Nicole Kidman

Nicole Mary Kidman

8,2
83 302 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Nicole Kidman

Obie mają po Oscarze, obie są sławnymi i bogatymi aktorkami. Która Waszym zdaniem jest lepsza pod względem urody i talentu?

olaolcia119

Pod względem urody - Hm, po dłuższym zastanowieniu Gwyneth, choć obie są piękne. Talent - Nicole ;)

Aimee

Nie lubie ani jednej, ani drugiej. Gwyneth pod wzgledem urody chyba jest brzydsza od Nicole! Strasznie wyglada bez makijazu... Widzialam jej zdjecia podczas drugiej ciazy z Mosesem, byla jakas gala i tam miala wlosy, ktorych kolor wpadal w rudy..
Natomiast Nicole strasznie wyglada w rozjasnionych az do "swinskiego" blondu wlosach i tych swoich ciemnych brwiach... Jej zdjecia ze slubu byly okropne!
http://www.smh.com.au/ffximage/2006/03/09/kidman_narrowweb__300x454,0.jpg
http://film.onet.pl/_i/plotki/duze/n/nicole_kidman_slub1.jpg,

Talent musza miec obydwie, bo mimo ze Gwyneth zostala aktorka po znajomosciach (slynny ojciec- rezyser) dostaje role w bardzo dobrych filmach. Nicole doszla praca i wysilkiem do swojego Oscara.

Gryzio

Talent Nicole wyglad Nicole nie powinno sie porownywac dobrej Gwyneth aktorki ktora wiekszosc rol to romantyczne komedie bez sensu do Nicole ktora kazda role ma bardzo skomplikowana i nie gra w banalnych historyjkach

sparrow19

Nicole jest ładniejsza i bardziej utalentowana, a przede wszystkim wszechtronna. Nie spotkałam się, żeby udawała 20 kilka lat, tak jak Gwyneth w ,,Szkole stewerdes". To było żenujące.

olaolcia119

Myśle że obie są świetne pod wzglądem talentu ale uroda to zdecydowanie Nicole!;)

olaolcia119

Nicole. O Gwyneth Paltrow zdaża się mi w ogóle nie pamiętać.

olaolcia119

Nicole jest bardziej utalentowana, i według mnie bardziej zasłużyła na Oscara niż Gwyneth.

olaolcia119

zdecydowanie wole Nicole. Gwyneth nie ma tak wielkiego talentu, nie potrafi wczuc sie w role i akcent postaci jaka gra
z urody... nie mnie oceniac - to juz zadanie dla facetow ;)

użytkownik usunięty
redxf

Paltrow jest cienka. Jedna dobra rola i już jej sie Oscar trafił. No cóz- głupi to zawsze ma szczeście. Ona jest aktorką przecietną- niczym szcególnie sie nie wyroznia. Jeśli chodzi o Nicole.... bez porównania lepsza. No i ładniesza oczywiście.