Nicole Kidman

Nicole Mary Kidman

8,2
83 327 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Nicole Kidman

nic dodać nic ujac poprostu jej nieznosze jest beznadziejną aktorką i tyle a jak to pisze Bartosz Żurawiecki "...nie warto iśc na ten film bo gra w nim NIcole Kidman"

gazdus_2

Zgadzam się z Tobą. Też nie znosze Nicole. Cieszę się, ze na tym forum nie jestem sama.

Nathalie

DOKŁADNIE!!! Ona mnie tak wkurza, samą swoją osobą:P ale i wyglądem i w ogóle jej nie lubię. Wybierałam się na film "czarownica" ale gdy zobaczylam kto gra glowna role, jakos mi sie odechcialo...:/

Miyu67

Jeżeli wszyscy tak twierdzicie to znaczy że nie znacie się na prawdziwym aktorstwie. Jeżeli nicole była by taka beznadziejna ja twierdzicie nie dostawała by tak dużo propozycji filmowych i nie dostałaby ZASŁUŻONEGO Oscara którego zdobyła dzięki cięzkiej pracy.

gazdus_2

sam Jesteś beznadziejna nie znacie się na prawdziwym talencie
a NICole kIdMAN mA tALEN

Katherine

Co za głupoty wypisują te zawistne panienki ? Wejdźcie sobie na stronę Bravo.pl i tam piszcie takie bzdury, gdyby nie miała talentu to by nie miała na koncie 2 nominacji do Oscara i statuetki za genialną rolę w "Godzinach". Powoływanie się na zdanie jakiegoś zakompleksionego pseudokrytyka uważam za tak samo zabawne jak wasze niepoparte argumentami zarzuty.

quentin10

ja tam lubie nicol kidman i mysle ze to najwiekszy talent holywood do magdy 17 :teraz jush wiesz jak to jest kiedy bluzga sie gwizdy ktorych sie lubi :):):) to najlepszy moment zeby roztrzygnac spor i zawrzec pokoj :):):) zgoda :):):) pozdro :):):)

Lily

Myślę, że w ostatnich latach jej poziom aktorski znacznie się polepszył - jej role w "Moulin Rouge" oraz w "Godzinach" to chyba potwierdzają.

gazdus_2

właśnie widzać jak sie znacie na aktorstwie, skoro uważacie ze nicole kidman jest beznadziejną aktorką. i co myslicie ze jestescie wielkimi znawcami???? to wy jestescie beznadziejni.

Justyna

Czemu mój post ma późniejszy czas niż poprzedniczki ? Ciekawe.

gazdus_2

zadna rola Kidman nie wywarła na mnie zachwytu tyle słyszałem jaka jest niesamowita w "Wzgórzu nadzieji" a była tylko tłem Lowa i Zellweger

gazdus_2

Ty chyba nigdy nie widziałeś beznadziejnej aktorki!! =