz to wszystko do siebie, to sorry. A jeśli chodzi o to czy by sie Kidman za coś takiego obraziła, to wątpię. Ona na takich przeciętnych ludzi jak my patrzy z góry... Niektóre 'gwiazdy' mają taką mentalność, że zachowują się jakby były the best, a nie zapominajmy, że Kidman nigdy nie był the best i zapewne nigdy nie będzie.
Pozdro dla Vivienne

Kaczka_Kamil

jeżeli tak nie lubisz kidman, to po co oglądasz z nią filmy ? Ja akurat sie cieszę ze urodziła sie taka aktorka jak Kidman.
Jeśli chodzi o operacje plastyczne, to tez czytałam ze zrobiła sobie 1 lub 2 - chyba ust i nosa, ale to nic takiego nadzwyczajnego, bo połowa tych piękności z hollywood było u chirurga. I skąd wiesz ze patrzy na przeciętnych ludzi z góry ? Wątpie ze ją poznałeś...
Ja uważam ze ma klasę i styl ;)

PS. A skoro Streep zasługuje na najlepszą ocenę, czyli 10 to czemu chciałeś obniżyc jej pozycję w top100 ludzie ?

pozdro dla Chanel ;*;*;*

Bounty

Niektórych nie można zrozumieć. Inni mają taki gust, a inni mają jeszcze inny ;P
Pozdro dla Tyśki :)

Stacy

Każdą osobę można zrozumieć, ale nie każdy to ptrafi, ty chyba nie potrafisz

Kaczka_Kamil

odrazu napiszę ze ja nikogo nie chcę obrazić czy coś, po prostu napisałam to co myśle ;)

Bounty

Ja Cię akurat rozumiem Kaczko...mnie też zjechali, kiedy coś napisałam niemiłego (ale prawdziwego) na temat
Hilary Duff. Ale Nicole to nie to samo co Hilary.

Stacy

Często, zanim coś 'obraźliwego' o kimś napiszę na forum, zastanawiam się, czy udało mis sie w życiu osiągnąć coś więcej. W tym wypadku niewątpliwie nie, ale szczerze mówiąc mnie takie osiągnięcia jakie ma Kidman nie interesują.

Kaczka_Kamil

Och, to po co się wysilasz?! Dajmy sobie z tym spokój! Nam się podoba, a Wam nie. Każdy ma inny gust. Jak to
mówią: Nikt się jeszcze nie urodził na ziemii, co by wszystkich zadowolił. (Przepraszam jeśli poprzekręcałam,
ale jakoś tak szło)

Vivienne

"marsjanka z jowisza"-sorry, ja z retynami raczej nie wdaję się w rozmowe, więc radzę już nie odpisywac tym dwóm żałosnym komórkom.

moim zdaniem Nicole jest piękną kobietą :)

sarah496

Kaczka możesz nie lubić Kidman, okey, nie to co ładne, ale co się komu podoba(czy jakoś tak), ale przyznasz chyba że dużo osiągneła...jest światowej sławy aktorka, za role bierze kilkanaście milionów dolarów, ma wiele cennych nagród, zawsze znajduje się w rankinkach najładniejszych, najbardziej stylkowych, najpopularniejszych, najbogatrzych itp. kobiet świata...no więc jakiś osiągnięcia ma, oceniając obiektywnie ;)

Troche można pozazdrościć ;)

Bounty

ja póki co widziałem tylko jeden ranking, w którym ją uwzględnili, nawet była na 1. miejscu. To był ranking najbardziej przepłacanych aktorów świata.

Kaczka_Kamil

"Zaszokowałeś mnie tą przepłaconą informacją"...

