Nicole Kidman

Nicole Mary Kidman

8,2
83 327 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Nicole Kidman

Oscar za Birth

użytkownik usunięty

Moim zdaniem Nicole Kidman która zawsze, powtarzam zawsze gra dobrze powinna dostac Oscra w tym roku. Każdy film z nia jest dla mnie przezyciem jakich mało. Gdy ona pojawia się na ekranie kolory zmieniaja się w złoto. Piękno, subtelność i wdzięk a do tego ta gra aktorska. Ona jest najlepszą aktorką wszechczasó nikt tak jak ona nie potrafi zagrać w filmie,. Jest prawdziwą królową ekranu. I powiem tak: Ona powinna za każdy film dostawac nagrody bo w kazdym gra perfekcyjnie. I w sumie jej juz nawet nie p;owinno sie określać na Oscary bo powiem że mogłaby dostac 100 Oscarów i nadal była by niedoceniona jak powinna. Ona jest aktork ą od której uicze się grać. Gdy mówi zamieniam się w grób bo niczyjdej aktorki słowa tak na mnie nie działają. Każda jej nuta głosu wchodzi we mnie i tłumaczy mi wiele i pozwala odkryć świat. Dlatego nie bedę się kłócił czy Nicole ma dostać Oscra czy nie...Taka smieszna statuetka jest niczym dla tak wielkiej aktorki!!!

haha masz racje Kidman jest rewelacyjna, reżyserzy by sie o nią pobili najchętniej a filmy w ktorych wystepuje sa od razu popularne, nawet jeśli jeszcze nie wyszły na ekrany :D