Nicole Kidman

Nicole Mary Kidman

8,2
83 327 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Nicole Kidman

Hej nie pogrążajcie się! Nie wiem dlaczego Nicole Kidman jest tak nisko? Hudgnes, Duff itp. są wyżej od niej, a to już przegięcie! Więc całym sercem proszę dajcie Nicole 10. Może to głupi pomysł, ale proszę, zwracam się głównie do fanów. Ci co jej nie lubią to trudno, mogą dać jej przynajmniej! 7 lub 8. Ale proszę ! Daję z całym sentymentem 10. A jeśli uważacie, że to głupi pomysł... to przykro mi, ale innego wyjścia nie widzę.

Stacy

dałam 10 już dawno :))
uwielbiam Nicole < 33 xD

Kay94

Dzięki za poparcie, ale jakieś niedorozwoje muszą dawać jej 1. skoro jest na tak niskim miejscu.

Stacy

fani młodych gwiazdek Disneya (bez obrazy oczywiście)

Kay94

nicole kidman to jedna z najgorszych aktorek na świecie, ale jest ładna wiec dam jej 1 ok?

Bidet

Ja tez dałam jej dawno 10 ! chociąz oceniam ja na 100!!!
Ona jest cudowna,utalentowana i śliczna !

Stacy

Ja tez dawno juz dałam jej 10!!!Uwielbiam Nicole jest niesamowita!!!=D

olshia9

no wczoraj była już na 95 miejscu i miałem nadzieję że tendencja wzrostowa się utrzyma,ale jak jest to widzimy.Jest jeszcze inna możliwośc można dawać 1 wszystkim aktorom przed Nicole,chodz może się to obrucić przeciwko niej niestety

fanatyk9

właśnie zauważyłem że bridek czy jakoś tak oddał tylko jeden jedyny głos i jest to właśnie 1 dla NIcol ale nie ma się co dziwić przecierz słucha czarnego rapu frajer

fanatyk9

ten bidet to pewnie jakaś nastolatka podająca sie za faceta, co raz więcej dziewczyn tak postępuje, nie wierze żeby facet dał Nicole 1...

Moon_bw

:-)

Stacy

Zdesperowane nastolatki zwyczajnie jej zazdroszczą...i tyle!=P

olshia9

I znów ten sam scenariusz jedynej imprezy która mnie nie nudzi-ja ,10 browarów ,kabanosy z musztardą ,dobre cygaro i NICOL KIDMAN przez całą noc.CZY KIEDYKOLWIEK DANE MI BEDZIE CIE SPOTKAC UKOCHANA

fanatyk9

no jeszcze dobra kreska by sie przydała ale lipa narazie na mieście .może jutro

fanatyk9

Nicol,boska Nicol.Dlaczego mieszkasz gdzies na koncu swiata nie wiedzac o moim istnieniu-
Dlaczego jestes dwa razy starsza i milion razy bogatsza ode mnie kochanie

fanatyk9

o kurwa,przepraszam za powyzsze posty ale bylem bardzo pijany.Ogladalem przed chwila wiele razy z zrzedu scene na peronie z z godzin i uzynalem ze jest to bez konkurencyjnie najlepiej zagrana scena kobieca jaka kiedzkolwiek widzialem(widzialem wiekszosc najwazniejszych filmow w dziejach wiec uwazam ta scene za najlepsza w historii kina),to niewiarygodne ale gdy Virginia mowi
Iam daing in this town

zawsze mam szklanki w oczach

a nie jestem byle wymoczkiem

ona jest niesamowita

fanatyk9

E.. nic nie szkodzi, wracajmy do tematu ;)

Stacy

DO GóRY Nicol ,pnij się do góry aż na szczyt.tak dalej

fanatyk9

spada.......jest już na 95 ........cholerka

Stacy

a dam jej 10 :) w sumie nie za bardzo jej lubię, ale ma talent kobieta i to widać w filmach, w których gra.

Stacy

Słuchaj ona po prostu jest przestarzała a teraz pną się wyżej te gwiazdeczki po operacjach plastycznych.

Zosia10

stara ale jara :-)

Stacy

no co się dzieje .żeby po za pierszą dwusetke wypadła to już się w pale nie mieści