CristineHolly

możesz mi powiedzieć jaki sens ma twój komentarz '"Zaszokowałeś mnie tą przepłaconą informacją"...' ???
Ja nie widze w nim sensu żadnego. Jeśli miał to być sarkazm to coś ci nie wyszło.
Szczerze mówiąc, jest jeden film z Kidman taki nawet-nawet. Chodzi mi o film Inni. Nie jest to wspaniały film ani świetna rola Kidman, ale lubie wymianę zdań między Kidman a jej filmową córką:
Kidman: Nie pójdziecie na wojne.
Córka : Wogle nigdzie nie pójdziemy!
to było śmieszne

Kaczka_Kamil

http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=8562 -2002 rok

http://relaz.pl/ploter,najpiekniejsi-ludzie-swiata,6090 -2007

http://film.onet.pl/O,9959,708114,plotki.html -2003

http://www.filmweb.pl/Pitt+i+Jolie+najbardziej+wp%C5%82ywow%C4%85+par%C4%85+Holl ywood,News,id=40976

No to kilka rankingów, ale tylko kilka bo nie chce mi się szukać. pozdro ;)

Bounty

to tylko kilka, bo więcej nie ma. Ale jak na Kidman to i tak wyczyn godny Nobla

Kaczka_Kamil

Przynudzasz, gdyby chciało mi się szukac to znalazłabym ich mnóstwo. Ale nie chce mi się nic udowadniac tobie, matołku, bo mnie takie pierdoły nie satysfakcjonują...jak ciebie.
PS.Moje komentarze mają na pewno większy sens, niż twoje, że odtwarzacz nie chce ci z Nicole filmów przyjomowac. Takie idiotyczne, że aż plakac się chce...

CristineHolly

odpowiedziałbym ci coś , ale brak mi słów i czasu na takich rzalowych ludzi jak ty

Kaczka_Kamil

A czemuż to Kidman ci aż tak przeszkadza? Nawet jeśli nie jest w twoim guście, to są pewne ustalone kanony piękna które trzeba uznawać. Ona w swojej twarzy nie ma żadnej wady, która mogłaby odstraszać. Owszem, nie ma jakiejś oryginalnej i super wyrazistej urody, wręcz przeciwnie. Ma posągową, idealną twarz. Można ją nazwać współczesną Afrodytą.
Aktorką jest świetną, nie trzeba się tu długo zastanawiać. Wystarczy obejrzeć Moulin Rouge, Oczy Szeroko Zamknięte, Dogville, Wzgórze Nadzei, Innych itd.
Nicole postawiła wszystko na jedną kartę, zaryzykowała całą swoją przyszłość. No i wygrała. I nie sądzę, żeby zrobiła ci jakąs krzywdę, żeby mówić jaki to byłby wspaniały świat gdyby się nie urodziła

Pozdrawiam

flexia

Zgadzam się z fexią (sorka jak przekręciłam) ;)))

Kaczko - w rankingu 50 najpiękniejszych gwiazd według people była chyba z 5 razy. Jako najlepiej ubrana aktorka, prawie zawsze jest w czołówce,
najbardziej wpływowych ludzi - była może tez z 5 razy...tych rankingów jest wiele wiele więcej...wystarczy poszukać...

Kaczka_Kamil

No wlaśnie, nie trac czasu i nie odpisuj, a oszczędzisz nam tych beznadziejnych wypowiedzi.

PS."Rzałowy"????? Co to niby ma byc?? :>>>>

CristineHolly

No i jeszcze chce dodać do twojego wcześniejszego komentarza ze "na kidman to i tak wielki wyczyn"(czy coś w tym stylu), to ona ma ok 42 nagród w tym oscara...i przyznali jej te nagrody ludzie, którzy lepiej się znają na kinie i aktorstwie od nas....
2007

2006
nagroda-Złota malina - za "Czarownica

2005
nagroda- Chairman's Award at the Palm Springs
nominacja- Golden Globe Award- za "Birth"
nominacja- London Film Critics Award- za "Birth"
nominacja- Saturn Award- za "Birth"

2004
nagroda- Award from the EIF's Women's Cancer Research Fund for Cancer Charity work
nagroda- Citizen of the World
nominacja- Golden Globe Award- za "Wzrórze nadziei"
nominacja- London Film Critic Award- za "Wzrórze nadziei"
nominacja- Broadcast Film Critic Award- za "Wzrórze nadziei"
nominacja- Empire (UK) Award- za "Wzrórze nadziei"
nominacja- Las Vegas Film Critics Society Awards- za "Wzrórze nadziei"
nominacja- Bodil Award- za "Dogville"
nominacja- Australijka roku

