Nicole Kidman

Nicole Mary Kidman

8,2
83 327 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Nicole Kidman

zgadzam się z thengelem. masz racje. jak mozna krytykowac cos co sie nie zna. Nicole Kidman jest genialna, tylko to nie jest jej wina ze nie zyje w 60' latach. przykre. skoro ogladasz tylko filmy z 60' lat to jak mozesz oceniac wspołczesność???? chyba jestes przeniesiona w tamten okres, ze nie zauwazasz terazniejszyhc filmów. na twoim blogu pisalo ze chcesz zosatac aktorka, ale ciezko bedzie z twoja kariera skoro upodobniasz sie do twoich idolek. apropo nicole potrafi zagrac kazda role w kazdym gatunku, co jest charakterystyczne w tym zawodzie. wiec poswiec troche czasu na ogladanie filmów z naszej epoki i daj sobie siana ze starociami. kobiety w 60' latach były monotoniczne, zyjemy w innych czasach i nie produkuje sie juz takich filmów, wiec musisz sie z tym pogodzic, albo wybrac inny zawód. przykro mi!

Justyna

chcę Ci polwiedzieć, ze ja oglądam filmy współczesne i to nawet sporo jest takich filmów :P. Więc najpierw się mnie o coś zapytaj a dopiero później rób mi wyrzuty, okay? Możemy sie tak umówić?

Justyna

To pytanie było chyba do mnie :P Ale jak ty odpowiedziałeś to okay. Niech tak będzie. Pozdrtawiam