...wydaje mi się wymokły jakią taki. Ale w końcu to nie ja będę z nim sypiał i słuchała jego ballad country a Nicole, piękna kobieta, ma fatalny gust do facetów nie od dzisiaj (w końcu przez 10 lat była żoną Cruise'a). Bez względu na to, co o tym myślę:
- Droga Nic! Życzę ci żeby tym razem ci się udało...albo przynajmniej żeby było ci miło...
ma wiele wspólnego z Aniston. Obie zostały opuszczone przez durnych facetów, Pitt wolał plastokową Jolie od Aniston, a Cruise brzydką Holmes.
Podobno Nicole straciła kiedyś dziecko
Aaaaaaaaaaa !!!!!!!
Jak taki przystojniacha, taki cudowny i w ogóle ekstra facet mógł ożenić się z kimś ... tak .... tak .... bleh brak mi slów ... z kimś tak wyzudanym (?)
Tak w ogóle to chyba znalazłam sobie ideał faceta ( oczywiście w wyglądzie ;p) i jest nim mąż (niestety) Nicole - Keith Urban (serduszka)
Żeby się szybko rozwiedli ... ;P
Droga Vije, myślisz że gdy Urban rozwiedzie sie z Nicole to ożeni sie z toba?? Wątpie. Do mate21: Tak Nicole poroniła ciaże w czasie jeszcze małzeństwa z Cruisem, a własciwie na przełomie... Powiedziała kiedys, ze Tom oswiadczył ze chce sie z nia rozwiesc i tak dalej, ze jej juz nie kocha a ona jakieś 2 tygodnie po tym poroniła ;( Swoja drogą to co to za drań, zeby zostawić zone w ciaży. No a ona nie wytrzymała tego. Współczuje jej.
Aaaaaaaaaaa !!!!!!!
Jak taki przystojniacha, taki cudowny i w ogóle ekstra facet mógł ożenić się z kimś ... tak .... tak .... bleh brak mi slów ... z kimś tak wyzudanym (?)
Tak w ogóle to chyba znalazłam sobie ideał faceta ( oczywiście w wyglądzie ;p) i jest nim mąż (niestety) Nicole - Keith Urban (serduszka)
Żeby się szybko rozwiedli ... ;P
zapomniałam dodać, ze jego głos jest cudownie przepiękny :):*