2003
nagroda- Hollywood Walk
nagroda- Golden Globe Award- za "Godziny"
nagroda- BAFTA Award- za "Godziny"
nagroda- Academy Award (oscar)- za "Godziny"
nagroda- złoty niedzwiedz- za "Godziny"
nominacja- Chicago Film Critics Association Award- za "Godziny"
nominacja- Golden Satellite Award- za "Godziny"
nominacja- Screen Actors Guild- za "Godziny"
nominacja- Cannes-za "Dogville"

2002
nagroda- Academy of Science Fiction, Fantasy & Horror Films- za "Inni"
nagroda- Bubakar Award- za "Inni"
nagroda- Bubakar Award- za "Moulin Rouge!"
nagroda- Empire Award- za "Moulin Rouge!"
nagroda- Golden Globe Award- za "Moulin Rouge!"
nagroda- Golden Satellite Award- za "Moulin Rouge!"
nagroda- Kansas City Film Critics Award- za"Inni"
nagroda- Las Vegas Film Critics Society Awards- za "Godziny"
nagroda- London Film Critics Circle Award- aktorka roku
nagroda- MTV Movie Award- za "Moulin Rouge!"
nagroda- MTV Movie Award- najlepsza skwancja muzyczna (z Ewan McGregor)
nagroda- Showest Decade of Achievement Award- aktorka roku
nagroda- Saturn Award- za "Inni"
nominacja- Academy Award- za "Moulin Rouge!"
nominacja- BAFTA Award- za "Inni"
nominacja- Broadcast Film Critics Award- za "Moulin Rouge!"
nominacja- CEC Award- za"Inni"
nominacja- Cinemarati Award- za"Inni"
nominacja- The Critics Circle Film Award- za"Inni" i "Moulin Rouge!"
nominacja- Empire Award- za"Inni"
nominacja- Golden Globe Award- za"Inni"
nominacja- Golden Satellite Award- za"Inni"
nominacja- Goya- za "Inni"
nominacja- Las Vegas Film Critics Sierra Award- za "Moulin Rouge!"
nominacja- MTV Movie Award- najlepszy pocałunek(Ewan McGregor)
nominacja- Online Film Critics Society Award- za "Inni"
nominacja- Phoenix Film Critics Award- za "Inni"
nominacja- Screen Actors Guild- za "Moulin Rouge!"

2001
nagroda- Hollywood Film Festival- aktorka roku
nagroda- Internet Movie Award- za "Inni"
nagroda- E! - Entertainer- aktorka roku
nominacja- Australian Film Institute- za "Moulin Rouge!"
nominacja- Australian Film Critics Award- za "Moulin Rouge!"
nominacja- rec.arts.movies Award- za"Inni"
nominacja- rec.arts.movies Award- za "Moulin Rouge!"
nominacja- Online Academy Award- za "Moulin Rouge!"
nominacja- Online Academy Award - za"Inni"

2000
nagroda- Blockbuster Entertainment Award- za "oczy szeroko zamkniete"
nominacja- Golden Satellite Award- za "oczy szeroko zamkniete"

1999
nominacja- The Laurence Olivier Awards- za "The Blue Room"
nominacja- Bubakar Award- za "oczy szeroko zamkniete"
nominacja- Online Academy Award- za "oczy szeroko zamkniete"

1998
nagroda- Evening Standard Theatre Award- za "The Blue Room"
nominaja- Blockbuster Entertainment Award- za "The Peacemaker"

1996
nagroda- Broadcast Film Critics Award- "za wszelka cene"
nagroda- SEFCA Award- "za wszelka cene"
nagroda- Golden Globe Award- "za wszelka cene"
nagroda- London Critics Circle Awards- "za wszelka cene"
nagroda- Empire UK Awards- "za wszelka cene"
nominacja- American Comedy Awards- "za wszelka cene"
nominacja- British Academy Awards (BAFTA)- "za wszelka cene"
nominacja- MTV Movie Awards- "za wszelka cene"

