a moulin rouge to największe z dotychczasowych dokonań ludzkości.oddał bym wszystko za 10 minut w pewnym miejscu
pisałem to w sierpniu ,teraz raczej pogodziłem się z myślą że jednak mi się nie uda chociaż w życiu różne rzeczy się zdażają,taka myśl daje motywację
Ale jakoś do Nicole napisałeś list, czt tak jakoś...chciałes do niej pojechać ? Chciałebym wiedzieć.
Kurde ona ma wiele domów nie wiadomo gdzie napisać.Ale mam plan jak ją poznać.Wiesz,ona jest wielką gwiazdą i normalnie jedyną możliwością żeby ją zobaczyć,to widzieć ją na czerwonym dywanie ,ale tak to nawet bym z nią nie porozmawiał,więc to bez sensu.Trzeba być sławną i bogatą osobą i ja mam plan by takim się stać.Jej obecny mąż jest muzykiem,tak się składa że ja też jestem muzykiem i robie świetne kawałki,naprawde świetne.W przyszłym roku mam zamiar wyjechać z kapelą do anglii bo tam nasze demo było świetnie ocenione i powiedzieli,że jak tylko przyjedziemy tam całą kapelą to nas zasponsorują.Jakbym zrobił kawałek dla Nicol Kidman to pewnie chciała by mnie poznać.hehe to mało realne ale może się udać
Ale ambicja;)) Ale o tym kawałku dla Nicole musi być głośno, żeby się dowiedziała i zaciekawiła !!! Myślę że jeśli wierzysz że Ci się uda, to napewno tak będzie ;));));)) Ja życzę powodzenia !!!
PS.Jak Ci się uda, to powiedz Jej że ma mnóstwo fanów w Polsce i jest wybitną aktorką !!! Oczywiście + pozdrowienia ode mnie !!! :):):)
Spoko,takie myślenie daje ogromną motywację żeby nie przegrać życia.Wszystko jest w zasięgu jeżeli wkłada się w to dostatecznie dużo energii i ma się logiczną drogę do celu.(Właśnie zobaczyłem na polsacie reklame Chanell z Nicol,jeśli będą ją poszczać regularnie to jej miejsce na film webie na pewno się poprawi)
Tak, te myśli poprawiaja też humor, a co do reklamy chanell, na początku, kiedy pierwszy raz ją zobaczyłam myślałam że to zwiastun filmu...dopiero potem się skapnełam że to Chanell.To reklama jest rewelacyjna !!! Urocza....Nicole zagrała jak zawsze profesjonalnie, co dowodzi że nawet w reklamie jest doskonała, ale ten drugi aktor, jej "partner" też niczego sobie ;););)