Jest piękna, zdolna, jest aktorką niezwykłą. Jest w niej coś... Tajemniczego. Ma bardzo duże możliwości, a repertuar grany przez nią jest urozmaicony, a nie tak jak Meg Ryan - same komedie romantyczne dla typowych blondynek.
masz na myśli oczywiście blondynki "umysłowe" rzecz jasna :D ja nie lubię Meg Ryan za "tatuaż",którym najwidoczniej chciała zerwać ze stereotypem sztandarowej aktorki komedii romantycznych,trochę jej nie wyszło,ale jeśli ktoś ją lubi,czemu nie? jak się ma zły humor,to nie ma jak dobra komedia romantyczna
p.s.szanuję kidman właśnie za dobór ról- nietypowych, z których każda jest wyznaniem. no i za moulin rouge.... :)
No tak, przyznam szczerze, że ostatnio nawet oglądałam film z Meg Ryan i już się tak nie wściekałam na te jej miny, bo ogólnie film był bardzo ciepły i przyjemny, a ja miałam humor akurat na coś lekkiego. Natomiast ogólnie nieprzepadam za Meg.
Nie spamując dodam, że Moulin Rouge nie oglądałam, ale zawsze chciałabym zobaczyć ze względu na właśnie bardzo pochwalaną rolę Nicole.
jakie to przykre ... chyba cie rodzice nie kochaja co ??? az zal sie robi tak glupich ludzi , jesli pisza ze chca byc kims innym ale takie mamy durne spoleczenstwo
ale to jest głupie zwłaszcza ze ja Kidman uważam za pustą blondyneczke...aktorka średniej kategorii dla której zdobycie OScara to jakaś porażka...więcej sie nie chce rzpisywac bo znowu bedzie wojna ze mna jak kiedyś...
podpisuje się pod b3lial
;/;/;/
wg mnie nikt NORMALNY takich rzeczy nie wypisuje...pewnie Natos to jakies dziecko albo dorastajaca nastolatka i pisze takie glupstwa
Gazdus, ty jesteś naprawdę popierdo*ony. Nicole od zawsze uchodzi za najbatrdziej inteligentną aktorkę w Hollywood, a jej IQ wynosi 132. W wywaidach zawsze błyszczy wiedzą, klasą.
A tak w ogóle znasz ją, że mówisz tak o niej. Jesteś po prostu żałosny człowieku!!! Żal mi takich ludzi...
Bez wyrazów pozdrowień. Weronika.