1995
nagroda- Blockbuster Entertaiment Award Favourite- za "Batman Forever"
nagroda- Seatlle International Film Festiwal- za "Za wszelka cene"
nagroda- Boston Society of Film Critics Award- za "Za wszelka cene"
nagroda- National Film Critics Association Award- za "za wszelka cene"
nominacja- Bubakur Award- "za wszelką cene"
nominacja- Rammy Award- "za wszelką cene"
nominacja- Chlotrudis Award- "za wszelką cene"

1993
nominacja- MTV Movie Award

1992
nagroda-ShoWest Award- gwiazda przyszłosci
nominacja- Golden Globe- za rolę w filmie "Billy Bathgate"

1990
nagroda- TV WEEK Logie Awards- najpopularniejsza aktorka TV za miniserial "Bangkok Hilton"
nagroda- TV WEEK Logie Awards- za wybitną rolę w "Bangkok Hilton"

1989
nagroda- Variety Awards- najlepsza aktorka
nagroda- Australian Film Institute- za dramat TV "Bangkok Hilton"
nominacja- Australian Film Institute- za "Emerald City"

1988
nagroda- australijska nagroda filmowa - za ,Vietnam"
nagroda- najlepsza aktorka telewizyjna - za ,vietnam"
nominacja-Sydney theatre critics - za Steel Magnolias

;)pozdrawiam ;)

Bounty

Wow, żeś się postarała gratuluję i pozdrawiam.

CristineHolly

A zapomniał, dodaję Tyśkę i Chanel do ul.

CristineHolly

2006
nagroda-Złota malina - za "Czarownica

tylko jedna? wow, to już nawet Al Pacino ma ich więcej...

flexia

Ach dziękuję również dodaję :)

Stacy

Powinniście podziękować dla Vivienne za to że napisała jako pierwsza całą prawdę o Kidman. Dzięki temu temat sie rozwinął a Wifaja, czy jakoś dodał Was do ulubionych.
Wracając do tematu o Kidman, to powiem Wam że jest mi was szczerze rzal, jeżeli lubicie Kidman za to ile wygrała nagród i rankingów. Byście sie wstydzili. Ja uwielbiam Michelle Pfeiffer, jednak mało mnie interesuje ile dostała nagród bo nie to ma dla mnie znaczenie, a wartość Jej osoby.
Kidman jest żałosna, moja siostra mi mówiła, że po "Godzinach" na różnych wywiadach z Meryl i z nią i z Moore, Kidman lizała dupę dla Meryl... Druga Edzia Górniak, która w JOŚ lizała dupę dla Pani Grażyny Szapołowskiej. Rzal mi takich ludzi, ale nie każdy może być normalny. Musiała sie urodzić taka np. Kidman, żeby był na ziemi ktoś niezbyt zdrowy psychicznie.
Wiecie co różni Kidman od innych aktorek np. Michelle? Otóż pozostałe aktorki nie są w stanie zrobić wszystkiego, żeby sie ludziom podobać i lepiej wyglądać. Natomiast Kidman zrobiła se nawet milion operacji plastycznych żeby wyglądać 'super, a i tak nie widać efektu.

Kaczka_Kamil

Dobra....wiec tak, ja tak to czytam i mnie po prostu skręca =/ Oczywiscie nie kazdy musi kochac Nicole ale powiedz mi koleś czy ty masz jakis problem?! Jak mozesz pisac ze ona robi wszystko zeby sie podobac ludziom, skoro jej nie lubisz to nie powinno Cie to intresowac wiec skad mozesz wiedziec jaka ona jest....Ja ogladalam baaaaardzo duzo wywiadow z nia i moge Ci spokojnie powiedziec ze jest zupelnie inna niz myslisz.Ona wlasnie zupełym przeciwienstwem tego co ty piszesz, jest wlasnie normalna ma genialne poczucie humoru i duzo do powiedzenia.Myśle ze malo ja obchodzi to co kto o niej mysli, robi to co kocha i tyle....Poza tym ma dobre serducho a to jest najwazniejsze =)
Pozdrawiam.=*

olshia9

Na samym wstępie powiem ze niestety chyba rozmawiam z jakimś 11-latkiem.
Mi zal takich ludzi którzy piszą zal przez rz ;P

Jak jej nie lubisz, to nie oglądaj z nią filmów...ja np. nie lubię jackie chana i gówno mnie obchodzi ile miał operacji, jak się wypowiada w wywiadach itp...

