Nicole Kidman

Nicole Mary Kidman

8,2
79 944 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Nicole Kidman

ktora wyjechala na plecach ustosunkowanego meza-semity...

Siostra_Jolanta_K_

lubie jak ktośma podobne pogladay o KIdman jak ja ale najpierw Tom teraz Kidman nawet ja takich pierdol na jej temat nie pisze

Siostra_Jolanta_K_

Jak juz piszesz takie pierdoly to powinienes je chociaz czyms uzasadnic. A ja napisze: jestes idiota. Tez tego nie uzasadnie. A wiesz czym sie roznimy? Tym ze ze mna ludzie sie zgodza.

Loszo

powtorze jeszcze raz - wzrost - wysoki, talent - przecietniutki, slub z wybitnie ustosunkowanym tomciem coby zrobic karierE

Siostra_Jolanta_K_

ja tam Nicole Kidman nie lubie, aczkolwiek talent to ona ma i zapewne nie dzięki Tom'owi, który swój talent z wiekiem traci... o ile kiedykolwiek go mial...

Loszo

a tak przy okazji - o tej godzinie miales sie chyba dotykac przy zdjeciach marlona, idioto?

Siostra_Jolanta_K_

Przecietniutki talent- chodzi mi o to zebys uzasadnial takie stwierdzenia. Poza tym to ciagle wypisujesz sprosnosci nie tylko w moim kierunku. To i czesta zmiana nickow pozwala jednoznacznie stwierdzic, ze jest z toba bardzo niedobrze. Zaburzenia osobowosci, a do tego jeszcze zboczenie. Niby taki wyksztalcony, a nie potrafi konstruktywnie odpowiedziec na sarkazm. Co do zdjecia Marlona w moim avatarze, to ty masz zdjecia Jacksona i rownie dobrze moglbym ciebie posadzic o ciagoty do niego wiec zmien plyte.

użytkownik usunięty
Loszo

Hej,hej,hej co to za wypowiedź???Obawiam się ,że ci się pochrzaniły aktorki. Katie Holemes a Nicole Kidman. bardzo cię prosze nie mów tak o niej więcej,czytając Twoją wypowiedź sie zakrztusiłam. Przeciez Nicole zawsze dobitnie zaznaczała,że nie chce zrobić kariery dzięki mężowi. I nie oceniaj dlaczego wzięła z nim slub co Ty o tym wiesz?
Ten text idealnie odnosi się do jego Nowej Wybranki.