Proszę o pomoc ludziska. Średnio rozumiałam o co wszystkim chodzi z ta Nicole, że niby taka piękna i utalentowana, ale po obejrzeniu moulin rouge zrozumiałam. Geniusz stylu i polotu w najczystszym wydaniu. Po prostu magnetyczna.
Chciałabym zobaczyć więcej filmów z jej udziałem i tu moja prośba: napiszcie mi, które filmy z Kidman najlepiej obejrzeć. Widziałam ?Godziny?, ?Moulin Rouge?, ?Inni?, ?Za horyzontem?, ?Totalna magia?, ?Dziewczyna na urodziny? i ?Wzgórze nadziei?. Filmy nie muszą być ambitne, ważne żeby rola Kidman była ciekawa.
hm...jak dla mnie to te najlepsze już obejrzałaś....no cóż, może jeszcze Dogville lub Piętno (The Human Stain) ?:)najlepiej poczekac na nowe i isc do kina (juz niedlugo) pzdr
Wiesz co Nicole poprostu jest swietna kazdy film w jej wykonaniu jest swietny poprostu dziewczyna ma talent i urode jak ogladasz z nia film to zachwycasz sie jej postacia ... kazdy film z nia poswieca uwage bynajmniej tak misie wydaje ... Nicol Kidman ma swietne oczy jak kot sama chciala bym takiemiec i robi swietne spojrzenia ... pozdrawiam i milego seansiQ z Nicole heh
Zgadzam sie ze w Moulin Rouge! byla swietna ale musisz obejrzec "Dogville" "Narodziny" oraz "Pietno".
Ja uwielbiam Nicole Kidman i to zarówno w dramatach (Narodziny, Fur) jak i w komediach (Czarownica, Żony ze Stepford). Również bardzo podobala mi się w Tłumaczce, choć nie lubię tego typu filmów :)
moim zdaniem jedna z jej najlepszych ról to była w filmie <oczy szeroko zamknięte> bardzo mi się ten film podobał, ale za równie ciekawe uważam jej kreacje w filmach: <narodziny> <inni> <moulin rouge>
Bardzo szanuję ją, a dla mnie najlepszy film w którym zagrała i w którym najlepiej zagrała to 'Godziny'
wspaniały film polecam
wiekszos cma racje powinmiene sogladna cjeszcze swietne Dogville bardzo dobre Narodziny i dobre Pietno
A ja polecam "Tłumaczkę". Nicole stworzyła świetny duet z Seanem Pennem. To jeden z moich ulubionych filmów z Nicole Kidman.
ja uwielbiam wszystkie role jej które widziałam ^^ a widziałam
"Moulin Rouge!" (booosko), "Godziny" (świetna rola), "Żony ze Stepford", "Piętno" (świetna rola i film), "Dziewczyna na urodziny" (miłe:)), "Wzgórze nadziei"... chyba tyle :)
Ale bardzo lubię Nicole i uważam że jest piękna ^^ dlaczego ja nie wyglądam jak ona?...
chyba nikt jak dotąd nie wymienił "Portretu damy" świetnej ekranizacji doskonałej książki. Filmie oprócz Nicole Kidman gra między innymi John Malkovich. Polecam. "Batman Forever" wbrew temu co powie większość"krytyków" też jest niezły :)
"Martwa Cisza" - to taki znakomity thriller, zagrała tam moim zdaniem rolę życia, zwłaszcza że nie łatwo gra się w filmach dziejących się na bardzo ograniczonej przestrzeni i w dodatku tylko z dwoma innymi aktorami.
martwa cisza super i jeszcze jak tam KIDMAN wyglądała w tym zniewalajacym kostiumie a sceny erotyczne w tym filmie z jej udziałem rewwelacja
Z Nicole prawdziwa Aktorke "zrobily": "Eyes Wide Shut" i rozwod z Tomem. Przed tym byla niewyrazna aktorka bardziej zatrudniana ze wzgledu na urode niz zdolnosci aktorskie - teraz co roku na Oscarach. Brawa i czapki z glow dla tej pani bo pokaze klase jeszce nie raz...