ale podobają mi sie jej role: np. ,,Żony ze Stepford'',,Inni'', ,,Wzgórze nadziei'', ,,Dogville'' i dużo jeszcze innych. Znienawidziłam ją w ,,Piętnie'' gdzie grała główną role i wypadła szokująco,w złym tego słowa znaczeniu.Kidman jest dobrą aktorką ale ma takie swoje ,,usposobienie''i to ono zle na mnie działa.Może w przyszłości się przekonam do niej ale na razie kiepsko z moją oceną...
a propo polecćie jakieś dobre filmy z Kidman! (oprócz wyzej wymienionych)
na szczescie zdecydowanie wiecej ludzi uwaza Nicole za wybitna aktorke, bo jest naprawde znakomita. Polecam jeszcze obejrzec Moulin Rouge.
ja tez jej nie lubie ale gra bardzo dobrze.wiekszosc filmow, ktore z nia oglądałam mi sie podobały i były dobrze zagrane mimo to jakos nie przepadam za nia
feee ,,Żony ze Stepford'' Ci sie podobały??? to chyba najgorszy film z Nicole... naprawde ją cenie ale ten film to pomyłka!
Cieszy mnie twoje przejęcie faktem, że jej nie cierpisz.
Dobre filmy, poza wyżej wymienionymi: "Godziny", "Narodziny", "Oczy szeroko zamknięte", "Moulin rouge!", "Martwa cisza", "Tłumaczka", "Fur", "Portret damy", "Za wszelką cenę"... oraz gros tych, które dopiero będziemy mieli okazję obejrzeć. Jeśli nie wszystkie.
Przede wszystkim "Godziny" i "Portret damy" - obejrzyj koniecznie:)
Pozdrawiam:)
Wpadnij do mnie :):)
polek 194, sądząc po twojej wypowiedzi to ja także nie cierpię, ale ciebie, bo Nicole Kidman jest piękną kobietą i bardzo utalentowaną. Heh, wybredna jesteś skoro nie podobają ci się jej najleprze role. Z cała pewnością lepiej od niej byś nie zagrała... a tak w ogóle to polecam "Moulin Rogue","Godziny","Portret Damy" i "Za horyzontem"
nie bardzo rozumiem... aktora można oceniać po zagranych rolach- tu wypada wspaniale i sama to przyznajesz. Człowieka można oceniać dopiero jak się go zna a tego o sobie raczej nie możesz powiedzieć. Więc czego w niej nieciepisz? Zrobiła coś co Cię do niej zraziło?
Ja osobiście uwarzam że jest wspaniała, moja ulubiona aktorka.
choć prawde powiedziawszy nierozumiem czemu chcesz oglądać filmy z Nicole skoro tak Cię denerwuje...:P