Hej nie pogrążajcie się! Nie wiem dlaczego Nicole Kidman jest tak nisko? Hudgnes, Duff itp. są wyżej od niej, a to już przegięcie! Więc całym sercem proszę dajcie Nicole 10. Może to głupi pomysł, ale proszę, zwracam się głównie do fanów. Ci co jej nie lubią to trudno, mogą dać jej przynajmniej! 7 lub 8. Ale proszę ! Daję z całym sentymentem 10. A jeśli uważacie, że to głupi pomysł... to przykro mi, ale innego wyjścia nie widzę.
no wczoraj była już na 95 miejscu i miałem nadzieję że tendencja wzrostowa się utrzyma,ale jak jest to widzimy.Jest jeszcze inna możliwośc można dawać 1 wszystkim aktorom przed Nicole,chodz może się to obrucić przeciwko niej niestety
właśnie zauważyłem że bridek czy jakoś tak oddał tylko jeden jedyny głos i jest to właśnie 1 dla NIcol ale nie ma się co dziwić przecierz słucha czarnego rapu frajer
ten bidet to pewnie jakaś nastolatka podająca sie za faceta, co raz więcej dziewczyn tak postępuje, nie wierze żeby facet dał Nicole 1...
I znów ten sam scenariusz jedynej imprezy która mnie nie nudzi-ja ,10 browarów ,kabanosy z musztardą ,dobre cygaro i NICOL KIDMAN przez całą noc.CZY KIEDYKOLWIEK DANE MI BEDZIE CIE SPOTKAC UKOCHANA
Nicol,boska Nicol.Dlaczego mieszkasz gdzies na koncu swiata nie wiedzac o moim istnieniu-
Dlaczego jestes dwa razy starsza i milion razy bogatsza ode mnie kochanie
o kurwa,przepraszam za powyzsze posty ale bylem bardzo pijany.Ogladalem przed chwila wiele razy z zrzedu scene na peronie z z godzin i uzynalem ze jest to bez konkurencyjnie najlepiej zagrana scena kobieca jaka kiedzkolwiek widzialem(widzialem wiekszosc najwazniejszych filmow w dziejach wiec uwazam ta scene za najlepsza w historii kina),to niewiarygodne ale gdy Virginia mowi
Iam daing in this town
zawsze mam szklanki w oczach
a nie jestem byle wymoczkiem
ona jest niesamowita
a dam jej 10 :) w sumie nie za bardzo jej lubię, ale ma talent kobieta i to widać w filmach, w których gra.
Słuchaj ona po prostu jest przestarzała a teraz pną się wyżej te gwiazdeczki po operacjach plastycznych.