A co do Michelle to tez ją baaardzo lubię, prawie tak samo jak Nicole(albo tak samo) i chciałabym zeby dostała oscara, bo jej się należy...I dla twojej wiadomości, w jednym z wywiadów przyznała, ze ma pomysł, by poddać się zabiegowi...i wyznała ze bardzo jej zależy na dobrym wyglądzie. Jeśli komuś się nie podoba nos czy policzek, to niech go sobie zreperuje, ale trzba brać pod uwagę, ze zdarzają się pomyłki ;P - coś takiego powiedziała ;) i ja się z nią zgadzam ;P

My się nie znamy na aktorstwie, jak krytycy filmowi i teatralni, którzy przyznają te nagrody...i dla kidman tez wiele przyznali, bo jest świetną aktorką...a ze ty uważasz, ze nie ma talentu-trudno...

Vinaya:Ja też dodaję do ulubionych ;PP

Kaczka_Kamil

Nie no wiecie, ja już nawet nie wspomnę o tym "RZalu" (o zgrozo), bo praktycznie to skreśla tę kaczkę już na wstępie, że nie napomknę o jakiejkolwiek normalnej konwersacjii. Ale co tam, lubię nieraz popatrzec jak próbują się ratowac inteligentni inaczej.

Mogłabym też nie wspominac o tym, że mimo iż masz znaczek jak byk to wziąłeś mnie za faceta, no ale nie mogłam nie zrobic po raz kolejny z ciebie kretyna nie pisząc również, że albo masz problem z mózgiem nie mogąc zapamiętac paru literek, albo masz już tak przeze mnie zszargane nerwy ,kaczuszko, że zacząłeś mnie specjalnie w bezczelny sposob ignorowac.

A fakt faktem dziwne jest to, że "żałosna" piszesz przez "ż", a "żal" prze "rz', pewnie nie wiesz, że jedno z drugim ma wiele wspólnego.

AKTORA SIĘ CENI, (chłopaczku) za jego nagrody i gre aktorską...

Nie zamierzam się z Nicole zaprzyjaźnic, wiec wartosc jej osoby obchodzi mnie tyle ile twoje żałosne zdanie na jej temat.

A lizanie dupy zostaw sobie, bo coś mi się wydaję, że to tobie wychodzi najlepiej skoro na ten temat tyle wiesz...

Pozdrawiam normalnych ludzi :***

CristineHolly

tak.....no wiecie to sie nazywa niski poziom kultury...żalosne <zalamka>
Pozdrawiam ludzi o wyższym poziomie kultury =P =*

olshia9

...sorrki "na" wyższym poziomie =P

olshia9

odezwał sie, kurwa, miernik 'poziomu kultury'- jakby wogle coś takiego było.
'poziom' to może być inteligencji, w czym przerastam was stokrotnie

Kaczka_Kamil

Brawo kaczko!!! "Kurwa" to chyba jedyne słowo które gładko
przechodzi ci przez gardło. Apropos, że KURWA piszę się przez "u" to wiesz...szczere gratulację. Nie wiem, więc czy przerastasz mnie w tej swojej "inteligencji" :>>>

PS. A tak wogóle to wątpie, że to było skierowane do ciebie...

CristineHolly

o_O jak miło. Myślisz że mówiąc do mnie, że lizanie dupy to moje zajęcie osiągniesz cokolwiek??? Szczeże wątpię. Daruj sobie i nie trać czasu bo mnie twoje- równie jak moje 'żałosne'- zdanie gówno obchodzi
Przeczytaj sobie książkę Zofii Kucówny "Zatrzymać czas", może chociaż to nauczy cie właściwego podejścia do życia i do ludzi z którymi rozmawiasz przez internet.
Ja cie nie obraziłem w niczym, więc ty mnie też nie obrażaj.
Nie mam ani czasu ani ochoty, żeby sie z tobą kłócić, więc na ciętą ripostę nie licz.
Pozdrawiam ludzi z Mazur i z Karpacza :D